Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - allas Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

allas Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 16:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
En inkabb gusztustalannak tartom... Igy kihasznalni a nehez helyzetben levo embert... nehogy mar csak ugy segitsunk egymasnak!

Szia!

Pedig hidd el, hogy ez van, már mint a közvetítői díjra gondolok, azt mondják, hogy az ügynökségek is vesznek jócskán el attól, aki kint akar dolgozni, már ha ügynökséggel akar ki menni.
Szomorú
Helló: Gabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elhiszem, épp ez a gond. Itt az ügynökségek (mármint a hivatalosak) nem vesznek el a munkavállalótól semmit, a munkáltatóra háritják a költségeket.

Nagy bátorság kell ám ahhoz, hogy valaki csakúgy elinduljon a nagy ismeretlenbe, hogy majdcsak lesz valami... és ezt használják ki ezek a közvetitőirodák. És az egyetlen dolog, amit tenni lehet ellenük, hogy az ember nem megy hozzájuk...
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Es nem csak az ugynoksegek vesznek le-az meg a jobb este lenne, mert adna legalabb munkat. Hangsulyozom ujra, TORVENYTELEN CSELEKMENY
De vannak honfitarsaink(bar ez esteben letagadom a magyarsagomat) akik megvagjak a raszorulokat par fontal, es hihetetlen tortenettekkel.Vagy jobb esteben tenyleges munkat ajanlanal egy heti fiztesedert. EZ MEG TORVENYTELENEBB.

ES a megszorult, vagy angoltalan, penztelen emberkenek tenyleg nincs valasztasa.........ha itt kar maradani.

A felhaborito az hogy sokan (es szerintem egyikuk sem olvassa a forumot) olyan naivak es tudatlanok hogy az elkepzelhetetelen.

Hogy lehet ide kijonni szaz fontal a zsebedben????
Hogy kepzeled el hogy potyogo angollal a diplomaddal fogsz dolgozni(meg ha 3 is van)......
Hogy koveteled a jogaidat amikor a torvenyt nem ismered?
Semmileyn informacoit nem keresve allitod hogy te majd mindent tudsz...
pedig a mai vilagban egyszeru infohoz jutni, pledaul itt a forum, es mas.., de nem , a forumot olavsni idovesztseg, ahogy az utcan setalva munakt kerseni is, hiszen esik angliban....(ezt ironikusna vedd)

Pedig ma milyen szep ido volt......
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt hiszem a kovetkezo informacio nagyon hasznos mindenkinek aki munkakozvetitokon keresztul akar munkat talani.
Angolul jelenetetm meg, ahogy az eredtei szovegeben is megtatalahato. (www.employment-solicitor.co.uk/agency)

Employment agencies must comply with the minimum standards of conduct set by the Employment Agencies Act 1973 and regulations. If you are a worker: · An agency must not charge for finding or trying to find you work (with some exceptions, mainly in entertainment and modelling) · An agency employing you to do temporary work must give you written terms, and must pay you, even if it has not been paid · An agency which collects your pay from an employer must pass it to you within ten days, unless you request otherwise If you are a hirer: · An agency should check workers have any qualifications required by law · An agency should obtain enough information to show a worker is suitable for the job Other standards include: · Advertisements placed by an agency must state that fact · Requirements about what must and must not be included in written terms Under the Act, persons running an employment agency can be banned from doing so for up to ten years, for misconduct or other reasons. An agency breaking the law can also be fined up to Ł5,000. The Employment Agencies Act is there to protect all users of employment agencies – workers, employers and hirers. If you feel you have been unfairly treated by an agency, or if you want advice, call our 24 hour call centre or enquire with a solicitor

Mi a lenyege?? (azoknak akik nem eretenek angolul ---ba ajanlom a ponts kiszotarozast es forditast) :

A munkakozvetito irodanak a torveny altal tilos (TILOS) penzt kerni a munkakozvetitesert vagy a munkakozvetites probalkozasaert. Kivetelt kepeznek a model irodak es a szorakoztato ipart kepviseloirodak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 12. Péntek, 13:52    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
És az egyetlen dolog, amit tenni lehet ellenük, hogy az ember nem megy hozzájuk...

Ez maximálisan igaz, de ennek a tükrében az egyetlen amit az ember tehet, hogy itthon marad és dolgozik tovább ahogy eddig.

Merthát nem olyan egyszerű ám munkát találni, bármennyire jó képzettséggel és tudással rendelkezik is az ember. Ezt a magam bőrén tapasztalom. És én is olyan vagyok, hogy bizonytalanra, saját, nehezen összekuporgatot pénzemmet kockáztatva semmi kedvem belevágni. Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
momoka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 12:42    Hozzászólás témája: momoka Hozzászólás az előzmény idézésével

Aktualis meg a pincer allas? Pasi is jo pincernek?

Udv: Moni
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Momoka! Elolvastad te a topicot?? Forgó szemek Ha már kinnt lennék Ördög ,most felajánlanám,hogy félpénzért, tehát egy százasért 3 nap alatt találok neked egy pincérállást!!!!! Az nekem napi 35 Ł nettó fizu, közben megismerek egy csomó vendéglőst, járom a várost..... Nevető Nevető

Így reméllem megmarad a pénzed, és nélkülem is menni fog...... Nagyon boldog
Vissza az elejére
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 12:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szasztok!!

Róbi vagyok és munkát keresek.hehe
Gobdolom ezzel sokan vannak igy.
Na nem azt kérem tőletek, hog a seggem alá rakjátok, hanem az, hoyg merre kezdjem.
A gumtree oldalán megjelnő állások zömére elküldtem a CV-met de két választ kaptam, hogy majd értesitenek.
MI A TRENDI ANGLIÁBAN, HOYG KERESIK AZ ÁLLÁSOKAT????????
MErt az angolom nem rossz, de nem is jó, olyan amit az iskolában meg lehet tanulni.A szlenget nem értem egyáltalán, vagyis egxy két kifejezés kivételével.
VAn egy Diploma előtti legmagasabb szintű végzettségem:
Informatikai Statisztikus és gazdasági tervező vagyok
VAn jogositványom.
Olaszországban szerzett Barmann tpasztalatom.
Most járok Főiskolán közgazdász szakra
emelett a némettet is egész jó nyomom, ott megértem a dialektek többségét, és persze Olaszul is egy kicst nyomom.
Na meg nem vagyok egy elveszett ember:DNagyon boldogNagyon boldogNagyon boldog
SZERINTETEEK HOL KEZDJEM????
Vissza az elejére
laci05
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 19:52    Hozzászólás témája: munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Keresek 1 cukraszt es 1 utcai arust.
Szukseges a cukrasznal: alapfoku angol, tobb eves magyarorszagi cukrasz gyakorlat.
Arusnal: kozepszintu angol es angliai utcai arusitasi gyakorlat.
(a gyakorlatok ellenorizve lesznek)

Kernem a jelentkezeseket a : laantonioto@hotmail.com -ra kuldjetek.

Koszi!
Vissza az elejére
heurekus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nyári (július 1től szept közepéig max) munkát keresek Londonban, ill ANgliában akárhol. 21 éves vagyok, egyenlőre még egyetemen koptatom a padot. Van némi tapasztalatom a vendéglátásban, dolgoztam pultosként, hostessként, eladóként, időnként pesztrálgatom a 4 és 6 éves unokatestvéreimet is.... Bármit szívesen elvállalok, ami ezek alapján szóba jöhet(pl hotel, felszolgálás, au-pair etc). Angolul társalgási szinten beszélek, németül egy picit:) Légyszíves segítsetek, ha valakinek van állás ajánlata kérem írjon nekem egy mailt! (heurekus@freemail.hu) . Előre is köszönöm Mindenkinek mindennemű fáradozását! R
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban