Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Diplomával Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Diplomával Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 12. Péntek, 13:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

muci írta:
Henrietta!

Kerdeztem valamit toled a konyvelo sulirol privat uziben, megkaptad?

Szerintem ezen a forumon a provat uzik nem nagyon mukodnek. Vagy csak nem volt idod valaszolni?

Muci, nem kaptam meg, de ha nem adsz neki témát, nem megy át. Irhatsz az e-mail cimemre is, az is fenn van.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 12. Péntek, 15:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

muci írta:
Henrietta!

Kerdeztem valamit toled a konyvelo sulirol privat uziben, megkaptad?

Szerintem ezen a forumon a provat uzik nem nagyon mukodnek. Vagy csak nem volt idod valaszolni?

Szerinem meg eleg jol mukodnek a privat uzenetek, csak don't forget to give subject.
Vissza az elejére
andmymion
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 1. Csütörtök, 10:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Egy frissen vegzet Muszaki Informatikus vagyok.aki 1 hete jott ki Angliaba.Egyenlore nem a szakmamba vagyok.Tudna -e valaki segiteni abban ,hogy a szakmamban elhelyeszkedjek Londonban?Sajnos az angol nyelvtudasom nem a vilag legjobbja(Nins egy kozepfok) de nem is tul rossz(Nagyon eros alap).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha bármilyen papírom van: Egyetemi, edzői, üzletvezetői, targoncavezetői... érdemes ezeket a papírokat lefordítani hívatalos fordító irodával vagy elfogadják magyarul is??? Forgó szemek
Vissza az elejére
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsolesz írta:
Sziasztok!

Ha bármilyen papírom van: Egyetemi, edzői, üzletvezetői, targoncavezetői... érdemes ezeket a papírokat lefordítani hívatalos fordító irodával vagy elfogadják magyarul is??? Forgó szemek

Az én informácioim szerint nem fontos leforditani, adok egy cimet itt érdeklődj.
De amit most irok ne vedd készpénznek, ne támaszkodj rá, hanem csak érdeklődj pontosabban utána, mert nem tudom garantálni, én is csak kaptam az infot, nem hivatalos forrásból
akkor a cím:
A diplomák, szakképesítések elismerésében az EU tagállamaiban működő ún. NARIC központok adnak felvilágosítást: www.enic-naric.net

A brit NARIC központ elérhetősége:

The National Recognition Information Centre for the United Kingdom
UK Naric
Oriel House
Oriel Road
Cheltenham
Gloucestershire
GL50 1XP, United Kingdom
Phone: +44 870 990 4088
Fax: +44 1242 258611
E-mail: info@naric.org.uk
Web site: http://www.naric.org.uk/
http://www.enic-naric.net/members.asp?country=United+Kingdom

Contact person:
Dr. Cloud Bai Yun, Head of the NARIC

A magyarországi NARIC központként működő Magyar Ekvivalencia és Információs Központ honlapja: http://www.om.hu/nemzetkozi.
Vissza az elejére
paquito
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 20. Kedd, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsolesz írta:
Sziasztok!

Szia Zsolesz

Szerintem, hogy elfogadjak-e az otthoni papirokat az cegtol is fugg. En egy kozgaz diplomaval jottem ki es egy ezrest evente radobtak a fizumra csak a papir miatt, ami raadasul nem is volt leforditva.

Ugyhogy erdemes probalkozni.

Sok Sikert!

Zsuzsi
Vissza az elejére
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 20. Kedd, 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

paquito írta:
Zsolesz írta:
Sziasztok!

Szia Zsolesz

Szerintem, hogy elfogadjak-e az otthoni papirokat az cegtol is fugg. En egy kozgaz diplomaval jottem ki es egy ezrest evente radobtak a fizumra csak a papir miatt, ami raadasul nem is volt leforditva.

Ugyhogy erdemes probalkozni.

Sok Sikert!

Zsuzsi

Szia!

Ezt a CV-be bele is írtad h egyetemi végzettséged van?

Ja és köszi a választ!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban