| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
boni11 Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 7. Vasárnap, 14:30 Hozzászólás témája: allas Londonban |
|
|
Sziasztok!
Akit erdekel Leicester Square-n etteremben pincernoi allas az irjon a boni11@freemail.hu e-mailcimre.
Melorol roviden: kokemeny, atlagban 3-4 nap\het, muszak: 18.00-02.00, ha pentek, szombat: 18.00-05.00.
Kereseti lehetoseg: kb. 250- (4 nap eseten) 350 font - tisztan. - azert irom kb.-ra mert a borravalo dominal
Kollegak:pincerek - egyetemre, iskolaba jaro megbizhato, nagyon normalis lanyok
Ajanlom: jo munkabirassal, alap-kozep fok kozott levo angol nyelvtudassal rendelkezo, megbizhato, talpraesett lanynak
Kozvetitoi dij: 200 font , amit 2,5-3 nappal megkeresel
udv
Boni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kamill Haladó

|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 14:07 Hozzászólás témája: Kozvetitoi dij |
|
|
Kozvetitoi dij
Ez vicc ugye? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 15:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| En inkabb gusztustalannak tartom... Igy kihasznalni a nehez helyzetben levo embert... nehogy mar csak ugy segitsunk egymasnak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 15:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | En inkabb gusztustalannak tartom... Igy kihasznalni a nehez helyzetben levo embert... nehogy mar csak ugy segitsunk egymasnak! |
Nem akartam en az elso lenni, aki reagal erre, de teljesen egyetertek. Nekem egy ket barati szavam lenne, ahhoz, aki kozvetitoji dijat akar kerni egy munkaert itt Angliaban. Meg egy ingatlanugynoki iroda sem ker 200 fontot a regisztralasert. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 15:41 Hozzászólás témája: .. |
|
|
| A közvetítői díj (mondják) bevett szokás arrafelé... De azért az összeg nem mellékes szerintem sem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 15:43 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
[quote="hadnagy"]A közvetítői díj (mondják) bevett szokás arrafelé... De azért az összeg nem mellékes szerintem sem.[/quote
Bevett szokas merre????? Itt munkakozvetito nem kerhet dijat, legalisan. Ha kersz, az mar nem legalis. Errol ennyit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 15:49 Hozzászólás témája: .. |
|
|
A záróteg kapcsos zárójelét sikerült kitörölnöd.
Nem vitatkozom veled, mert annyira nem ismerem a viszonyokat, de a hirdetésből egyértelmű (szerintem), hogy az illető magánszemély és nem hivatalos...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 16:46 Hozzászólás témája: |
|
|
ez igy nem közvetítés, csak egy ...próbálkozás. Ha a közvetítő már nem melózik ott, és véletlenül besétál vki, akkor ingyér felvehetik. Ha meg még ott melózik, de ki akar lépni, nem tudom ki lesz olyan amatör, hogy csak úgy 200Ł-ot odaadjon.előre .... Ha meg hirtelen kilép,és hozná is a pótembert, a fönök,ha nem ő kérte meg előtte hogy szerezzen(nyílván nincs elég jelentkező nyári szezonban... ) nem biztos hogy felveszi..akor se , ha magyarázza, hogy ő ezért 200 fontot fizetett. Ha meg belépsz,és utánna kéri a pénzt, fogsz fizetni????? Tényleg gusztustalan (tévéműsorban Írországi magyarok panaszkodtak ugyanerre a hozzáállásra! Más nemzetek fiai ennél többet megtesznek ingyér, meg azért hogy legközelebb ki tudja ki mikor kinek segít...! ) Akkor nem szólnék, ha értelmes szivességet kért volna, az szerintem belefér...(költöztetés, fuvar segítség, tolmácsolás stb...) Kedves ismeretlen,szerintem egy életre titkold el, hogy te adtad fel ezt a 200 fontos próbálkozást.... , azért engem is érdekelne, hogy megy ez hivatalosan, odakinnt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 17:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Az ügynökségek munkavállalóktól sosem kérnek semmiféle dijat, a közvetités költsée a munkáltatót terheli. Mikor munkát kerestem, én is be voltam jelentkezve vagy fél tucat ügynökségnél, az egyik talált is nekem egy ideiglenes munkát, de egy fillért nem kért egyik sem érte.
Azért értékelni kell, hogy az illető legalább beirta a munkalehetőséget, és ugye tudjuk, hogy előbb-utóbb lesz is rá jelentkező, mert ha valakinek nagyon kell az állás, akkor kifizeti az összeget. Ez viszont nem teszi a dolgot szebbé... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 19:17 Hozzászólás témája: |
|
|
A temat nagyon egyszeruen meg lehet oldani.
Angliban torveny ellenes a munkakozvetitesert dijat kerni. Az gencyknek se Te fizetsz hanem a ceg a munkaeroszerzeset.
SENKI, SEmmilyen korulmenyek kozt nem kerhet penzt a munkakozvetitesert. TORVENYTELEN ES BUNTETENDO cselekmeny!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 19:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekességként:
Ma hivott 3 férfi, a Babyguard ügynökség "közvetítette" ki őket ide Londonba és pont Croydonba.Farm munkát igértek nekik ( 9-en érkeztek szerdán, 6 -an már haza mentek.Ők még 11 emberről tudnak)mindennemű nyelvtudás nélkül.Szállás, állás elintézve. 50.000. ft kértek fejenként, s még közel annyit mindenféle hülyeségre hivatkozva.Pl 75 font volt az, hogy az angol rendörség lenyomozza, fedhetetlen multjukat.
A szállás az létezett, hisz a szálloda ott áll már jó pár éve, csak róluk nem tudtak, 9 embernek nem is tudtak szállást biztosítani.
A munka??? Először fel sem vették a telefont , ( én is hivtam ma őket többször de csak üzenetrögzítő jelentkezett) majd közölték velük, hogy ne utazzanak oda, ez most egy telefonos interjú lesz.Olyan embereknek akik szinte semmit nem beszélnek angolul.Természetesen nem kaptak munkát.
Az ügynökség viszont úgy hirdette magát hogy nem kell egy deka angol nyelvtudás sem.Láttam a szerződésüket is.Tipikus Babysitter szerződés, hány testvér, hány éves a mama, papa, kedvenc időtöltés 30-40 éves embereknek ilyesmi a szerződésükben.Szóval észbonto.
Az ügynökség azt mondta nekik 1 azaz 1 Łért már hozzájuk dobják a telefont feltöltéssel együtt.
Emberek hagyták ott a munkájukat M.o-on emiatt mert hogy itt kézbe 5.05-öt fognak kapni óránként, hétvégén és éjszaka pedig 15.00.Ł-ot.
Remélem tanulságos az eset, na meg hogy valahogy ezek az emberek valahogy visszakapják a pénzüket, habár nem csak annyit buktak a dolgon amennyit az ügynökség bezsebelt tőlük, hanem a repjegy, szálloda, stb...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kamill Haladó

|
Elküldve: 2006. Máj 8. Hétfő, 22:24 Hozzászólás témája: hihetetlen |
|
|
Sokan elitelhetnek erte, de en lassan mar nem tudom sajnalni ezeket az embereket. 2 evvel a csatlakozas utan minden forum tele van azzal, hogy 0 nyelvtudas nelkul senki ne induljon el, kozvetito cegben ne bizzannak, egyaltalan, 0-ra ne jojjon senki ki, mert iszonyu a verseny.
Ha ezek utan kijon valaki es koppan, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.
Ezek az emberek azt gondoljak, hogy ez a batorsag, meg `bevallalas`, ami celra vezet? Ez oktalansag, tudatlansag, vakmero felelotlenseg.
A bevallalas az, ha valaki 50 evesen leul es megtanul alapszinten egy nyelvet a munkaja es a csaladja mellett 1 ev alatt es ugy jon ki.
Hihetetlen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Máj 9. Kedd, 18:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Érdekességként:
Ma hivott 3 férfi, a Babyguard ügynökség "közvetítette" ki őket ide Londonba és pont Croydonba.Farm munkát igértek nekik ( 9-en érkeztek szerdán, 6 -an már haza mentek.Ők még 11 emberről tudnak)mindennemű nyelvtudás nélkül.Szállás, állás elintézve. 50.000. ft kértek fejenként, s még közel annyit mindenféle hülyeségre hivatkozva.Pl 75 font volt az, hogy az angol rendörség lenyomozza, fedhetetlen multjukat.
A szállás az létezett, hisz a szálloda ott áll már jó pár éve, csak róluk nem tudtak, 9 embernek nem is tudtak szállást biztosítani.
A munka??? Először fel sem vették a telefont , ( én is hivtam ma őket többször de csak üzenetrögzítő jelentkezett) majd közölték velük, hogy ne utazzanak oda, ez most egy telefonos interjú lesz.Olyan embereknek akik szinte semmit nem beszélnek angolul.Természetesen nem kaptak munkát.
Az ügynökség viszont úgy hirdette magát hogy nem kell egy deka angol nyelvtudás sem.Láttam a szerződésüket is.Tipikus Babysitter szerződés, hány testvér, hány éves a mama, papa, kedvenc időtöltés 30-40 éves embereknek ilyesmi a szerződésükben.Szóval észbonto.
Az ügynökség azt mondta nekik 1 azaz 1 Łért már hozzájuk dobják a telefont feltöltéssel együtt.
Emberek hagyták ott a munkájukat M.o-on emiatt mert hogy itt kézbe 5.05-öt fognak kapni óránként, hétvégén és éjszaka pedig 15.00.Ł-ot.
Remélem tanulságos az eset, na meg hogy valahogy ezek az emberek valahogy visszakapják a pénzüket, habár nem csak annyit buktak a dolgon amennyit az ügynökség bezsebelt tőlük, hanem a repjegy, szálloda, stb...  |
En a helyukben azert beperelnem a ceget. Ha beszelsz veluk mond meg nekik. Vagy a szerzodes miatt nincs eselyuk. Azert az nagy pofatlansag, amit ezek a cegek muvelnek. Milyen ember az ilyen, amelyik tudja, hogy atveri a masikat?? Az ilyen cegek tulajodonosait elkuldenem Sziberiaba munkataborba. Ott megtanulnak, milyen a magyarok istene. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Máj 9. Kedd, 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Jó tudni, hogy más is úgy gondolkozik, mint én, és bepörög az ilyen igazságtalanságoktól.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 9. Kedd, 19:20 Hozzászólás témája: |
|
|
En csak egyet mondok tapasztalatbol beszelbe-az irodaban megfordulo sok magyar altal(sajnos) szerzett tapsztalatbol....(Enci, az altalad elmondott eset csak egy csepp a tengerben--es az is marad amig valaki nem indija es a tsunamit)
Aki tenylegesen akar dolgozni, nagy elszantsaga van, kis angol tudas(minel tobb annal jobb) , kis penz ( a kezdo idore--es nem szaz fonot ertek alatta, hanem tobbszazat) , nagyon sok kitartas, jo meggyozokepesseg(persze angol hianyaban ez hehez), es az akarat ero barmilyen munkara( nem olyan barmilyenre -hanem becsulettel vegzett, nehez fizikai, esetleg ketkezire gondolok)...........................az talal munkat elobb utobb.
Aki a kenylemes munakkersest veszi az eszebe-tehat valaki helyette keres munkat, es arra avalkire rabiz mindent---hat az csk vegye fel a kapcsolat a fizetosokkel, tanulja meg alecket, hogy itt csak magaddal tudsz kezdeni es nem masok telhetetlensgevel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|