Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

korlevel
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 6:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Fórum azért Fórum, hogy mindent kidumáljunk, nem nyúlok bele.Láthattad azt is benne hagytam amikor ismeretlenül azt irták rólam, hogy én vagyok a világ legrosszindulatúbb embere Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A tisztelt korlevelek ujra utjukra kerultek es sajnos az elso tisztessgehez semmi kozuk.
Undorito tartalmuk van, tele a karomkodassal es hasonlo.
Megalitani nem lehet az eletunket vedo aszpratam elleneseket, vagy erkolcsi eleltunkre vigyazo ujsagirokat, plane most mar hogy a korlevelet ellenzok tabora is gyarapodik. Ami a legerdekesebb hogy olyanok is kuldik a korlevelet akik rajta sincsenek a cimlistan??? A vegen 10 millios magyarorszagi -emailcim lesz a addressbookomban.
En viszont elore is elnezest kerek azoktol akik nekem irnak (nem a korlevel reven) es nem nyitom ki a leveluket-felve attol hogy csak egy plusz korlevel hozzaszolas lesz..................................................
Vagy talan nyitok egy uj e-mail cimet es aki tudja az ujat nyer aki nem, veszt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 20:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem kaptam körlevelet.... Nem mintha hiányozna...
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 7:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

en sajna teganp 3t is szucsiszabi, gody es, Tery, Tamas M, Zoli stb cimekrol.
kuldjem oket???? (Vvicc)
estelegesen kerdezem az Encit-kozze lehetne tennem azokata durva korlevelekt, hogy aki nem kapta meg kapjon egy kis izt abbol amit nekem es sok masoknak el kell szenvedni???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 8:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek ezt a körlevél kérdést nem lehetne azon a lapon feszegetni, ahonnan az elsőt kaptátok? Mosoly Már csak azért mert aki az előzményeket nem ismeri újfent azt fogja hinni, hogy a magyaroklondonban.com küldte őket, pedig nekünk semmi közünk hozzá.
Szerintem nincs értelme közzé tenni Kriszta.Egyébként meg úgy is látod, a tárgysorban, hogy miről szól, legfeljebb törlöd.Én is kaptam egy csomót, egyszerűen törlöm.Egészen biztosan eltudom dönteni, hogy "kurvák és gengszterek" tárggyal, nem valamelyik ügyfelem küld levelet. Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 8:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
kuldjem oket???? (Vvicc)
estelegesen kerdezem az Encit-kozze lehetne tennem azokata durva korlevelekt, hogy aki nem kapta meg kapjon egy kis izt abbol amit nekem es sok masoknak el kell szenvedni???

Koszonom az ajanlatot, reszemrol nem elnek vele. Eppen eleg torolgetnem a potencianovelo termekek ajanlasaval kapcsolatos e-maileimet, egy ilyen csak a vernyomasomat lokne feljebb, ami tenyleg nem hianyzik...
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 11:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
bkriszta írta:
kuldjem oket???? (Vvicc)

Koszonom az ajanlatot, reszemrol nem elnek vele. Eppen eleg torolgetnem a potencianovelo termekek ajanlasaval kapcsolatos e-maileimet, egy ilyen csak a vernyomasomat lokne feljebb, ami tenyleg nem hianyzik...

Hali mindenkinek!

Én is kaptam ilyen leveleket a minap, de már herótom van tőlük, mert engem egyátalán nem érdekel, hogy ki mit csinál kint Angliába, meg, hogy hogyan jutott ki sok ember.....
Mindenki úgy megy ki ahogy tud!
Szerintem.......
Üdv: ______________-Gabi-______________
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 13:14    Hozzászólás témája: typps Hozzászólás az előzmény idézésével

Megoldás lehet, ha: minden külön honlapon a regisztrációnál más-más ingyenes, és név alapján se hozzádköthető levélcímmel regisztrálsz! Vicces ahol meg a mostani címed van,azt megváltoztatod: de mivel már korában kikerült a lista a mostani címeddel, ha ellehetetlenül a használata,esetleg ezt kell megváltoztatni, törlés és újat, egy-két karakterrel, vagy más szolgáltatóval az ismert nevet a @ előtt továbbhasználni...(esetleg később titokban újra kreálni... ) Forgó szemek
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez az Enci tarcsál rendet ....... terringettét nekije Nevető

respect Laza
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban