Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Utitársat keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 12:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sadowsky írta:
Sziasztok,

hasonló cipőben járok. mennék, de egyedül elég súlyosnak érzem. Forgó szemek Többen mégiscsak megnyugtatóbb lenne.
Érdekelne mire jutottatok az utitárskereséssel.
A repjegyen kivül sikerült vmi konkrétat összehozni már?szállást esetleg melót? Vagy, majd lesz vhogy?

üdv:Sadowsky

Hali mindenkinek!

Én is így lennék a helyetekben, hogy nem mennék egyedül, mert egy cseppet gáz!
Sok szerencsét! Gabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Sadowsky írta:
Sziasztok,

hasonló cipőben járok. mennék, de egyedül elég súlyosnak érzem. Forgó szemek Többen mégiscsak megnyugtatóbb lenne.
A repjegyen kivül sikerült vmi konkrétat összehozni már?szállást esetleg melót? Vagy, majd lesz vhogy?

Hali mindenkinek!

Sok szerencsét! Gabi

Szerintem ez csak ratermettseg, talpraesettseg, es batorsag kerdese. En is egyedul jottem ki annak idejen, es akkor meg a vizum miatt is izgulnom kellett, hogy megadjak a belepesnel. Az igaz, hogy mire kiertem, addigra a szallasomat elinteztem, es a sulim is megvolt. De nem ismertem senkit itt kint.
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 19:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Gabi írta:
Sadowsky írta:
Sziasztok,

Hali mindenkinek!

Sok szerencsét! Gabi

Szerintem ez csak ratermettseg, talpraesettseg, es batorsag kerdese. En is egyedul jottem ki annak idejen, es akkor meg a vizum miatt is izgulnom kellett, hogy megadjak a belepesnel. Az igaz, hogy mire kiertem, addigra a szallasomat elinteztem, es a sulim is megvolt. De nem ismertem senkit itt kint.

Hali!

Igazad lehet Felkiáltás Kérdés
De csak gázos egy kicsit, mert más emberek más környezet.
Nem!
De majd, ha én is kijutok akkor megtapasztalom.
Hali: Gabi
De azért köszi a biztatást. Vicces
Vissza az elejére
Seve
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 18:28    Hozzászólás témája: Szia! Én is utitársat/utitársakat keresek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusz!

Én konkrétan április 28-án mennék ki. Egy színdarabot néznék meg, mindössze egy nap, egy éjszaka, következő nap jönnék vissza. Tulajdonképp nem valószínű, hogy kijutok, de kiválasztottam a hotelt, a metro vonalat. A színdarab a Playhouse-ban lesz, a címe: My name is Rachel Corrie. A jegy ára minimum 10 font, maximum 35 font, a szállás, ha jól emlékszem, negyven font, a repülő jegy ugyebár retúrban elég drága, de szoktak lenni párezres ajánlatok a nagyvárosokba. Azt még nem tudom, mennyi a metro jegy, de itt valahol azt is meg fogom kérdezni. A darab után lesz egy beszélgetés a rendezőkkel, egyikük Alan Rickman. Ha esetleg egy kisebb csapat összegyülne, és meg tudnánk szervezni, akkor közösben fizetve egyénenként olcsóbb lenne. Nos, ki mit szól? Kérdezzetek bátran!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Barto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 25. Kedd, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Szeptemberben szeretnék kimenni Londonba vagyis kicsivel előtte, ha valaki ilyentájt tervezi az utazást és van kedve csatlakozni emailben megtalál Mosoly
sqx_barto@freemail.hu
Régi csés társak jelentkezését külön örömmel fogadom Nagyon boldog
Vissza az elejére
Manyi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 27. Csütörtök, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na skacok! Úgy látom május 9 egy misztikus dátum! Én is erre a napra tűztem ki a nagy utazást! MosolyMosoly Szóval csak és kizárólag jó választás lehet!

Croydonba igyekvőknek!
Jó hely, két évet éltem ott. Rengeteg magyar van és jó hely! Mosoly

Na sok sikert mindenkinek! Mosoly
Vissza az elejére
glumpi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 28. Péntek, 18:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tuti jó ez az oldal! Nagyon boldog

Mi a párommal július-augusztus körül szeretnénk kimenni kicsit Angliába, biztosan nagy segítség lesz ez a weboldal!
Nem tud valaki olyan tábort ahova esetleg lehetne menni segíteni?
Akár gyerek tábort, vagy ahol fogyatékosok vannak? Pszichológus leszek és gyakorlatban gondolkodom elsősorban, nem az anyagiakban, de kis zsebpénz azért nem árt.

Rep. jegyet kb mennyivel indulás előtt kell intéznil, hoyg még legyen az "olcsóbbikból?"

Köszi a segítséget!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 28. Péntek, 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

glumpi írta:
Sziasztok!

Tuti jó ez az oldal! Nagyon boldog

Rep. jegyet kb mennyivel indulás előtt kell intéznil, hoyg még legyen az "olcsóbbikból?"

Köszi a segítséget!

Mar most kesesben vagy Felkiáltás Felkiáltás
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 28. Péntek, 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi július végén látogatunk MO-ra, és már megvettük a jegyet e hónap elején. De a múlt hónapban sokkal olcsóbb lett volna.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 28. Péntek, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Mi július végén látogatunk MO-ra, és már megvettük a jegyet e hónap elején. De a múlt hónapban sokkal olcsóbb lett volna.

En meg marciusban megvettem Julius vegere, es akkor 80 font korul voltak az arak return
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 30. Vasárnap, 19:15    Hozzászólás témája: Jegyár Hozzászólás az előzmény idézésével

Én január elején vettem meg a repjegyet, csak oda!, május 9-ére. No nekem 7650.-ft volt. Minden benne volt. Szóval minnél elöbb meg kell venni, és arra az időre tervezni!

Sok sikert!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 30. Vasárnap, 20:42    Hozzászólás témája: repjegy Hozzászólás az előzmény idézésével

Hm.. Csak oda rep jegy? Rosszul tudom, hogy a fapadosoknál kb 5500ft-ért meg lehet változtatni az indulás időpontját?
Mert akkor inkább a retúrnt választanám, ha változik a tervem.
Van köztetek valaki, aki már igénybe vette ezt a szolgáltatást, hogy módosította a repülése időpontját utólag?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 1. Hétfő, 12:39    Hozzászólás témája: Rosszul tudod. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Rosszul tudod, mert már nem 5500ft a módosítás. Ezt kb. 1-2 éve változtatták meg, mikor az akciós fapados repjegyeket a leleményes magyar felvásárolta majd 1-2 héttel indulás elött eladta busás haszonnal. No erre kitalálták a fapados társaságok, hogy akkor a 20 euros módosítási díj mellé ki kell fizetni az akkori és a változtatás időpontjában lévő repülőjegy árának a külömbözetét. Igy viszont már jóval drágább és kb. annyiba kerül, mint ha vennél egy másik repjegyet.
Szoval nem éri meg erre játszani. Inkább maradjon nálad annyi pénz, hogyha beütne a mennykő, akkor is haza tudj repülni egy fapadossal!
Vissza az elejére
kandesz28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 2. Kedd, 11:05    Hozzászólás témája: Andi30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A barátommal május 12-én indulunk Bristolba.Ha van valaki aki arra van,vagy tud valami infot írjon.Minden érdekel!
Munkát lehet-e könnyen találni?
Köszi:Andi
Vissza az elejére
rajcsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 13:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!
Valakinek van ismerőse Bristol, Cardiff környékén?
12-én megyünk ki szállás és munka nélkül. Kis segítség és jótanács jó lenne. Ha tud valaki segíteni, előre is köszi!

20/255-2973
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
2 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban