Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyarok Londonban es kornyeken
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 25. Kedd, 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi is laktunk Barking-ban, néhány évvel előtte pedig Ilford-ban. Most már nem is Londonban lakunk.

Heni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 25. Kedd, 20:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Mi is laktunk Barking-ban, néhány évvel előtte pedig Ilford-ban. Most már nem is Londonban lakunk.

Heni

Ez kiderul a profilodbol is. Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 25. Kedd, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezért is nem irtam eddig, az eredeti kérdés ugyebár azokra vonatkozott, akikről még nem tudjuk, hol laknak. Inkább arra akartam irni, hogy valaki Barking-ban lakik, és én ismerem a környéket. Annak idején még házat is néztünk arrafelé, mármint vétel céljából, de inkább kiköltöztünk ide. Jó döntés volt. Én határozottan nem irigykedem rád, mert a City-ben központjában laksz Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Jobb helyen vagyok itt, nyugisabb....
Vissza az elejére
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 26. Szerda, 9:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Jó tudni,hogy rajtunk kívül más is volt már itt.Sajnos még egy magyart sem találtam erre.
A kiköltözés nálunk is aktuális és ahogy Heni is irta inkább kifelé,mint befelé.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 26. Szerda, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Én határozottan nem irigykedem rád, mert a City-ben központjában laksz Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Jobb helyen vagyok itt, nyugisabb....

En nem modtam, hogy a belvarosban lakom, csak feltetelesen irtam, hogy mi lenne ha....

Ahol te laksz az merre van, mert soha nem hallottam, sztem mar nem is Anglia. Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 26. Szerda, 19:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még Anglia, sajnos nem Florida... Habár errefelé nincsenek hurrikánok... Egyébként ez a város Londontól északra van kb. 20 mérföldre. Ha előveszed a térképet, megkeresed Barnet-et Észak-Londonban. Aztán elindulsz északra felfelé. Megtalálod Potters Bar-t.... aztán Hatfield-et.... és pont fölötte van Welwyn Garden City. Nincs is olyan messze... Kings Cross fél óra vonattal. Anyósomat szoktunk látogatni, aki Beckton-ban lakik, hozzá vasárnap kb. 45 perc az út autóval.

Kár, hogy nem a belvárosban laksz, megkérdeztem volna, hogy milyen arrafelé az élet... Nagyon boldog
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 27. Csütörtök, 15:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Még Anglia, sajnos nem Florida... Habár errefelé nincsenek hurrikánok... Egyébként ez a város Londontól északra van kb. 20 mérföldre. Ha előveszed a térképet, megkeresed Barnet-et Észak-Londonban. Aztán elindulsz északra felfelé. Megtalálod Potters Bar-t.... aztán Hatfield-et.... és pont fölötte van Welwyn Garden City. Nincs is olyan messze... Kings Cross fél óra vonattal. Anyósomat szoktunk látogatni, aki Beckton-ban lakik, hozzá vasárnap kb. 45 perc az út autóval.

Kár, hogy nem a belvárosban laksz, megkérdeztem volna, hogy milyen arrafelé az élet... Nagyon boldog

Neked tetszik Florida? Vagy eltel ott es az jobb volt? Barnetet tudom mere van, arra jar a Northern Line. Megnezem terkepen.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 27. Csütörtök, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Voltam Floridában, jártam Miamiban és Cape Canaveral-ban. Tetszeni tetszett, csak az emberek furák. De itt jobban érzem magam. Egyébként hajón dolgoztam arrafelé.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 27. Csütörtök, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Voltam Floridában, jártam Miamiban és Cape Canaveral-ban. Tetszeni tetszett, csak az emberek furák. De itt jobban érzem magam. Egyébként hajón dolgoztam arrafelé.

Tudom, meg dolgoztal Thaifold fele is hajon, vagy merre. Egyszer egy hozzaszolasodban irtad, amikor valami idiota utas azt hitte, hogy Magyarorszag Afrikaban van vagy mi? Nagyon boldog
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 27. Csütörtök, 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, egy fülöp-szigeteki nő (aki mellesleg tanár volt) tette Magyarországot Florida mellé. Innen jött az, hogy nem Floridában van, ahol most lakom... Egyébként az amerikaiak sem jobbak, amiket mondtak néha, háromfelé állt a két fülem... Nem tudtam, hogy nyiltan kiröhögjem őket, vagy diplomatikusan valami hasonló hülyeséget válaszoljak! Szerencsére nem vártak választ...
Vissza az elejére
hege1977
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello mindenki
lenne egy kis problemam epitkezesen dolgozom egy magyar sracnal
rosszul leptem es kifordult a bokam valaki tudna magyar orvost vagy barmilyen megoldas erdekelne
07783301179
mult heten 11 tortent a baleset
fasliztam vizesruhaztam hazipatikaban levo kremmel kentem valamennyit javult de meg nem az igazi valszeg rontgen sem artana neki nehogy valami komolyabb baja legyen szalagszakadastol felek vagy szilankos torestol jarni tudok de nehezen
LEGYSZI SEGITSETEK
szabo lacieknal vagyunk
tottenham hale-en
rosebery avenue 183
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 17:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyar orvost nem ismerek, de ha bemész a legközelebbi kórházba és elmondod a bajodat, szerintem nem fognak elküldeni, valaki megnéz. Orvoshoz nem vagy még bejelentkezve?
Vissza az elejére
VajtaZoltan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 15:01    Hozzászólás témája: cikk Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Ujsagiro vagyok (Budapesten) es arrol keszulok cikket irni, hogy ki miert valasztja Angliat, milyen lehetosegek vannak ott, mit vartok az ottani elettol, munkatol, miert mentetek ki, tervezitek-e, hogy hazajottok, mennyit lehet keresni, mennyibol lehet megelni, Magyarországgal osszehasonlitva milyen az uj eletetek, stb.
Ezt az emilt minden nap nezem: vajtazoltan@yahoo.com
Udv, Vajta Zoltan
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 23:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nemrég érkeztem Maidstone-ba,nagyon jól érzem magam de jó volna néha kikapcsolódni,elmenni valahova de egyedül lehangoló társakat meg még nem találtam.Ha valaki van a környékrők akkor írjon nekem.
üdv
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban