Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Raktaros munka TESCO-ban Staffline ugynoksegen keresztul
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Szasza78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 7. Hétfő, 19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Új vagyok még itt, egy kis tapasztalatot szeretnék megosztani Veletek a Staffline-ról és segítséget is kérnék, mert szeretnék a Tesco-ban dolgozni, raktárosként.

Először a tapasztalat:

Én tavaly júniusban jöttem Angliába, magyar közvetitő irodán keresztül, majd a Staffline-on keresztül dolgoztam Warringtonban, M&S raktárban.
3-an mentünk ki magyaraok. Természetesen a magyar irodának fizetni kellett, de ezt bevállaltam. A feleségem 2009 nyarán ment ki, és már nagyon lépni akartam valamit,
hogy én is kint legyek. Mindketten bankos állást hagytunk ott Magyarországon, de nem bántuk meg. A háromból kettőnknek szerencséje volt, jó szállásra kerültünk, közel a raktárhoz. A szobáert fejenkét 65 fontot fizettünk hetente. Munkába gyalog jártunk, bérletre költeni nem kellett. A harmadik srác nem volt ilyen szerencsés. Szutyok szállást kapott, messze is volt a raktártól. Ő két hónap után haza is ment. Nem csak ezek miatt, de neki elég szerencsétlenül jöttek össze a dolgok.
Az első hét nagyon húzós volt. A munka abból állt, hogy rendelést kellett összeszedni a környékbeli városok számára, vagy a beérkező ruhákat kellett a helyükre pakolni. Mindezt betétes bakancsban, ami szintén elég szokatlan volt:)
A 8 órából 7-et menni kellett, megállni nem lehetett, leülni pláne. A banki ülő meló után szenvedtem, mint disznó a jégen:)
A lábunk majdnem lerohadt, mikor végeztünk.
Ehhez kb másfél, két hét alatt hozzászoktunk, és akkor már nem volt gond. Elégedettek voltak velünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk.
A raktárban több munkterület létezett. Más területekről többször előfordult, hogy hazaküldtek embereket, ha nem volt elég munka. (főleg szegény éjszakások jártak igy sokan). Nekem ebben is szerencsém volt, mert a főnökeink a mi részlegünkben mindig találtak valamit, amit csinálhattunk. Ha mást nem, szemetet szedtünk, de legalább nem kellett hazamenni.
Nekem a Staffline-al nem volt semmi bajom, mindig korrekten utalták a fizetést, sőt, mondhatnám kedvesek is voltak.
Nem azt mondom, hogy szentek, mert tudok olyanról is, aki megjárta velük. ( beosztás miatt, fizetési papirok, hazaküldés a munkából)
Csak azt akarom mondani, hogy sok minden szerencse kérdése is.
Ez év végén viszont felmondtam, és Londonba jöttem, ahol a feleségem is él, és dolgozik. Így most itt keresek munkát.
A kemény munkától nem félek, már látom, hogy itt el lehet érni vele valamit. Ha mást nem, legalább egy kis állóképességet, és a munkatársak, és a főnökök megbecsülését, legalább is eddigi tapasztalatom alapjánMosoly
Most pedig a kérés: Kérlek segítsetek, hogyan tudok jelentkezni Tesco-ba, raktárosi munkára?
Akinek esetleg Én tudnék segiteni, kérdése van, írjon egy mailt, vagy kérdezzen itt.
Előre is köszönöm a tanácsot, segítséget!
Szasza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bjoe
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 7. Hétfő, 19:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Szasza!

Ne vedd kötekedésnek, de ha egy kis időt és energiát rá szánsz a topic
elolvasására, akkor a kérdésedre megkapod a választ.
Keresd Karen telefonszámát!
Info: ha igaz, akkor márciustól lesz felvételi.

Szasza78 írta:
Sziasztok!
Új vagyok még itt, egy kis tapasztalatot szeretnék megosztani Veletek a Staffline-ról és segítséget is kérnék, mert szeretnék a Tesco-ban dolgozni, raktárosként.

Először a tapasztalat:

Én tavaly júniusban jöttem Angliába, magyar közvetitő irodán keresztül, majd a Staffline-on keresztül dolgoztam Warringtonban, M&S raktárban.
3-an mentünk ki magyaraok. Természetesen a magyar irodának fizetni kellett, de ezt bevállaltam. A feleségem 2009 nyarán ment ki, és már nagyon lépni akartam valamit,
hogy én is kint legyek. Mindketten bankos állást hagytunk ott Magyarországon, de nem bántuk meg. A háromból kettőnknek szerencséje volt, jó szállásra kerültünk, közel a raktárhoz. A szobáert fejenkét 65 fontot fizettünk hetente. Munkába gyalog jártunk, bérletre költeni nem kellett. A harmadik srác nem volt ilyen szerencsés. Szutyok szállást kapott, messze is volt a raktártól. Ő két hónap után haza is ment. Nem csak ezek miatt, de neki elég szerencsétlenül jöttek össze a dolgok.
Az első hét nagyon húzós volt. A munka abból állt, hogy rendelést kellett összeszedni a környékbeli városok számára, vagy a beérkező ruhákat kellett a helyükre pakolni. Mindezt betétes bakancsban, ami szintén elég szokatlan volt:)
A 8 órából 7-et menni kellett, megállni nem lehetett, leülni pláne. A banki ülő meló után szenvedtem, mint disznó a jégen:)
A lábunk majdnem lerohadt, mikor végeztünk.
Ehhez kb másfél, két hét alatt hozzászoktunk, és akkor már nem volt gond. Elégedettek voltak velünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk.
A raktárban több munkterület létezett. Más területekről többször előfordult, hogy hazaküldtek embereket, ha nem volt elég munka. (főleg szegény éjszakások jártak igy sokan). Nekem ebben is szerencsém volt, mert a főnökeink a mi részlegünkben mindig találtak valamit, amit csinálhattunk. Ha mást nem, szemetet szedtünk, de legalább nem kellett hazamenni.
Nekem a Staffline-al nem volt semmi bajom, mindig korrekten utalták a fizetést, sőt, mondhatnám kedvesek is voltak.
Nem azt mondom, hogy szentek, mert tudok olyanról is, aki megjárta velük. ( beosztás miatt, fizetési papirok, hazaküldés a munkából)
Csak azt akarom mondani, hogy sok minden szerencse kérdése is.
Ez év végén viszont felmondtam, és Londonba jöttem, ahol a feleségem is él, és dolgozik. Így most itt keresek munkát.
A kemény munkától nem félek, már látom, hogy itt el lehet érni vele valamit. Ha mást nem, legalább egy kis állóképességet, és a munkatársak, és a főnökök megbecsülését, legalább is eddigi tapasztalatom alapjánMosoly
Most pedig a kérés: Kérlek segítsetek, hogyan tudok jelentkezni Tesco-ba, raktárosi munkára?
Akinek esetleg Én tudnék segiteni, kérdése van, írjon egy mailt, vagy kérdezzen itt.
Előre is köszönöm a tanácsot, segítséget!
Szasza
Kacsintó Kacsintó
Vissza az elejére
Szasza78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 7. Hétfő, 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Bjoe!
Jogos, csak nem tudtam, változott-e azóta valami!
köszönöm az infót, megkeresem a számát és felhivom.
Üdv
Szasza
Vissza az elejére
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Február 10. Csütörtök, 9:47    Hozzászólás témája: Ujra itt... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok!

Ujra itt vagyok, tudom, egy idore eltuntem, de nem volt semmi uj fejlemeny, amit megoszthattam volna veletek.
Most ugy nez ki, hogy Februar vege, Marcius eleje kornyeken ujra lesznek felvetelek hozzank a raktarba. Akit erdekel az bovebb informacioert keresse tovabbra is Karent (Karen elerhetosege: 01708860679 Magyarorszagrol: +441708860679).
Szallasokat viszont meg mindig nem tudok, es nem is intezek... igaz szo volt rola egyik baratommal, hogy belefogunk egy uzletbe, es szobakat fogunk kiadni, de kozben betekintest nyertem ebbe a vilagba, es lattam, azt, hogy mikent csinaljak azok, akik mar benne vannak... nos ahhoz, hogy penzt hozzon a befektetett ido, energia, utanajaras, es intezkedes... ahhoz eleg szepen lehuzzak, atverik az embereket... nos, en erre nem vagyok kepes az alap termeszetembol adodolag.... igy szallas ugyben segiteni maximum csak, ha hallok, vagy olvasok valahol valamilyen hirdetest, akkor tudok nemi informacioval szolgalni...

Mindenkinek sok szerencset kivanok, aki most vag neki Anglianak, vagy aki epp munkakeresesben van idekint...

Balazs
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
djpeter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 10. Csütörtök, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Balazs!

En Peter vagyok es azt szeretnem kerdezni,hogy egy ilyen melohoz mint amit te is csinalsz mennyire kell tudni angolul?Ki szeretnek menni melozni en is de sokan feketen festik le kint a dolgokat.
persze nem nagy az angol nyeltudasom sajnos,pedig amcsiban majdnem 7 evig eltem,de nem kellett kint sokat hasznalnom...sajnos.Mondjuk egy alap megvan...

Persze masok velemenyere is kivancsi lennek....London lenne a cel,esetleg mas varost keresnek ha sokan nem ajanljak.

Elore is koszi az infot....udv:peter
Vissza az elejére
alliL
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2011. Február 10. Csütörtök, 23:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

'Akit erdekel az bovebb informacioert keresse tovabbra is Karent' ... lehet hogy Karen beszél magyarul de azért szerintem jobb ha angolul próbálkozol ha felhívod és csacsogni akarsz vele Nagyon boldog ... gonosz vagyok Vicces
Vissza az elejére
djpeter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 11. Péntek, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat ha mas nem lesz megcsorgetem,csak szerettem volna par szot valtani errol a Balazzsal.Elvileg ez a melom ittho is,csak mas a termek es ennyi...
Azert koszi...
Vissza az elejére
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Február 12. Szombat, 8:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

djpeter írta:
Szia Balazs!

En Peter vagyok es azt szeretnem kerdezni,hogy egy ilyen melohoz mint amit te is csinalsz mennyire kell tudni angolul?Ki szeretnek menni melozni en is de sokan feketen festik le kint a dolgokat.
persze nem nagy az angol nyeltudasom sajnos,pedig amcsiban majdnem 7 evig eltem,de nem kellett kint sokat hasznalnom...sajnos.Mondjuk egy alap megvan...

Persze masok velemenyere is kivancsi lennek....London lenne a cel,esetleg mas varost keresnek ha sokan nem ajanljak.

Elore is koszi az infot....udv:peter

Kedves Peter!

Ha vegigolvasod a FORUM-ot az elejetol, minden informaciot benne talalsz. Tobbek kozott a nyelvismerettel kapcsolatban is. Egyebkent a lenyeg, hogy legyen egy biztos alap nyelvismereted, mert anelkul nem vesznek fel... bar ahogy irtam is korabban, van bent 1-2 ember, aki vegkepp nem tud semmit sem angolul... azt hogy ok mikent kerultek be... nos tobb mint valoszinu, hogy tobben mentek el egyszerre interjura, es atsegitettek ot... de ez nem jelenti azt, hogy ezen felbuzdulva, most mindenki nekiindul batran, mert semmi garancia nincs arra, hogy ez barmikor meg fog ismetlodni... Azert tovabbra is kivanok minden jot, es szerencset a munkakeresoknek!

Balazs
Vissza az elejére
djpeter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 13. Vasárnap, 23:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi Balazs....asszem egy hivast meger....
Amugy nezegettem a neten szallast arra feled,ahol te laksz,az mar kiindulasi alap legalabb szallas arakban...
Amugy en is elolvastam a forum leveleit,csak nem tudtam,hogy azota tortent-e valami amirol esetleg tobbet tudsz.Azt is olvastam amikor valaki azt irta,hogy a fent emlitett Karen becsapta oket,de mint te irtad valoszinuleg mas volt az illeto...
Amugy Karen mikor elerheto?Egesz nap,vagy inkabb keso delutan?
Na mindegy,majd probalkozom...

minden jot neked is odakint.... Vicces
Vissza az elejére
Szasza78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 15. Kedd, 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ma beszeltem a Staffline-al, es kedd reggelre adtak idopontot interjura. Ha valaki meg jonni szeretne, szerintem hivja oket mielobb!
Nem sikerult Karennel beszelnem (O csak holnap lesz), de az a Holgy, aki az idopontot adta, nagyon kedves volt.
Ha meg valaki jonne kedden, mehetnenk egyutt. ( Ne csak a tobbi nep fogjon ossze:)))
Koszonom a forumozok segitseget!
Nagyon jo lenne ha osszejonne!!!
Szep napot!
Szasza
Vissza az elejére
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Február 16. Szerda, 17:56    Hozzászólás témája: Intrejuk Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok!

Ma hívtam a Staffline-t egy cseh barátom nevében. Karent már nem tudtam elérni, már nem volt bent, de egy TEAM Leader-el beszeltem. Ő annyit mondott nekem, hogy Március 1.-én és Március 8.-án lesz interjú. Azt nem tudta megmondani, hogy utána is lesz-e még felvétel, vagy csak ezen a két alkalommal.
Holnap próbálkozom még felhívni Karent, ha megtudok valami újat, rögtön írok.

Balázs
Vissza az elejére
Szasza78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 20. Vasárnap, 23:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ha esetleg 22-en kedden valaki jon interjura, mehetnenk egyutt!
Ha jol gondolom, ez lesz az evben az elso interju. Gondolom sokan lesznek..
Vissza az elejére
kriszkriszkrisz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 22. Kedd, 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Szasza 78!

Ha ma voltál meghallgatáson a Staffline - nál kérlek írd le a tapasztalataidat.
Válaszodat előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Szasza78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 22. Kedd, 16:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kriszkriszkrisz írta:
Szia Szasza 78!

Ha ma voltál meghallgatáson a Staffline - nál kérlek írd le a tapasztalataidat.
Válaszodat előre is köszönöm.

Sziasztok!
Voltam az interjun. 10-kor kezdodott, de mivel Del-Londonbol mentem, es nem akartam elkesni, eleg koran elindultam, es mar 9-re ott voltam.
A vonatallomasrol kb 35 perc volt az ut gyalog. Sehol semmi uzlet, vagy hasonlo, csak hazak:) Eleg almos kis varos benyomasat keltette Purfleet, ami nem feltetlenul baj:) ( valahol a forum kozepe tajan van egy leiras, hogyan lehet megkozeliteni a raktarat. Na az tokeletes, bar parszor azt hittem, rossz fele megyek:)
Volt aki nem jelentkezett be elore, nem volt benne a neve a nevsorban, hanem csak ugy beesett, oket haza is kuldtek. Ugy olvastam itt a forumon, hogy ez elott nem kellett mindig bejelentkezni, most ugy latszik be kell.
A papiron kb 15 nev volt, nem jott elmindenki, 12-en vagy 13-an voltunk.
Egy targyalova vittek minket, ott toltottuk ki az adatlapot, es utana a tesztet, ami tenyleg nem volt nehez. Az elejen megmondtak, hogy mindenki magatol irja meg a tesztet, ehhez kepest a szlovakok vegig beszelgettek:)
A srac, aki felvitt minket, nem volt vegig bent, de lattam hogy tobbszor is nezegetett be az ajto ablakan.
egy oldalas angol teszt volt, ket oldal szamitgatasos. A vegen az egyik srac, aki mar dolgozott elozoleg ott, es most jott vissza, kozepre tette az asztalon, hogy mindenki leellenorizhesse a sajatjat. Szoval ennyit a szigorrol. De gondolom ez valtozo, elozoleg olvastam, hogy bizony volt akit hazakuldtek beszelgetes miatt.
Persze kozben bejott Karen, lemasolta az utleveleket, igazolvanyokat.
A vegen pedig elmondta, hogy mi a helyzet a fizuval, es hogy mindenki nappalos muszakban fog betanulni, aztan majd eldol, hogy ejszakas lesz e vagy marad nappalos. Kb ennyi. Igazabol semmi extra, a fegyelem szerintem valtozo, attol fugg, ki van bent.
Remelem osszejon, azt mondtak, hogy par napon belul visszaszolnak a szerencseseknek:)
Aki jovo heten megy, annak sok sikert kivanok!!!
Szasza
Vissza az elejére
kbazsy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2011. Március 2. Szerda, 15:40    Hozzászólás témája: Interview Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok!

A mult het folyaman minden nap probalkoztam Karen-t elerni bent telefonon... kevesebb sikerrel. Minden nap azt a valaszt kaptam, hogy jelenleg nincs bent, hivjam ot holnap... Penteken azt mondtak, hogy keressem Hetfon. Hetfon pedig kozoltek, hogy szabadsagra ment...
Vegul sikerult beszelnem egy masik "menedzserrel", aki kozolte, hogy teljesen beteltek az interju idopontok. Probalkozzak 2 het mulva... mondanom sem kell nem igazan orultem ennek... de tegnap este, amikor bementem munkaba talalkoztam a STAFFLINE egyik nappalos Team Leader-evel, aki felvideki magyar, es rakerdeztem, hogy nem-e tud valamit a felvetellel kapcsolatban, mert telefonon keresztul mindig "leraztak"... bement az irodaba, behivott engem is, elovett par papirt, es kerdezte a neveket. Meg 2 hely volt a jovo heti idopontra, igy a cseh baratomat, es az egyik bent dolgozo magyar srac baratjat fel tudtam irattatni... legalabb ennyi. Gondoltam megosztom veletek, hogy ilyenek is vannak...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Következő
12 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban