Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

autóval angliába
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Angliában nincs autópályadij. Benne van a benzin árában...

HahóóMosoly

Tudjuk hogy nincs , esetleg ilyet írtam volna valahol??..........
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 20:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem irtad. Azért gondoltam, hogy hozzáteszem. Mi tudjuk, de mások nem. Meg akartam előzni erre vonatkozó további kérdéseket. Nem kell érte letámadni...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Nem irtad. Azért gondoltam, hogy hozzáteszem. Mi tudjuk, de mások nem. Meg akartam előzni erre vonatkozó további kérdéseket. Nem kell érte letámadni...

Hupsza!Mosoly

Nem támadtam én kérem , csak annyira össze- vissza vagyok , hogy nem tudom néha , mit hova írok..Mosoly))

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
sebastian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 21:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
HenriettaWH írta:

Hupsza!Mosoly

Nem támadtam én kérem , csak annyira össze- vissza vagyok , hogy nem tudom néha , mit hova írok..Mosoly))

Üdv: Péter

Heló SealsPietro!
A "fuvaros" topic-ba is írtam, ide is írok,
Saját cucc és én, direction U.K. London mikor,
pénz és idő írd meg nekem légyszi?!
Köszi:
Sebastian
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 18. Kedd, 15:59    Hozzászólás témája: majusban autoval Londonba Hozzászólás az előzmény idézésével

Jon valaki Londonba autoval majus elejen?
Ha van hely az autodban ket doboznak, jelezz legyszi. Termeszetesen fizetnek erte.
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 26. Szerda, 15:48    Hozzászólás témája: Jon valaki Londonba autoval majus elejen? Hozzászólás az előzmény idézésével

Jon valaki Londonba autoval majus elejen?
Ha van hely az autodban ket doboznak, jelezz legyszi. Termeszetesen fizetnek erte.
persus9@freemail.hu
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 3. Szerda, 18:10    Hozzászólás témája: majus 10 Hozzászólás az előzmény idézésével

Jon valaki majus 10 korul?
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 17. Szerda, 9:23    Hozzászólás témája: Jon valaki Londonba autoval junius elejen? Hozzászólás az előzmény idézésével

Jon valaki Londonba autoval junius elso feleben?
Vissza az elejére
mower
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok

a kozeljovoben tervezi esetleg valaki, hogy autoval megy londonba?

udv, mower
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sel1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 22. Hétfő, 18:31    Hozzászólás témája: re mower Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Június vége felé tervezem a kimenetelt kocsival de kicsit soknak találom az 1700 km-t.Úgyhogy örülnék egy olyan utitársnak akinek van jogsija meg persze vezetett már hosszabb távon.

Sel
Vissza az elejére
mower
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 22. Hétfő, 20:40    Hozzászólás témája: Re: re mower Hozzászólás az előzmény idézésével

Sel1 írta:
Hello!

Június vége felé tervezem a kimenetelt kocsival de kicsit soknak találom az 1700 km-t.Úgyhogy örülnék egy olyan utitársnak akinek van jogsija meg persze vezetett már hosszabb távon.

Sel

hali

mindenkepp egyeztessunk, e-mail -ben tuti elersz, azt gyakran olvasom, neha msn-en is vagyok. a vezetessel nincs gond, munkakorombol kifolyolag napi 6-700 km-t autozok Mosoly

udv, mower
Vissza az elejére
mower
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 24. Szerda, 21:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

esetleg masvalaki aki autoval tervezi az utat? Mosoly

udv, mower
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mower írta:
esetleg masvalaki aki autoval tervezi az utat? Mosoly

udv, mower

Hahóó!Mosoly)

Itt vagyok , másvalaki , autóval tervezek utat , júl.15-én , csak az irány ellenkező , Londonbol Budapestre.
Valaki???
Vissza az elejére
mower
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 26. Péntek, 9:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:

Hahóó!Mosoly)

Itt vagyok , másvalaki , autóval tervezek utat , júl.15-én , csak az irány ellenkező , Londonbol Budapestre.
Valaki???

haliho Mosoly

es visszafele (budapest - london) is megy valamikor? Mosoly
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 5. Hétfő, 3:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En tervezek egy utat Augusztus kozepe fele Cegled-Bp.-London,1 emberke meg johet,akit erdekel jelezzen idoben !
Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
2 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban