Film, Zene, Video, Videoklip, Karácsonyi, ünnepi video
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

segítséget kérek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ragcsavo
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Július 8. Péntek, 8:23    Hozzászólás témája: segítséget kérek Hozzászólás az előzmény idézésével

Forgó szemek kérem a szíves segítségeteket!!luton reptérről basingstoke-ba szeretnék eljutni!!!mivel és mennyiért lehet??[/b]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Július 8. Péntek, 9:09    Hozzászólás témája: Re: segítséget kérek Hozzászólás az előzmény idézésével

ragcsavo írta:
Forgó szemek kérem a szíves segítségeteket!!luton reptérről basingstoke-ba szeretnék eljutni!!!mivel és mennyiért lehet??[/b]

http://www.london-luton.co.uk/en/airport/

Vonat tutin szivas, be kell menni St Pancras-ra, aztan ott at Waterloo-ra metroval, aztan onnan tovabb B'stokeba (2-2.5 ora)

Ahogy elnezem a busz sem sokkal jobb, eloszor Heathrow es onnan B'stoke (2.5-3.5 ora)

Arakat es menetrendet a nationalrail es nationalexpressnel. A greenline nekem valamiert most nem mukodik...

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rakoczigabi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Július 8. Péntek, 9:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szíja. én is oda megyek Mosoly 25én indulok, de már éltem ott több mint fél évet.

Luton Airport [LUA] - Luton Airport Parkway [LTN] - busszal

Luton Airport Parkway [LTN] 1 - London St Pancras International
[STP] = vonattal

London St Pancras International [STP] - London Waterloo [WAT] = metróval

London Waterloo [WAT] - Basingstoke [BSk] = vonattal

itt tudsz mentrendet nézni: nationalrail.co.uk
Vissza az elejére
AgnesBp
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Augusztus 9. Kedd, 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is segítséget szeretnék kérni tőletek. Még nem jártam Londonba, de mindenképp szeretnék kimenni még idén ősszel. Legkésőbb októberben. Sajnos először mennék, így csak 3 napra tudok. Érdeklődnék, hogy szállást az 1-es 2-es zónában hol lehetne a legolcsóbban szerezni? (Pl: Hostels) Repülővel szeretnék menni oda vissza. Szeretnék még egy megbízható útitársat is találni, mert egyedül nem lenne jó. Nem félnék egyedül kint lenni, csak egy útitárssal, / útitársakkal mégiscsak jobb lenne még ha csak 3 napról is van szó. Még arra lennék kíváncsi, hogy 3 napra, repülővel, utasbiztosítással, szállással, közlekedéssel stb. Mennyibe kerülne körülbelül? (Forintban) Még szeretném megemlíteni, hogy az angol nyelv tudásom az alapfok alatt van sajnos. De minden vágyam hogy kimenjek Londonba A segítségeket előre is köszönöm. (Elnézést, ha nagyon kezdetlegesek voltak a kérdéseim. Már rengeteg mindent olvastam Londonról, de mégis kissé elveszettnek érzem magam.)
Ági
Vissza az elejére
Christi86
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Augusztus 10. Szerda, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

AgnesBp!
Én is októberben tervezem,hogy megyek ki Londonba. Mondjuk én akkor már maradok is nem csak pár napra. De ha gondolod msn-en beszélhetünk elég sok mindent tudok vagyis remélem Nagyon boldog mivel bátyám már több mint négy éve ott él igy talán tudok segíteni. Megadom az email címem ha szeretnél írni: szilagyikriszti@freemail.hu de ha van msn-ed ott talán könnyebben lehet beszélgetni. Ha szeretnél vegyél fel ott ugyanaz mint az email címem.
Üdv: Kriszti
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban