Film, Zene, Video, Videoklip, Karácsonyi, ünnepi video
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Anglia Lakcím

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dottore
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Április 7. Csütörtök, 9:33    Hozzászólás témája: Anglia Lakcím Hozzászólás az előzmény idézésével

Készülök Angliába költözni és dolgozni...
A munkahelyem már megvan és a szerződés aláírás folyamatában vagyunk.... és kaptam a jövendőbeli munkaadómtól az alábbi levelet:

"I am currently working on your new recruitment file. I would like to ask you to submit the documents listed below:

Completed CRB and Scottish Disclosure forms (To be completed in black ink.) with your new address in the UK.
 BPSS Nationality and Immigration Status Form – with your new address in the UK.
 Tenancy agreement/bill confirming your address in the UK.
 1 of the following: Driving licence, Birth certificate, Marriage certificate, NI Card.
 Criminal records certificate from your country.

Please note that we require original documents, and copies/scans will not be accepted. I will return all your original documents to you by recorded delivery.

Please send all the documents to me at the address below by Monday, 18th April 2011.
"

Kérdésem, hogy ilyen esetben szerintetek hogyan lehet addig lakcímet szerezni amíg nem vagyok kinnt ténylegesen(még itthon dolgozom), ugyanis én július elején utaznék ki az új munkahelyre.

Várom a válaszaitokat!
(jöhet a mail címemre is)

Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Április 7. Csütörtök, 12:30    Hozzászólás témája: Re: Anglia Lakcím Hozzászólás az előzmény idézésével

Dottore írta:
Készülök Angliába költözni és dolgozni...
A munkahelyem már megvan és a szerződés aláírás folyamatában vagyunk.... és kaptam a jövendőbeli munkaadómtól az alábbi levelet:

"I am currently working on your new recruitment file. I would like to ask you to submit the documents listed below:

Completed CRB and Scottish Disclosure forms (To be completed in black ink.) with your new address in the UK.
 BPSS Nationality and Immigration Status Form – with your new address in the UK.
 Tenancy agreement/bill confirming your address in the UK.
 1 of the following: Driving licence, Birth certificate, Marriage certificate, NI Card.
 Criminal records certificate from your country.

Please note that we require original documents, and copies/scans will not be accepted. I will return all your original documents to you by recorded delivery.

Please send all the documents to me at the address below by Monday, 18th April 2011.
"

Kérdésem, hogy ilyen esetben szerintetek hogyan lehet addig lakcímet szerezni amíg nem vagyok kinnt ténylegesen(még itthon dolgozom), ugyanis én július elején utaznék ki az új munkahelyre.

Várom a válaszaitokat!
(jöhet a mail címemre is)

Üdv

Sehogy. Homalyositsd fel oket, hogy te meg nem vagy az orszagban. Majd leszel. Addig hasznaljak a ceg HR-es postafiokjat, es majd ok atkuldik neked a leveleket. Es persze ird ra mindenhova az otthoni cimedet is.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban