| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Április 1. Szombat, 6:58 Hozzászólás témája: |
|
|
A Fórum azért Fórum, hogy mindent kidumáljunk, nem nyúlok bele.Láthattad azt is benne hagytam amikor ismeretlenül azt irták rólam, hogy én vagyok a világ legrosszindulatúbb embere  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
A tisztelt korlevelek ujra utjukra kerultek es sajnos az elso tisztessgehez semmi kozuk.
Undorito tartalmuk van, tele a karomkodassal es hasonlo.
Megalitani nem lehet az eletunket vedo aszpratam elleneseket, vagy erkolcsi eleltunkre vigyazo ujsagirokat, plane most mar hogy a korlevelet ellenzok tabora is gyarapodik. Ami a legerdekesebb hogy olyanok is kuldik a korlevelet akik rajta sincsenek a cimlistan??? A vegen 10 millios magyarorszagi -emailcim lesz a addressbookomban.
En viszont elore is elnezest kerek azoktol akik nekem irnak (nem a korlevel reven) es nem nyitom ki a leveluket-felve attol hogy csak egy plusz korlevel hozzaszolas lesz..................................................
Vagy talan nyitok egy uj e-mail cimet es aki tudja az ujat nyer aki nem, veszt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 20:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én nem kaptam körlevelet.... Nem mintha hiányozna... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 7:25 Hozzászólás témája: |
|
|
en sajna teganp 3t is szucsiszabi, gody es, Tery, Tamas M, Zoli stb cimekrol.
kuldjem oket???? (Vvicc)
estelegesen kerdezem az Encit-kozze lehetne tennem azokata durva korlevelekt, hogy aki nem kapta meg kapjon egy kis izt abbol amit nekem es sok masoknak el kell szenvedni??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 8:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek ezt a körlevél kérdést nem lehetne azon a lapon feszegetni, ahonnan az elsőt kaptátok? Már csak azért mert aki az előzményeket nem ismeri újfent azt fogja hinni, hogy a magyaroklondonban.com küldte őket, pedig nekünk semmi közünk hozzá.
Szerintem nincs értelme közzé tenni Kriszta.Egyébként meg úgy is látod, a tárgysorban, hogy miről szól, legfeljebb törlöd.Én is kaptam egy csomót, egyszerűen törlöm.Egészen biztosan eltudom dönteni, hogy "kurvák és gengszterek" tárggyal, nem valamelyik ügyfelem küld levelet.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 8:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| bkriszta írta: | en sajna teganp 3t is szucsiszabi, gody es, Tery, Tamas M, Zoli stb cimekrol.
kuldjem oket???? (Vvicc)
estelegesen kerdezem az Encit-kozze lehetne tennem azokata durva korlevelekt, hogy aki nem kapta meg kapjon egy kis izt abbol amit nekem es sok masoknak el kell szenvedni??? |
Koszonom az ajanlatot, reszemrol nem elnek vele. Eppen eleg torolgetnem a potencianovelo termekek ajanlasaval kapcsolatos e-maileimet, egy ilyen csak a vernyomasomat lokne feljebb, ami tenyleg nem hianyzik... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 11:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | bkriszta írta: | en sajna teganp 3t is szucsiszabi, gody es, Tery, Tamas M, Zoli stb cimekrol.
kuldjem oket???? (Vvicc)
Koszonom az ajanlatot, reszemrol nem elnek vele. Eppen eleg torolgetnem a potencianovelo termekek ajanlasaval kapcsolatos e-maileimet, egy ilyen csak a vernyomasomat lokne feljebb, ami tenyleg nem hianyzik... |
Hali mindenkinek!
Én is kaptam ilyen leveleket a minap, de már herótom van tőlük, mert engem egyátalán nem érdekel, hogy ki mit csinál kint Angliába, meg, hogy hogyan jutott ki sok ember.....
Mindenki úgy megy ki ahogy tud!
Szerintem.......
Üdv: ______________-Gabi-______________ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 13:14 Hozzászólás témája: typps |
|
|
Megoldás lehet, ha: minden külön honlapon a regisztrációnál más-más ingyenes, és név alapján se hozzádköthető levélcímmel regisztrálsz! ahol meg a mostani címed van,azt megváltoztatod: de mivel már korában kikerült a lista a mostani címeddel, ha ellehetetlenül a használata,esetleg ezt kell megváltoztatni, törlés és újat, egy-két karakterrel, vagy más szolgáltatóval az ismert nevet a @ előtt továbbhasználni...(esetleg később titokban újra kreálni... )  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 15:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez az Enci tarcsál rendet ....... terringettét nekije
respect  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|