Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonba szeretnék... DE HOGYAN???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 17:07    Hozzászólás témája: Londonba szeretnék... DE HOGYAN??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Azért kezdtem új témába a lapon, mert elég nagy gondban vagyok!
Szeptember végén 2 barátommal szeretnénk Londonba menni, megpróbálni magunkat külföldön, megpróbálni azt, hogy egy idegen országban milyen kanállal mérik az önmegvalósítást.
Londont választottuk, de sajnos ez csak egy hasraütés szerű ötlet tőlünk, mivel nem rendelkezünk helyi ismeretekkel és ismerősökkel sem.
Nem tudjuk, hogy fogjunk neki a munka, lakás és kinti barátok keresésének.
Mindhárman legalább középszintű nyelvtudással, szakmával és érettségivel rendelkezünk és mind a hárman emellett elég komolyan vesszün a hobbinkat(foto, zene írás, Dj-zés) és nem tudjuk, hogy kint ezekkel a kis sajátosságokkal van e lehetőség elhelyezkedni.
Kérek minden segítőszándékú embert aki BÁRMI nemű hasznos információval tudna szolgálni nekünk az tegye meg.Minden hozzászólásért hálás vagyok! Ha már felmerül egy két téma biztos, hogy fogok blődségeket kérdezni, de kérlek nézzétek el nekem. Nincs rutin
Levelemmel mindössze azt szeretném elérni, hogy megtaláljam azokat, akik érdek nélkül adnak tanácsot, mert emlékeznek, hogy nekik milyen volt az indulás előtti idöszak...
A részesedésre hajtó lakásügynökök léci ne irjanak!
Mindenkinek mégegyszeris köszi minden hasznos tanácsért!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elég sokan irtak erről a témáról, böngészd végig a fórumot.

Azt nem irtad, hogy mihez értetek, anélkül pedig nehéz bárkinek is tanácsot adni....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csatlakozom az előttem szólóhoz, aki tényleg mindenkinek ír valamit, HA KONKRÉT a kérdés! Zavarban levő tényleg szánjatok rá pár napot, hogy átnézzétek a rovatokat....azután a kérdésekből kiderül, melyik a necces téma....(nekem több hónap után is van mit kérdeznem....) Forgó szemek Ha nehéznek néz ki ezek után minden..az nem véletlen!!!!!!! Ördög Ha csak ezen múlik: szabadon lehet menni Svédbe, Írbe, hamarosan Finno,.Izland(nemEU tag!) Spanyol, Görögo. is legálisan szabadon elérhető.... szakma szerint a többi EU-s országban kvóta után lehet menni, vagy komplikált engedélyezések után...csak véletlenszerűen ne válasszatok, (Usa diákok keverik Budapestet Bukaresttel, ez még haggyán, de Budapestet Bangladessel!!!!!az is ,,véletlen") Ördög
Vissza az elejére
Bose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 20. Szombat, 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazatok van... de mondtam, h ogy még sosem irtam ilyen forumba Nagyon boldog
Szóval:
Nekem van egy jogsim, egy villamos gép-és készülékszerelő szakmám, egy érettségim, felvételizek az iparművészeti egyetemre Pestre, valamint van egy területvezetői- egy műszakvezetői és egy gépkarbantartási vizsgám egy gyorsétteremláncnál ami elvileg mindenhol ugyan annyit ér. Forgó szemek asszem ennyi.
Jelenleg a gyorséttermes dologból és a fotózásból élek.
Remélem most majd könnyebben tudtok hozzá(m) szólni Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 20. Szombat, 16:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olvassátok végig a fórumot, főleg a Munka Londonban alatt leirtakat. Sok munkahirdető oldal van, böngésszétek végig, mert ti tudjátok legjobban, hogy mi is felelne meg. Equipment Maintenance Technician meg hasonló cimszó alatt keresgéljetek. Úgy láttam, ezekhez kérnek papirokat, úgyhogy érdemes lefordittatni a bizonyitványaitokat. A munkakeresés rajtatok áll, más nem oldhatja meg helyettetek.

Pl itt egy hirdetés:

http://www.jobsite.co.uk/cgi-bin/vacdetails.pl?no_jbe=0&selection=916306482&ord=D&src=search
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 20. Szombat, 17:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát így már tisztább!!! Jogsi kell (forumból kiderül,mire), útlevél, müanyag személyi is... fotózás..nem szoktak portfóliót összeállítani akik ebben dolgoznak??? Gyorséttermi lánc, ha nemzetközi, jelen van-e angliában? ha majd kilépsz,kérhetsz referenciát....Ha a papírokkal kapcs műszakimelót csináltál, önéletrajzban jó bőven lehetne kifejteni.... melót a monster, gummtree-n lehet jól lebontva találni, de más pl. netes újságoknak is van álás rovata(pl. én 2 hónapja csorgattam a nyálam, mert Glasgow-ban egy ingyenes terjesztésű lapot indítotttak, minden munkatársat toboroztak!!!!!!!) Sokkolt érdemes néha belenézni, mi a kínálat, bérek, tendenciák miatt.... és még egy dolog: Te és a barátaid arra is felkészültök, hogy bmi miatt egyedül kell megoldani ezt-azt??? Pl. egyikőtök messze máshol kap kihagyhatatlan lehetőséget???Ezzel csak azt akarom mondani, hogy jó szép és biztos megnyugtató együtt menni, szállásánál még előny is, de mi van ha....?? Ördög És eleve lehet gyorséttermi láncok honlapját támadni, van mozgás ilyen helyeken... Vicces
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban