| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ragcsavo Haladó

|
Elküldve: 2011. Július 8. Péntek, 8:23 Hozzászólás témája: segítséget kérek |
|
|
kérem a szíves segítségeteket!!luton reptérről basingstoke-ba szeretnék eljutni!!!mivel és mennyiért lehet??[/b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2011. Július 8. Péntek, 9:09 Hozzászólás témája: Re: segítséget kérek |
|
|
| ragcsavo írta: | kérem a szíves segítségeteket!!luton reptérről basingstoke-ba szeretnék eljutni!!!mivel és mennyiért lehet??[/b] |
http://www.london-luton.co.uk/en/airport/
Vonat tutin szivas, be kell menni St Pancras-ra, aztan ott at Waterloo-ra metroval, aztan onnan tovabb B'stokeba (2-2.5 ora)
Ahogy elnezem a busz sem sokkal jobb, eloszor Heathrow es onnan B'stoke (2.5-3.5 ora)
Arakat es menetrendet a nationalrail es nationalexpressnel. A greenline nekem valamiert most nem mukodik...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rakoczigabi Haladó

|
Elküldve: 2011. Július 8. Péntek, 9:10 Hozzászólás témája: |
|
|
szíja. én is oda megyek 25én indulok, de már éltem ott több mint fél évet.
Luton Airport [LUA] - Luton Airport Parkway [LTN] - busszal
Luton Airport Parkway [LTN] 1 - London St Pancras International
[STP] = vonattal
London St Pancras International [STP] - London Waterloo [WAT] = metróval
London Waterloo [WAT] - Basingstoke [BSk] = vonattal
itt tudsz mentrendet nézni: nationalrail.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
AgnesBp Újonc

Csatlakozott: May 29, 2011 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011. Augusztus 9. Kedd, 20:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni tőletek. Még nem jártam Londonba, de mindenképp szeretnék kimenni még idén ősszel. Legkésőbb októberben. Sajnos először mennék, így csak 3 napra tudok. Érdeklődnék, hogy szállást az 1-es 2-es zónában hol lehetne a legolcsóbban szerezni? (Pl: Hostels) Repülővel szeretnék menni oda vissza. Szeretnék még egy megbízható útitársat is találni, mert egyedül nem lenne jó. Nem félnék egyedül kint lenni, csak egy útitárssal, / útitársakkal mégiscsak jobb lenne még ha csak 3 napról is van szó. Még arra lennék kíváncsi, hogy 3 napra, repülővel, utasbiztosítással, szállással, közlekedéssel stb. Mennyibe kerülne körülbelül? (Forintban) Még szeretném megemlíteni, hogy az angol nyelv tudásom az alapfok alatt van sajnos. De minden vágyam hogy kimenjek Londonba A segítségeket előre is köszönöm. (Elnézést, ha nagyon kezdetlegesek voltak a kérdéseim. Már rengeteg mindent olvastam Londonról, de mégis kissé elveszettnek érzem magam.)
Ági |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christi86 Újonc

|
Elküldve: 2011. Augusztus 10. Szerda, 12:52 Hozzászólás témája: |
|
|
AgnesBp!
Én is októberben tervezem,hogy megyek ki Londonba. Mondjuk én akkor már maradok is nem csak pár napra. De ha gondolod msn-en beszélhetünk elég sok mindent tudok vagyis remélem mivel bátyám már több mint négy éve ott él igy talán tudok segíteni. Megadom az email címem ha szeretnél írni: szilagyikriszti@freemail.hu de ha van msn-ed ott talán könnyebben lehet beszélgetni. Ha szeretnél vegyél fel ott ugyanaz mint az email címem.
Üdv: Kriszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|