| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Berni28 Újonc

|
Elküldve: 2010. Október 11. Hétfő, 16:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én a Paypal-t ajánlom, kicsit ugyan körülményes a regisztrálás, de fillérekért lehet utalni és a pénz azonnal ott van. Ismered?
Regelsz a kinti bankkártyáddal és az itthonival is /dombornyomott kell legyen/ és egyszerűen átküldöd a pénzt.
Gyors, biztonságos és olcsó!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Viktor333 Újonc

|
Elküldve: 2010. Október 22. Péntek, 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, ismerem. Egyébként ezen az oldalon a PayPal regisztráció menete is le van írva.
PayPay regisztráció |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Norby79 Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 11. Péntek, 11:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Ezt ismeri valaki? A wizzair tvaszi újságában hirdettek, küld Magyarországra is, elvileg 4,75 fontos fix díjért, ami kedvezőbb, mint a 20 Font. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
http://globalwebpay.com/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Noru Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 11. Péntek, 14:41 Hozzászólás témája: |
|
|
PayPalhoz nem kell dombornyomott, nekem Erste-s Visa Elektron van, azzal tudok fizetni külföldön is, valamint Paypalra is hibátlan. Bankja válogatja egyébként, másiknál lehet, hogy csak domborral lehet... _________________ skype:scyllafren |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Alekosz Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 29. Kedd, 19:28 Hozzászólás témája: Paypal a legolcsóbb |
|
|
Eddigi tapasztalataim alapján a Paypal a legolcsóbb.
Ráadásul talán még a leggyorsabb is... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2011. Április 23. Szombat, 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, most látom csak a Lloyds oldalán, hogy már otthonról is lehet külföldre utalni! Fel kell hívni egy telefonszámot: 0845 3 000 000 8tól 8ig és itt lehet kérvényezni az utalást. Az ára még mindig ugyanannyi (5000ig 20 font, 5000 felett 35 font). Kell hozzá gondolom a te bankszámlád adatai, amelyikről utalni akarsz, neved, stb., meg az otthoni bankszámlád IBAN-ja, BIC-je, neved, bankod címe, ahova utaltatod. Még nem próbáltam, de nemsokára megteszem, és majd leírom tapasztalataimat.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atys Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 27. Szerda, 13:50 Hozzászólás témája: |
|
|
hello
nekem az lenne a kerdesem hogyha paypalon utalok akkor hogy szamitjak at forintba?kozeparfolyamon?
valaszt elore is kossz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beci78 Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 31. Vasárnap, 17:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| atys írta: | hello
nekem az lenne a kerdesem hogyha paypalon utalok akkor hogy szamitjak at forintba?kozeparfolyamon?
valaszt elore is kossz | Ha fointban utalsz, akkor egy az egyben.
Egyébként pedig paypal féle deviza-árfolyamon, amit így ellenőrizhetsz, hogy épp mennyire szar:Log in to your account.
Click Profile near the top of the page.
Click My money.
Click Currencies next to PayPal balance
Enter the required information under Currency Exchange and click Calculate.
The exchange rate is displayed, and you can review it before you complete your payment. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kalmar Haladó

|
Elküldve: 2011. Augusztus 9. Kedd, 11:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bár látom, hogy a paypal a legolcsóbb és leggyorsabb, azért jelzem, a Lloyds is fejlesztett, és 10 fontért interneten is utalhatsz külföldre pénzt. A demójuk alapján nem is bonyolult, ma ki is fogom próbálni. üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kalmar Haladó

|
Elküldve: 2011. Augusztus 9. Kedd, 11:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| az lemaradt, hogy a 10 font/pound 5000 alatti összegre vonatkozik, de ha bejelenkezel ott a lista az árakról. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zeta Haladó

|
Elküldve: 2011. Augusztus 9. Kedd, 19:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kalmar írta: | | Bár látom, hogy a paypal a legolcsóbb és leggyorsabb, azért jelzem, a Lloyds is fejlesztett, és 10 fontért interneten is utalhatsz külföldre pénzt. A demójuk alapján nem is bonyolult, ma ki is fogom próbálni. üdv |
A lloydsnal most silver accountnal oktoberig ingyenes a nemzetkozi utalas tudtommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lilenart Haladó

Csatlakozott: Mar 12, 2008 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: NW London
|
Elküldve: 2011. Szeptember 12. Hétfő, 16:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Maya85 írta: | Sziasztok!
Nekem eddig a paypalon keresztüli utalás jött be. HSBC-s az itteni számlám és otp-s az otthoni. Mindkettőhöz rendeltem egy egy paypal számlát így 25000 ft felett ingyenes a pénzmozgatás, alatta 250ft és otps árfolyamon váltják át a fontomat. Kipróbáltam 20000 Ft-nyi fonttal és működött. Az egyetlen hátránya hogy viszonylag hosszú idő(5-7 nap)amíg a pénz megjelenik az otthoni számlán és hogy van egy éves limit, hogy hányszor lehet így pénzt küldeni(pontos számot nem tudok mert nekem csak 1x volt rá szükségem) |
Sziasztok,
ezzel valakinek van még tapasztalata?
es ket kulon accountot kell nyitni a paypalnal vagy egy accon belul lehet ket szamlat megadni?
es az OTP itt is kulker deviza arfolyamon valt?
koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
siorac Mester

|
Elküldve: 2011. Szeptember 12. Hétfő, 22:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| lilenart írta: | | Maya85 írta: | Sziasztok!
Nekem eddig a paypalon keresztüli utalás jött be. HSBC-s az itteni számlám és otp-s az otthoni. Mindkettőhöz rendeltem egy egy paypal számlát így 25000 ft felett ingyenes a pénzmozgatás, alatta 250ft és otps árfolyamon váltják át a fontomat. Kipróbáltam 20000 Ft-nyi fonttal és működött. Az egyetlen hátránya hogy viszonylag hosszú idő(5-7 nap)amíg a pénz megjelenik az otthoni számlán és hogy van egy éves limit, hogy hányszor lehet így pénzt küldeni(pontos számot nem tudok mert nekem csak 1x volt rá szükségem) |
Sziasztok,
es ket kulon accountot kell nyitni a paypalnal vagy egy accon belul lehet ket szamlat megadni?
koszi | A váltást nekem a paypal csinálta, meg lehet nézni náluk, hogy éppen milyen árfolyamon konvertálnak.
Két külön account kell hozzá, mert csak egy országot adhatsz meg címnek (másik országbeli címedhez másik acc kell).
Nekem mindig simán megy, nem volt vele gond. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lilenart Haladó

Csatlakozott: Mar 12, 2008 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: NW London
|
Elküldve: 2011. Szeptember 14. Szerda, 9:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| siorac írta: | | lilenart írta: | | Maya85 írta: | Sziasztok!
Sziasztok,
koszi | A váltást nekem a paypal csinálta, meg lehet nézni náluk, hogy éppen milyen árfolyamon konvertálnak.
Két külön account kell hozzá, mert csak egy országot adhatsz meg címnek (másik országbeli címedhez másik acc kell).
Nekem mindig simán megy, nem volt vele gond. |
Koszi szepen, és meg lenne par kerdesem:
Akkor amit ir Maya85, hogy OTPs arfolyamon valtjak, azt nem lehet megoldani paypallal valahogy? mert a paypal arfolyam nem tul jo, kb annyi mintha keszpenz valtanank valtoban otthon, banki atutalasnak meg megiscsak az a lenyege hogy tok jo arfolyamon valtanak (majdnem kozeparfolyamon).
Meg valami, ha bankbol utalok, akkor egyertelmuen rakerdeznek ugye, hogy fonban akarom-e kuldeni (tehat hogy a magyar bank arfolyaman valtodjon a penz) a penzt? meg nem csinaltam ilyet, es nem akarom hogy veletlen a barclays valtsa at a fontomat...... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|