Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
angike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 7. Hétfő, 11:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZiasztok

Párom és én Április 12-én érkezünk Londonba, Getwickre. Kiadó szobát keresünk dél Londonba. Email címem: veronika.vidak@gmail.com
Köszi

vera + zoli
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
monique75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 8. Kedd, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Waltham Crossban, illetve közvetlen közelében (Enfield, Cheshunt, Chingford) keresünk dupla szobát, illetve studio lakást. Két heti kauciót és két heti lakbért tudunk előre fizetni. Tömegszállás nem érdekel, maximum három szobás ház jöhet szóba.
Most Walthamstowban élünk, de mindketten Enfieldben dolgozunk az ipari parkban, ezért szeretnénk közelebb költözni.
Kérem, ha valaki tud írjon!

Köszi, Móni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Bulykin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 10. Csütörtök, 15:11    Hozzászólás témája: szállást keresünk Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Szállást keresünk London és környékén! 3-an vagyunk, 2 lány és 1 fiú...munka még nincs, jelenleg is keresgélünk, de ha itthon nem sikerül akkor majd kint biztosan találunk valamit! Mihamarabb szeretnénk kijutni, úgyhogy 2-3 hét múlva lenne esedékes az indulás.
Bárki aki tud segíteni, az kérem jelezze!!! Írjon itt vagy a bulykin@citromail.hu címre, igazából munka is érdekelne, de a szállás fontosabb!!
Előre is köszönjük Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jani86
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 19. Szombat, 15:26    Hozzászólás témája: Sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én július elején mennék Londonba (vagy más városba) kb. 3hónapra szeretnék szállást egyedül mennék, de másokhoz is csatlakozom ha többszemélyes a szállás.
remélem tudtok segíteni
köszönöm

Üdv
Vissza az elejére
webthomas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 19. Szombat, 18:29    Hozzászólás témája: Ajánlatot kérnék! Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

5 éjszakára(augusztus 1-től - augusztus 6.ig) mennék Londonba, egyágyas szobát szeretnék, és erről kérnék árajánlatot az alábbi e-mail címre: tamas.csertok@gmail.com

Köszönöm!
Vissza az elejére
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 26. Szombat, 18:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Április 12 - én költözünk Londonba,szükségünk lenne egy 2 ágyas szobára,hosszú távra.
Nem tudja véletlenül valaki,hogy hogyan lehet kapcsolatba lépni Encivel?Már írtam neki két üzenetet,próbáltam hívni is,de sajnos semmi. Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2011. Március 27. Vasárnap, 7:48    Hozzászólás témája: szia Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagyok, csak elutaztam hetvegere, keddig turelmedet kerem a valasszal.
vagy a fórum részben Encinél: http://www.magyaroklondonban.com/forum-6.html
e-mail: magyaroklondonban@hotmail.co.uk
Vissza az elejére
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 27. Vasárnap, 8:23    Hozzászólás témája: Re: szia Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

Köszönöm,várom! Mosoly
Vissza az elejére
Gablex
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 27. Vasárnap, 13:14    Hozzászólás témája: Családdal keresek szállást... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Májustól lenne szükségem 2 hálós, nappalis szállásra (lakás, ház, csendes házban emelet, stb..) hosszú távra. 2 gyerekkel, férjemmel költöznénk, az első pár hónapban a mama is velünk lenne. Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni. Előre is köszi Mosoly Alexandra
hourafterdark kukac gmail pont com
Vissza az elejére
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 30. Szerda, 23:56    Hozzászólás témája: Re: szia Hozzászólás az előzmény idézésével

Suzyn írta:
Enci írta:

Köszönöm,várom! Mosoly

Írtam még egy levelet Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2011. Április 1. Péntek, 11:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En is vagy kettot. Mosoly
vagy a fórum részben Encinél: http://www.magyaroklondonban.com/forum-6.html
e-mail: magyaroklondonban@hotmail.co.uk
Vissza az elejére
ST1986
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Április 26. Kedd, 8:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Május elsejétől lenne szükségem egy egyágyas szobára vagy egy kisebb lakásra.
A munkahelyem Camden Town-ban van, tehát onnan nem túl messze lenne a legjobb, de nem bánom azt sem, ha kijjebb esik, csak ne legyen túl drága.
Vissza az elejére
eLeM88
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Április 26. Kedd, 17:55    Hozzászólás témája: eLeM88@gmail.com Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Május 3.-tól lenne szükségem egy szobára, vagy egyágyas vagy valakivel egy kétágyas. Ha megoldható lenne akkor a részleteket egyeztetnénk.
Válaszotokat előre köszönöm.

Üdvözlettel: Máté
Vissza az elejére
doban
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 15. Vasárnap, 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Enci!
egy 2 ágyas szoba kellene nekünk június közepétől.
remélem megoldható,előre is köszi.
üdv.
Vissza az elejére
emese0626
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 17. Kedd, 1:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lewishamba szoba kiado egy 3 szobas lakasban lakok egyedül lány az en szobamon kivul meg 2 szoba kiado vatom a jelentkezoket
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő
39 / 43 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban