Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - MÁRCIUSI indulás
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

MÁRCIUSI indulás
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 19:24    Hozzászólás témája: MÁRCIUSI indulás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Nagyon boldogNagyon boldogNagyon boldog

Még nem 100%, h kiutazom Londonba, de ha összejön a dolog, akkor márciusban szeretnék indulni!!!
Keresek vállalkozó szellemű egyéneket, akik velem tartanának!
Ha én mégsem tudnék menni( Síró vagy nagyon szomorú ), ti legalább akkor is meg tudtok egymással ismerkedni és nem kell egyedül nekivágnotok a dolognak:D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Dori
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Én is szeretnék márciuban Londonba menni szerencsét próbálni!
Most pénzt gyűjtök. Szívesen váltanék Veled emailt (halaszdori@freemail.hu), hogy mik a konkrét terveid. Hétvégén Pestre megyek, ha akarsz talizni. Üdv: Dóri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZIASZTOK!

ÉN MINT BEDETNEK ÍRTAM, HOGY CSAK A JÚNIUS VÉGÉN TUDOK MENNI AMIKOR IS A SULINAK VÉGE.NAGYON SZERTNÉK VALAKIVEL MENNI NEM EGYEDŰL, HA NEKETEK NEM GÁZ AKKÓR NEM MEHETNÉK EKKÓR???
JÓ LENNE Vicces Vicces
VÁROM VÁLASZAITOKAT!

SZIÓKA:GABI
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:02    Hozzászólás témája: HELLÓKA! Hozzászólás az előzmény idézésével

Írhatok ide, vagy privi üzi!

Gabi

Legutóbb Gabi szerkesztette (2007. Október 8. Hétfő, 10:05), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Gabi!

Már írtam vhol, h ha megyek, akkor tuti, h a lehető leghamarabb - már csak azért is, mert sok helyen olvastam már, h ebben az időszakban nagyobb az esélye, h találj munkát, mint nyáron. Nyár az nekem már nagyon késő!!!

De biztos vagyok benne, h akkorra is akadnak majd vállalkozó szellemek Nagyon boldog , akik társulnának Hozzád
Nagyon boldog Mosoly Szomorú Csodálkozó Sokkolt Zavart Laza Nevető Őrült Vicces Zavarban levő Síró vagy nagyon szomorú Ördögi vagy nagyon őrült Ördög Forgó szemek Kacsintó Felkiáltás Kérdés Ötlet Nyíl
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
A4ework
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 8:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves angliaia munkakereso!

Az iroda a kovetkezo ingyenes segitseget tudja nyujtani Onnek:
Aktiv munkakereses az altalad valasztott teruleten
Angol nyelvu tamogatas, CV, application form stb fogalmazasa
Elismert, okleveles kiskurzusok.
Interview felkeszites
Utazai koltseg megteritese (13.50 font)
Barmilyen dologban tanancsadas.
Egyeb anyagi tamogatas, peldaul: munkaruha megszerzese, stb..

Mindezert egyetlen dolgot kerunk cserebe: TISZTELETET.
Mit ertek ez alatt?
Ha adunk egy idopontot a programba valo reszvetelhez , kerem jelenejen meg vagy telefonaljon hogy bizonyos okok miatt nem tud megjelenni. A nem-megjelenes idoveszteseget okoz a tobbi programban levoknek, tehat kesleteti a kezdest masoknak. Nem velem jatszik aki kesik hanem a tobbivel aki pontosan tartja be az idejet.

Segitettem jo par emberenek CV-ben, orakat beszeltem-valszoltam kerdesekre,hasznalhattak a komputert ingyen tobb oras papirmunkaba vetettek a program kezdete elott es annyi tisztelete nem kaptam hogy ram telefonaljanak hogy sajnos kozbejott valami es megsem jonnek a hetfoi napon. nagyon csodalkoztak amikor a csutortoki napon (ujabb harom nap teleofn nelkul!) nem engedetem be oket a komputerhez , es meg is sertodtek!

A program ingyenes es nem kotelezo! Senkit nem fogok kotelen huzni es arra kotelezni hogy megjelenjen, koszonette sem kerek semmierte, mert a munkamat csinalom. De tiszteletet elvarok, mert nem az allatkertben vagyunk. Segitseget kersz, megkapod, sot, duplan megkapod, mert tenyleg kiteszem a lelkemet, de a minimum tiszteletet elvarom.

Elore is koszonom.

Es varom az erdeklodoket.

Cim: Madison House 3.em
24-28 London Road
Wembley
HA9 7EX
tel;02089031808
Vissza az elejére
Attila027
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én is Márciusban szeretnék kiutazni.
Írjatok és felvesszük a kapcsolatot .
Együtt könnyebb.
Attila. majoros-ati@fw.hu
Vissza az elejére
csutka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 10:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mennyi most egy takarító órabére. Ill., hogy egy pultos mennyit keres?
Üdv: Csutka
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A takaritókáltalában a minimál bért kapják...5 Ł. A pultosnál meg szerintem helye válogatja...
De ez a kettő valahogy nem vág ossze.Takaritani általában az megy aki nem beszél angolul, mig pultosnak nyelvtudás nélkül nem vesznek fel.
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csutka írta:
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mennyi most egy takarító órabére. Ill., hogy egy pultos mennyit keres?
Üdv: Csutka

Szia !

Pultos allasnal se szamits valami oriasi osszegre tekintve,hogy vendeglatoi szakkepesites nelkul is felvesznek.Ott is 5.05-6 font orankent,viszont a jatt sokat tud dobni rajta,ha olyan helyre sikerul bejutnod,ahol adnak...
Az en baratnom egy ilyen helyen pultozott,neki 15-40 font kozott volt a napi jattja,DE ez nem altalanos.Nincs mindenhol ennyi,ez nem kotelezo ervenyu megallapitas.Csak az o esete.

Krisz
Vissza az elejére
csutka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a gyors választ.
Tudom, hogy a kettő nem vág össze. Márciusban szeretnék kimenni Londonba, és szeretnék egy olyan fő állást, ahol kb 6-7-8Ł-ot tudnék keresni. Mellette gondoltam bevállalok egy takarítós napot, amiből a lakbért és a kajámat tudnám fizetni. Éltem már kint és akkor upper-intermed. volt a szintem, de az itthon nyelviskolának köszönhetően elég szépen visszafejlődtem.
Enci, nincs valami ötleted? Diplomás vaygok, van egy felsőfokú programozói végzettségem, szeretek dolgozni. szerinted mit érdemes csinálni?
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csutka írta:
Köszi a gyors választ.
Tudom, hogy a kettő nem vág össze. Márciusban szeretnék kimenni Londonba, és szeretnék egy olyan fő állást, ahol kb 6-7-8Ł-ot tudnék keresni. Mellette gondoltam bevállalok egy takarítós napot, amiből a lakbért és a kajámat tudnám fizetni. Éltem már kint és akkor upper-intermed. volt a szintem, de az itthon nyelviskolának köszönhetően elég szépen visszafejlődtem.
Enci, nincs valami ötleted? Diplomás vaygok, van egy felsőfokú programozói végzettségem, szeretek dolgozni. szerinted mit érdemes csinálni?

Akkor abban keress melot,de eroltesd megint az angolt.Bar a fentebb vagy mashol ( Nevető ) emlitett ismerosom se volt egy lumen angolbol,megis Manchesterben a Co-operative bank egyik rendszergazdaja lett ket hete...Nezd a gumtree.com -on a COMPUTERING/IT fakkot az allasoknal,sok szamtechest keresnek.
PL:

http://www.gumtree.com/london/64/3777364.html

Vagy a londonjob.com (vagy co.uk),nemtom...Na ott.
Vissza az elejére
csutka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi. Nézem
Vissza az elejére
nts_
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 21:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

március 7-10e kozott tervezem a kiutazasom Londonba.Ha valaki ekkorul indulna akkor legyszi dobjon meg egy maillel balazs_20@freemail.hu koszi Mosoly
Vissza az elejére
Oliver
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek! Még uj vagyok, szal sorry ha hulyesegeket kerdezek... szal én is el akarok huzni marciusba, de az a nagy bökkenő, hogy nem tudok angolul.. ill. elegge keveset.. szal nekem mindenképpen először egy nyelvtanfolyamra kellene jelentkeznem. ebbe tud vki infot kuldeni?Mennyi idő, mig egy jo tanfolyammal megtanulok annyira , hogy munkat vallalhassak? Tavaly érettségiztem... (jelesre egy gimnaziumban és nyelvvizsgam is van németből szal ha kell tudok tanulni Mosoly egyebkent én is csatlakoznék a marciusi turnushoz.. Várom a segítségeteket! Oliver
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban