Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Fuvarost, autoval Londonba indulokat keresek!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sebastian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 21:20    Hozzászólás témája: Re: Fuvarost keresek! Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
sebastian írta:
sealspietro írta:
Kamill írta:
Olyan sofort keresek, aki rendszeresen jar Mo-London utvonalon es elhozna az arukeszletemet. Arban megegyeznenk. Alkalmankent par doboz (50x40x30, 5kg), szoval nem oriasi mennyiseg. Ha amugy is jossz, plusz penzt szeretnel keresni, kivalo lehetoseg. Teljesen legalis, akar szamlaval is csinalhatjuk, ha megeri.
persus9@freemail.hu

HalihóóMosoly)
Én most megyek , de neked lehet hogy nem jó az irány , mivel innen megyek oda:-))
egyébként mi az , ami árukészlet , kicsi doboz , meg még jól is fizetnél érte? Táncsak nem heroin? Mosoly Vicces
( Azt nem hozokviszek , mert elfogy mire odaérek:-)

Helló Pietro!
Kimennék Londonba!
Milyen gyakran jársz ki, mit jelent ez időben és pénzben?
Én csak személyes holmit vinnék.
Köszi:
Sebastian

Hahóóó!

Az a szitu , hogy már itt vagyok , és ha megyek is , repülővel sutty haza , aztán sutty vissza:-)
Kocsi marad itt..
Sorry:-)

Hahó Petero!
Köszi a választ. Te sitty- sutty repülni ,én meg dirr- durr maradni!
Jó utat
sebastian
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 21:39    Hozzászólás témája: Re: Fuvarost keresek! Hozzászólás az előzmény idézésével

sebastian írta:

Hahó Petero!
Köszi a választ. Te sitty- sutty repülni ,én meg dirr- durr maradni!
Jó utat
sebastian

Hahóó!Mosoly

Ez biztos azért van így hogy a mörfi se unatkozzon ( hogy rohadna meg a törvényeivel:-).
Mielőtt jöttem , kb egy honapon keresztül publikus volt , hogy mikor jövök , meg hogy utitársat keresek. Senki nem jelentkezett.
Bezzeg most! Az egyik innen oda , a másik meg onnan ide ,lehet , hogy beállok taxisnak?!?Mosoly))

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 18. Kedd, 15:56    Hozzászólás témája: Majusi indulas Hozzászólás az előzmény idézésével

Jon valaki London fele autoval majus elejen?
Ha van hely az autodban ket doboznak, jelezz legyszi. Termeszetesen fizetnek erte. A temaindito vagyok, a dobozokban a vallalkozasomhoz szukseges alapanyagok vannak. Csinalhatjuk szamlaval, ceges megrendelovel vagy szimplan kolcsonos bizalommal.
persus9@freemail.hu
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 19:43    Hozzászólás témája: Majus eleje/kozepe autoval Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van hely az autodban ket doboznak, jelezz legyszi. Termeszetesen fizetnek erte. A temaindito vagyok, a dobozokban a vallalkozasomhoz szukseges alapanyagok vannak. Csinalhatjuk szamlaval, ceges megrendelovel vagy szimplan kolcsonos bizalommal.
Reszletek: persus9@freemail.hu
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 14:11    Hozzászólás témája: majus Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 26. Szerda, 15:46    Hozzászólás témája: Jon valaki London fele autoval majus elejen? Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 3. Szerda, 18:11    Hozzászólás témája: Jon valaki majus 10 korul? Hozzászólás az előzmény idézésével

Jon valaki majus 10 korul?
Vissza az elejére
Fuser
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló. Augusztus utolsó hetében mennénk ki párommal Angliába. Ha megy valaki kocsival, és van nála 2 hely, legyenszíves dobjon egy mailt.
vrobot@index.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban