| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Feketehegy Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 15. Péntek, 17:10 Hozzászólás témája: Pénzváltás a reptéren |
|
|
Sziasztok! Augusztus közepén megyek ki, és Euro lesz nálam, amit mihamarabb szeretnék beváltani. Néztem a neten, hogy milyen pénzváltók vannak a reptéren(Luton), és az a két cég elég jó árfolyamon dolgozik, de a kérdés az, hogy vajon a reptéren is? Ilyen frekventált helyeken kis hazánkban az embert ugyanis lehúzzák, de talán ez ott erre a szituációra nem érvényes... Mivel elég hamar szeretnék számlát nyitni, arra is gondoltam, hogy annál a banknál váltom be a pénzt, ahol a számlát is nyitnám, de szintén itthoni tapasztalatom, hogy a bankoknál valamiért rosszabb az árfolyam...
Szerintetek hogy lenne praktikus? Nem egy vagyont viszek ki, de nem szeretnék sokáig vele lófrálni...
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Július 16. Szombat, 6:50 Hozzászólás témája: Re: Pénzváltás a reptéren |
|
|
| Feketehegy írta: | Sziasztok! Augusztus közepén megyek ki, és Euro lesz nálam, amit mihamarabb szeretnék beváltani. Néztem a neten, hogy milyen pénzváltók vannak a reptéren(Luton), és az a két cég elég jó árfolyamon dolgozik, de a kérdés az, hogy vajon a reptéren is? Ilyen frekventált helyeken kis hazánkban az embert ugyanis lehúzzák, de talán ez ott erre a szituációra nem érvényes... Mivel elég hamar szeretnék számlát nyitni, arra is gondoltam, hogy annál a banknál váltom be a pénzt, ahol a számlát is nyitnám, de szintén itthoni tapasztalatom, hogy a bankoknál valamiért rosszabb az árfolyam...
Szerintetek hogy lenne praktikus? Nem egy vagyont viszek ki, de nem szeretnék sokáig vele lófrálni...
Köszi! |
Egyszeru....angol fontot hozz...ne eurot! A repteri penzvaltok a leheto leglehuzobbak....Kint az euro-font arfolyam annyira nem rossz, itt is vannak utazasi irodak is ahol jobban valtanak mint a bankokban. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feketehegy Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 16. Szombat, 19:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Valóban Fontot vinni lenne a legegyszerűbb, de nekem Euróm van. Az utazási irodákra nem gondoltam, köszi a tippet! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

|
Elküldve: 2011. Július 16. Szombat, 21:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Feketehegy írta: | Valóban Fontot vinni lenne a legegyszerűbb, de nekem Euróm van. Az utazási irodákra nem gondoltam, köszi a tippet! |
Hm....az oke hogy eurod van...de azt is be lehet valtani meg Magyarorszagon is!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csakij Újonc

Csatlakozott: Jul 14, 2011 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Wembley
|
Elküldve: 2011. Július 17. Vasárnap, 6:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| BabaBaba írta: | | Feketehegy írta: | Valóban Fontot vinni lenne a legegyszerűbb, de nekem Euróm van. Az utazási irodákra nem gondoltam, köszi a tippet! |
Hm....az oke hogy eurod van...de azt is be lehet valtani meg Magyarorszagon is!  |
Bocs, hogy beledumálok de én a magyarországi pénzválzás folyamatáról a következőt tudom.Eurót váltják forintra, a forintot fontra.Tehát ezzel tuti minuszos a váltás.Közvetlen euro-->font váltás nincs magyarországon.Legalább is én nem tudok róla. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

|
Elküldve: 2011. Július 17. Vasárnap, 6:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| csakij írta: | | BabaBaba írta: | | Feketehegy írta: | Valóban Fontot vinni lenne a legegyszerűbb, de nekem Euróm van. Az utazási irodákra nem gondoltam, köszi a tippet! |
Bocs, hogy beledumálok de én a magyarországi pénzválzás folyamatáról a következőt tudom.Eurót váltják forintra, a forintot fontra.Tehát ezzel tuti minuszos a váltás.Közvetlen euro-->font váltás nincs magyarországon.Legalább is én nem tudok róla. |
Nyugodtan dumalj bele es mellesleg teljesen igazad van! En is probaltam multkor....igaz nekem fontrol kellett volna eurora, es nem ment...csak teljesen kiment a fejembol! Koszi hogy szoltal!!!    |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feketehegy Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 17. Vasárnap, 12:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nos igen, ezzel kellett volna kezdenem, hogy leírom, hogy biztosan nem akarom magyarországon beváltani, mert magyar viszonylatban tényleg sok pénzről van szó, és most rossz a forint-euro árfolyam, és közvetlenül nem lehet fontra váltani. A sima exchange standokkal mi a helyzet? Amerre én jártam(főleg szomszédos országok), mindenhol ezek dolgoztak a legjobb árfolyamokkal. Ezeknél is jobbak az utazási irodák? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta8 Haladó

|
Elküldve: 2011. Július 17. Vasárnap, 20:12 Hozzászólás témája: Pénzváltás |
|
|
| Érdemes megnézni a Marks & Spencer pénzváltóját is, elég jó árfolyama szokott lenni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2011. Július 17. Vasárnap, 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Feketehegy írta: | | Nos igen, ezzel kellett volna kezdenem, hogy leírom, hogy biztosan nem akarom magyarországon beváltani, mert magyar viszonylatban tényleg sok pénzről van szó, és most rossz a forint-euro árfolyam, és közvetlenül nem lehet fontra váltani. A sima exchange standokkal mi a helyzet? Amerre én jártam(főleg szomszédos országok), mindenhol ezek dolgoztak a legjobb árfolyamokkal. Ezeknél is jobbak az utazási irodák? |
Szerintem ha annal a banknal valtod be, ahol a szamladat nyitod, akkor sem jarhatsz nagyon rosszul.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feketehegy Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 17. Vasárnap, 21:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi a tippeket! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Judyt87 Haladó

|
Elküldve: 2011. Július 26. Kedd, 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A kérdésem nem pénzváltással kapcsolatos, de nem tudom hol kérdezhetném meg. Engem az érdekelne, hogy ha Londonban utazási irodában szeretném megvenni a repülőjegyem akkor mennyi plusz költséget számolnak fel? Mert interneten még nem rendeltem, és nem szeretném elrontani.
Köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|