| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Szasza78 Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 2. Szerda, 18:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ma voltam drogteszten.
Mint az interjun sem, itt sem volt teljes a letszam. 6 embert vartak 10.30-ra, es csak 4-en voltunk. Azt mondtak, hogy holnap, vagy penteken keresni fognak. Elvileg hetfon, ha minden jol megy, kezdhetek.
Ezzel kapcsolatban kernek egy kis segitseget.
Mivel Del-Londonban lakom, mindenkepp koltoznom kell. A gumtreen mostanaban nincs fent sok hirdetes Purfleet-bol. Ti, akik a kornyeken (Purfleet, Grays) laktok, mennyi ido alatt tudtatok koltozni?
mert ha nekem mondjuk penteken szolnak csak, akkor bizony sovanymalac vagtaban kell csinalnom. Ha esetleg valaki tud kiado szobat, vagy valamilyen megoldast, amig sikerul egyet talalnom, szoljon, legyen szives!
Szasza |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pajti Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 3. Csütörtök, 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
Márc. 8.án megyek interjúra , ha van még rajtam kívűl Magyar aki azon a napon megy az írjon nekem , mehetnénk együtt !
Roland |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kria Haladó

Csatlakozott: Jan 13, 2011 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2011. Március 6. Vasárnap, 22:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Férjemnek keresünk munkát, 1 hete vagyunk kint. Szerintetek van esély a mostani interjúra, vagy jelentkezzünk be a következőre?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

Csatlakozott: Feb 14, 2008 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Grays, Essex
|
Elküldve: 2011. Április 3. Vasárnap, 16:52 Hozzászólás témája: Felveteli |
|
|
Szervusztok!
Tobben kerestetek meg privat uzeneten, vagy E-mailen keresztul. Sajnos egyelore leallitottak a felveteleket. Nem tudom, hogy mikor lesz ujra, de amint megtudok valamit, akkor jelezni fogom.
Megjegyzes: a legutobbi felveteli idoszakban probaltam segiteni bekerulni par sracnak, de az Interju utan a nem megfelelo nyelvtudas miatt nem vettek oket fel, tehat mindneki ugy keszuljon, hogy most mar nalunk (betanitott raktari pakoloi allasra) is megkovetelik az angol nyelvtudast!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hegedis Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 4. Hétfő, 14:29 Hozzászólás témája: |
|
|
hello
nem tudsz semmi konkretumot, hogy korulbelul mikor lesz ujra felvetel?
18 evesen mennyire van eselyem oda bekeruni, jo fizikumom van, szerintem kibirnam a munkat. 1ev 5 honapja van b kategorias jogsim, ha ez valamit dob rajta. Kint elek 8 honapja, megertem amit mondanak, tudok is valaszolni, csak nem biztos, hogy az igeidoket mindig jol hasznalom. ez a nyelvtudas eleg lehet majd a munkara? Amint lesz felvetel birnal irni. koszi szepen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2011. Április 8. Péntek, 6:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| hegedis írta: | hello
nem tudsz semmi konkretumot, hogy korulbelul mikor lesz ujra felvetel?
18 evesen mennyire van eselyem oda bekeruni, jo fizikumom van, szerintem kibirnam a munkat. 1ev 5 honapja van b kategorias jogsim, ha ez valamit dob rajta. Kint elek 8 honapja, megertem amit mondanak, tudok is valaszolni, csak nem biztos, hogy az igeidoket mindig jol hasznalom. ez a nyelvtudas eleg lehet majd a munkara? Amint lesz felvetel birnal irni. koszi szepen. |
Kedves Hegedis!
Ahogy irtam is, amint megtudok valami uj informaciot, azt azonnal megosztom itt a FORUM-on keresztul. Jelenleg nincs felvetel es nem tudni, hogy mikor lesz legkozelebb. Azt, hogy mit kovetelnek meg alap nyelvismeretkent, azt csak ok tudjak eldonteni... de szerintem nagyban fugg az aktualis jelentkezoktol, akik kozul valogatni tudnak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2011. Április 28. Csütörtök, 7:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Uj fejlemenyek!
A TE$CO kb. 100 fot atvesz az ugynoksegtol (STAFFLINE-tol) a kovetkezo honapban sajat alkalmazasba. Ezzel egyidejuleg a STAFFLINE is elkezdi ujra a felveteleket. Varhatoan 2-3 het mulva indulnak az interjuk, szoval 1-2 heten belul erdemes lehet telefonon megkeresni a Karen-t.
Amint konkretabb infot tudok, jelzem.
Balazs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
amber Haladó

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Hatfield
|
Elküldve: 2011. Április 28. Csütörtök, 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok kedves Tesco-sok!
az en parom is Tesco raktarban dolgozik, Welham Green-ben, itt Single Resource az ugynokseg, amin keresztul dolgoznak.
Azt szeretnem kerdezni, hogy az mashol is igy van-e, hogy a bank holiday nem szamit, menni kell, beosztjak, es nem is fizetnek extra penzt erte.
Hallottuk, hogy aki kozvetlenul a Tesco-nak dolgozik, azok 200%-t kapnak, de ok, az ugynoksegesek, csak sima penzt.
Sot husvetkor meg 12 oraznia is kellett, mert akkor nem volt ejszakai muszak.
Orulonk, hogy van munkaja, meg hogy mar vegre vege az ev eleji holt idoszaknak, tobb a munka, tobb a fizetes, de valahogy nem erzem fair-nek, hogy meg extra jutalekot sem kapnak.
Ez mindenhol igy van? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2011. Április 28. Csütörtök, 14:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| amber írta: | Sziasztok kedves Tesco-sok!
az en parom is Tesco raktarban dolgozik, Welham Green-ben, itt Single Resource az ugynokseg, amin keresztul dolgoznak.
Azt szeretnem kerdezni, hogy az mashol is igy van-e, hogy a bank holiday nem szamit, menni kell, beosztjak, es nem is fizetnek extra penzt erte.
Hallottuk, hogy aki kozvetlenul a Tesco-nak dolgozik, azok 200%-t kapnak, de ok, az ugynoksegesek, csak sima penzt.
Sot husvetkor meg 12 oraznia is kellett, mert akkor nem volt ejszakai muszak.
Orulonk, hogy van munkaja, meg hogy mar vegre vege az ev eleji holt idoszaknak, tobb a munka, tobb a fizetes, de valahogy nem erzem fair-nek, hogy meg extra jutalekot sem kapnak.
Ez mindenhol igy van? |
Szia Amber!
Nos a TE$CO volt oly kedves, hogy ezt az allam altal garantalt extra "Bank Holiday"-t (a kiralyi eskuvo miatt) atkeresztelte "Special day"-re, ami annyit tesz, hogyha valaki dolgozik, akkor kifizetik a 200%-os penzt cserebe, de nem ad extra szabadnapot, mint ahogy ez allami szinten garantalva kellene, hogy legyen. Egyebkent nem lepodok meg semmin, hogy az az ugynokseg, ahol a parod dolgozik nem fizet extra dolgokat. Anno en a 24/7-nek dolgoztam meg Harlow-ban, es ok sem fizettek semmi extrat, meg Karacsonykor sem. Itt nalunk ugy tudom, hogy a Staffline legalabb hetvegi penzt fizet ilyenkor, de ennek utana kell kerdeznem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
amber Haladó

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Hatfield
|
Elküldve: 2011. Április 28. Csütörtök, 14:48 Hozzászólás témája: |
|
|
koszonom a valaszod kedves balazs.
egyebkent azon gondolkodtam, rendben van, hogy unnepnapon dolgozni kell, mert elmeletileg masnapra az aruhazakat fel kell tolteni, de akkor mit toltenek fel az unnepnap elotti munkanapon???
most is ezen az ominozus holnapi penteken is dolgozik a parom, husvet hetfon is, pedig olyan jo lett volna valami csaladi programot csinalni, de ma, csutortokon mit toltenek fel?? elmeletileg holnap minden zarva lesz...
nem ertem, de az ember csondben marad, mert legalabb van munka. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzyn Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 28. Csütörtök, 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves kbazsy!
Az interjún milyen kérdések jellemzőek?
Én már kint vagyok Londonban,megpróbálom a bejutást.
Köszönöm  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2011. Április 30. Szombat, 7:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Suzyn írta: | Kedves kbazsy!
Köszönöm  |
Kedves Suzyn!
Az interjun ugy tudom, hogy egy tesztlapot kell kitolteni, ami az alapveto "inteligenciat" vizsgalja... ezen kivul pontosan nem tudom, hogy mik szoktak meg lenni, ugyanis sosem voltam a STAFFLINE interjujan, en kozvetlenul a TESCO-hoz kerultem be anno 4 evvel ezelott... de, ha jol tudom, korabban, akik mar voltak interjun, ezen a FORUM-on keresztul mar targyaltak azt, hogy onekik mik voltak az interjun, ugyhogy szerintem olvasgass vissza par oldalt.
Egyebkent most tudtam meg, hogy interjuk lesznek Majus 10.-en es 17.-en, ugyhogy lehet telefonalni es erdeklodni.
Mindenkinek sok sikert!
Balazs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzyn Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 30. Szombat, 21:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| kbazsy írta: | | Suzyn írta: | Kedves kbazsy!
Köszönöm  |
Kedves Suzyn!
Az interjun ugy tudom, hogy egy tesztlapot kell kitolteni, ami az alapveto "inteligenciat" vizsgalja... ezen kivul pontosan nem tudom, hogy mik szoktak meg lenni, ugyanis sosem voltam a STAFFLINE interjujan, en kozvetlenul a TESCO-hoz kerultem be anno 4 evvel ezelott... de, ha jol tudom, korabban, akik mar voltak interjun, ezen a FORUM-on keresztul mar targyaltak azt, hogy onekik mik voltak az interjun, ugyhogy szerintem olvasgass vissza par oldalt.
Egyebkent most tudtam meg, hogy interjuk lesznek Majus 10.-en es 17.-en, ugyhogy lehet telefonalni es erdeklodni.
Mindenkinek sok sikert!
Balazs |
Nagyon szuper,köszönöm a válaszodat!
Gondolom hétfőn a Bank Holiday miatt nem lesznek elérhetőek,de kedden reggel hívom őket.
A 10- i interjúra jó lenne elmenni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FateX Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 1. Vasárnap, 6:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sok sikert mindenkinek az interjun!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzyn Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 3. Kedd, 13:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ma reggel beszéltem az egyik Staffline-os hölggyel telefonon,engem Május 19, 10 órára hívtak be interjúra. Felírta a nevemet is egy listára,így szerintem érdemes telefonon egyeztetni az interjú előtt.
Jön még valaki esetleg ezen a napon? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|