| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
aaaa30 Újonc

|
Elküldve: 2010. Február 1. Hétfő, 14:14 Hozzászólás témája: angol tanár |
|
|
Sziasztok Kedves Magyarok!
Szeretnék pár 'érdeklődő'/infógyűjtő levelet váltani Guildfordról,olyan honfitársakkal,akik Guildfordban élnek!
És keresek még ebben a városban illetve a környékén angol tanárt!
Kérlek Titeket,hogy aki esetleg tud valami infót,legyen szíves írjon nekem!
Köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gombasgyorgy Újonc

Csatlakozott: Jun 06, 2010 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Tétszentkút,szentkút23
|
Elküldve: 2010. Június 6. Vasárnap, 6:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !Gombás György vagyok Magyarországon lakom.Győr-Sopron megyében Tét város perem kerületén Tétszentkúton.120 fős település.Hobbim az elektrotechnika,nős vagyok 4 gyermekem van.A segítségeteket szeretném kérní.Ez a város ahol laktok gyárt egy elektromos termo ellenállást amelyet szeretnék megvásárolni és ha valamelyikőtök venné a fáradságot és nálatok benézne egy elektrotechnikai boltba és megérdeklődné hogy van nekik és milyen árban megköszönném! A termék neve: Termisztor Tipusa SCK 2R 512
Fáradozásaitokat előre is köszönöm.E-mail cimem:gyuri07@windowslive.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2010. Június 6. Vasárnap, 9:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| gombasgyorgy írta: | Sziasztok !Gombás György vagyok Magyarországon lakom.Győr-Sopron megyében Tét város perem kerületén Tétszentkúton.120 fős település.Hobbim az elektrotechnika,nős vagyok 4 gyermekem van.A segítségeteket szeretném kérní.Ez a város ahol laktok gyárt egy elektromos termo ellenállást amelyet szeretnék megvásárolni és ha valamelyikőtök venné a fáradságot és nálatok benézne egy elektrotechnikai boltba és megérdeklődné hogy van nekik és milyen árban megköszönném! A termék neve: Termisztor Tipusa SCK 2R 512
Fáradozásaitokat előre is köszönöm.E-mail cimem:gyuri07@windowslive.com |
Szerintem amit te talaltal az egy NTC termek es a guilfordi ceg csak kepviselet volt ( http://smartdata.usbid.com/datasheets/usbid/2005/2005-q1/sck-2r512.pdf )
htptp://www.microtherm.co.uk mar nincs, helyette valami mas ceg van.
Ha kinyomozod, hogy hol lehet ilyent rendelni (eBay/maplin/???) akkor megnezem/esetleg megveszem neked.
En nem ertek ilyen dolgokhoz, egyszeru keresesekkel semmire sem jutottam
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jageralex Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Naturale Újonc

|
Elküldve: 2010. Szeptember 7. Kedd, 22:56 Hozzászólás témája: kiadó szoba |
|
|
Sziasztok!
Guildford és környékén, legjobb lenne Godalmingban kiadó szobát keresek a férjem számára 1-2 hónapra max. Jelenleg Londonból kell Godalmingba járnia dolgozni de gondolom azzal tisztában van mindenki, hogy a közlekedés milyen drága... a napi 3 óra útról ne is beszéljek.
A dolog nagyon sürgős lenne! Aki tud valamit irjon mailt a natural@vipmail.hu cimre.
(Azért kell csak 1-2 hónapra, mert megyünk utána a gyerekekkel mi is, úgyhogy miután talált kiadó lakást, lépne is.) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egyiptomi Újonc

|
Elküldve: 2011. Június 29. Szerda, 12:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!!!
Ki szeretnék menni dolgozni külföldre!!
És egy barátom mesélt Guildfordról,hogy mennyire jóó kis hely!
igazából a nyelvtudásom nagyon alap,és olyan munka kellene amit gyenge nyelvtudással is bírok végezni,egyenlőre!!!!!!!
Nem tudtok véletlenül állást Guildlford közelében????
Üdv:Tamás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
najo Újonc

|
Elküldve: 2011. Október 5. Szerda, 0:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Én , illetve mi csak szerdától szombatig leszünk Guildfordbani. Pénteken egy nemzetközi úszóversenyen állunk rajthoz. Érdekel, hogy esténként mit lehet csinálni arrafelé?
A Holiday Innben lesz a szállásunk, kb 16 órától ott leszünk. Szívesen látunk minden helyi magyart egy teára és dumcsira. Viszünk egy két újságot és nektek adjuk.
Üdv:
najo |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|