Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Raktaros munka TESCO-ban Staffline ugynoksegen keresztul
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kalger00
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 3. Kedd, 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Felhivtam Karent, nekem 17.-ére adott időpontot. Ha jön még valaki kelet Londonból akkor kocsival megyek és elviszem, ha nem akkor marad a vonat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
FateX
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 4. Szerda, 8:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Suzyn írta:
Sziasztok!

Ma reggel beszéltem az egyik Staffline-os hölggyel telefonon,engem Május 19, 10 órára hívtak be interjúra. Felírta a nevemet is egy listára,így szerintem érdemes telefonon egyeztetni az interjú előtt.
Jön még valaki esetleg ezen a napon?

19?En ugy tudom,Majus 10,17.-en lesznek az interjuk.Mosoly
kalger00->a kispajtasom is 17.-en megy,ha lehetne egy keresem kicsit segitenel neki a teszt angolos reszeben?Elore is koszonet erte.
Sok sikert mindenkinek.!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 4. Szerda, 9:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FateX írta:
Suzyn írta:
Sziasztok!

Ma reggel beszéltem az egyik Staffline-os hölggyel telefonon,engem Május 19, 10 órára hívtak be interjúra. Felírta a nevemet is egy listára,így szerintem érdemes telefonon egyeztetni az interjú előtt.
Jön még valaki esetleg ezen a napon?

19?En ugy tudom,Majus 10,17.-en lesznek az interjuk.Mosoly
kalger00->a kispajtasom is 17.-en megy,ha lehetne egy keresem kicsit segitenel neki a teszt angolos reszeben?Elore is koszonet erte.
Sok sikert mindenkinek.!

Nem tudom,most egy kicsit elbizonytalanítottál! Nagyon boldog
Igazság szerint nagyon rossz volt a vonal,amikor beszéltünk,még a nevemet is sms-ben kellett elküldenem neki,mert nem értette.De többször is rákérdeztem,19-et mondott.Vagy félreértettem volna?
Jááááj most nem tudom mi van.Szerintem felhívom újra Laza Laza Laza
Vissza az elejére
FateX
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 5. Csütörtök, 10:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne haragudj ha osszezavartalak Mosoly D=Tudomasom szerint 10,17.
De ha mondasz egy nevet estere,akkor rakerdezek,es ide irom reggel.
Vissza az elejére
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 5. Csütörtök, 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FateX írta:
Ne haragudj ha osszezavartalak Mosoly D=Tudomasom szerint 10,17.
De ha mondasz egy nevet estere,akkor rakerdezek,es ide irom reggel.

Az nagyon jó lenne,örülnék neki Mosoly
Írtam privátot. Kacsintó
Vissza az elejére
FateX
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 6. Péntek, 7:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Suzyn.Sajna nem tudtam meg az idopontodat,mert a listat mar leadtak a Staffline-nak,es a Teamleadereknek vagy nincs hozzaferesuk a Staffline-os cuccokhoz,vagy csak egyszeruen lustak voltak utanna nezni.Szal sztem hivd fel oket ujra,mielott potyara idejonnel,mert csak azokat fogjak beengedni,akik fent vannak a listan.Ne hari!! Mosoly
Vissza az elejére
kalger00
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 11. Szerda, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Mizu? Ki jön 17.-én? Csak Suzyn és FateX cimbije?
A szóbeli interjúról még nem irt senki. Ha valaki tud valamit a buktatókról, kulcs kérdésekről azt leirhatná. Köszönöm.
Üdv.

Fatex-->segitek a cimbidnek mindenképp, ha lesz rá mód.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kalger00
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 11. Szerda, 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

10.-én volt interjú? Volt valaki?
Vissza az elejére
Pajti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 11. Szerda, 21:17    Hozzászólás témája: 17. Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kalger00 !

Írtam privit , én vagyok Fatex cimborája Mosoly

Üdv: Roland
Vissza az elejére
wejonika90
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 21. Kedd, 9:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.....Betoltottek mar az allast......?engem es a paromat erdekelne...most szeretnenk kimenni csak nincs sok munka lehetoseg....mi mar voltunk kint a parom ket evig dolgozott az english garden company nal Londonban..de haza jottunk es most egyutt szeretnenk kimenni....az angol az nem gond mi mar eleg jol beszelunk...koszonom aki tud valamit segitsen.....
Vissza az elejére
kalger00
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 21. Kedd, 9:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wejonika90 írta:
Sziasztok.....Betoltottek mar az allast......?engem es a paromat erdekelne...most szeretnenk kimenni csak nincs sok munka lehetoseg....mi mar voltunk kint a parom ket evig dolgozott az english garden company nal Londonban..de haza jottunk es most egyutt szeretnenk kimenni....az angol az nem gond mi mar eleg jol beszelunk...koszonom aki tud valamit segitsen.....

Olvasd végig a fórumot és máris megkapod a választ. Amúgy a felvételinél teljesen mind1 mennyire beszélsz, mivel nincs szóbeli. A tesztet meg mindenki 100%-osra csinálja meg aki össze tud adni meg szorozni 2 számot és látott már angol könyvet. Szóval az esélyed attól függ mennyien vannak az adott interjún, nem a tudásodtól. Mi 3-an ugyanazt a megoldást irtuk be, egyikünket vették csak fel.
Sok sikert!
Vissza az elejére
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Június 21. Kedd, 11:41    Hozzászólás témája: Felveteli Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok!

Gondoltam megosztom, hogy ugy "tunik" most folyamatosan van felvetel minden heten. Azert irom, hogy ugy "tunik", mert minden heten kezdenek ujak, viszont a Team Leader-ektol semmi infot nem tudtam beszerezni, mivel ok sem tudnak semmit, hogy meddig lesznek felvetelik. Annyit tudnak, hogy minden heten kapjak az uj kezdok nevsorat.
Szoval akit erdekel a munka, az nyugodtan erdeklodhet most.

Ui.: Szallast tovabbra sem tudok intezni, mielott emiatt keresnetek meg... a munkaval kapcsolatos tobbi info pedig benne van a FORUM-ban
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Június 22. Szerda, 7:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megkernek minden kedves FORUM olvasot, aki ideteved, hogy olvassa vegig a FORUM osszes bejegyzeset, mielott ir, es olyan kerdeseket tesz fel, ami legalabb 5-6 - ha nem tobb - alkalommal meglett mar valaszolva.
A munkat en nem kozvetitem, es nem is adom... egyszeruen bent dolgozom a raktarban, mint targonca vezeto. Itt a FORUM-on keresztul csak megosztom veletek, hogy mikent lehet hozzank bekerulni. Ez nem kerul semmibe, nem is kerek erte semmit. Akit erdekel, es megfogadja az itt leirt tanacsaimat, az nyugodtan erdeklodhet, hogy mikor lesz legkozelebb felvetel, amire be tud jelentkezni.
Vissza az elejére
balage018
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 28. Kedd, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

Friss regisztráltként és jó fiúként átolvastam az eddigi összes hsz-t, valóban minden benne van ami kellhet Mosoly Kössz érte! Én is oda jutottam, hogy menni kell itthonról, jelenleg az induló tőke, repjegy pénzt gyűjtöm össze, augusztusban, legkésőbb szeptember elején szeretnék indulni...pont ilyen munkát keresnék odakint, dolgoztam itthon hasonló raktárban még elektromos targoncát is használtam így testhez állónak érzem a dolgot, talán könnyen beilleszkednék. Tudom, hogy nem tudok ennyire előre infót, bár bő 1-1,5 hónap a dolog, majd idenézegetek van-e infó felvételi lehetőségről a köv. hónapokban. Ugyanakkor találtam egy céget itthon ill. kint akik hasonló helyre toboroznak tecsó raktár, de northamptonshire-be, pénzt nem kérnek a közvetítésért, akár korektnek is nevezhető, majd meglátjuk hátha sikerül valamelyik...üdv!
Vissza az elejére
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Július 13. Szerda, 1:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A legutobbi informaciom szerint tovabbra is van folyamatosan felvetel hozzank, es KEVES a jelentkezo... ez annyibol jelnethet elonyt, hogy a teszten esetleg gyengebben teljesitoket is felveszik...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Következő
14 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban