| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 14:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Ugy hivják, hoyg ID card
Egyébként meg ennyit a nagy demokráciárol, amiről Tovival beszéltetek az egyik topicban.
De hát, hagyjukis, hoyg mindenki csak lenézzen minket................
Ezért vagyunk ott ahol........... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 15:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| sanyabtd írta: | Ugy hivják, hoyg ID card
|
Ugy hivNAK, mert most ha jol sejtem megint jegre tettek.
Tudod, megvannak itt nelkule ezer eve, mukodik minden nelkule is, minek eroltessek?
Te otthon megszoktad, hogy minden nalad legyen egy igazolvany. Ok meg azt, hogy nem. Minek? Ugysem allit meg a rendor, ha becsuletes vagy...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
majdelvalik Mester

|
Elküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 15:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: | | sanyabtd írta: | Ugy hivják, hoyg ID card
|
Ugy hivNAK, mert most ha jol sejtem megint jegre tettek.
Tudod, megvannak itt nelkule ezer eve, mukodik minden nelkule is, minek eroltessek?
Te otthon megszoktad, hogy minden nalad legyen egy igazolvany. Ok meg azt, hogy nem. Minek? Ugysem allit meg a rendor, ha becsuletes vagy...
-seci |
Meg amugy is ha nincs nalad okirat amivel igazolni tudod magad es netalan tan leallit a rendor,akkor sincs panik mert itt Angliaban ha jol tudom 5 napon belul bemutathatod a rendorsegen a jogositvanyodat,ID,utlevel...stb.
Viszont az 5 napban nem vagyok biztos.
Magyarorszagon pedig egybol PENZ birsag!!!! Azert van kulombseg! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 18:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| sanyabtd írta: | Vagy anglia nem schengeni övezet... ? |
Amúgy nem, Anglia nem schengeni övezet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 19:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Télleg!!!!!!!!!!!!
Akkor most, hamut szórtam a fejemre!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TechnoLover Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 10. Kedd, 15:27 Hozzászólás témája: Lejar az utlevelem |
|
|
Hello mindenkinek!
Itt vagyok Londonban mar par eve es az utlevelem a lejarat datumahoz kozeledik. Nekem meg regi tipusu van, az allapota is elegge viharvert , nem artana ujat csinaltatni. A szemelyim (kartyas) meg 5 evig ervenyes es a HO-nal mar vagy 4 eve regiztem.
Mindezeket figyelembe veve milyen hatranyos kovetkezmenyei lehetnek ha lejar az utlevelem? Hazautazast egyenlore nem tervezek, talan majd nyar vegen valamikor (ha szukseges akkor otthoni tartozkodasom alatt kiallittatom az ujat).
Tartozkodashoz elengedo-e az ervenyes szemelyi vagy mindenkeppen menjek be a kovetsegre ideiglenes utlevelet igenyelni?
Valaszaitokat elore is koszonom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2011. Máj 10. Kedd, 16:43 Hozzászólás témája: Re: Lejar az utlevelem |
|
|
Teljesen elegendo a Szemelyi igazolvany az itteni lethez.
Ha aktiv munkakereso, vagy ugynoksegekhez regisztralo szemely vagy, akkor szukseges az utlevel, egyebkent nem nagyon.
| TechnoLover írta: | Hello mindenkinek!
Itt vagyok Londonban mar par eve es az utlevelem a lejarat datumahoz kozeledik. Nekem meg regi tipusu van, az allapota is elegge viharvert , nem artana ujat csinaltatni. A szemelyim (kartyas) meg 5 evig ervenyes es a HO-nal mar vagy 4 eve regiztem.
Mindezeket figyelembe veve milyen hatranyos kovetkezmenyei lehetnek ha lejar az utlevelem? Hazautazast egyenlore nem tervezek, talan majd nyar vegen valamikor (ha szukseges akkor otthoni tartozkodasom alatt kiallittatom az ujat).
Tartozkodashoz elengedo-e az ervenyes szemelyi vagy mindenkeppen menjek be a kovetsegre ideiglenes utlevelet igenyelni?
Valaszaitokat elore is koszonom. |
_________________ A vér nem válik VAZZE!™ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TechnoLover Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 11. Szerda, 23:40 Hozzászólás témája: Re: Lejar az utlevelem |
|
|
| Tovi írta: | Teljesen elegendo a Szemelyi igazolvany az itteni lethez.
Ha aktiv munkakereso, vagy ugynoksegekhez regisztralo szemely vagy, akkor szukseges az utlevel, egyebkent nem nagyon. |
Koszonom Tovi! Amugy az EU-n beluli utazashoz SEM kell az utlevel? Van egyaltalan ertelme kivaltani? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2011. Máj 12. Csütörtök, 5:21 Hozzászólás témája: Re: Lejar az utlevelem |
|
|
| TechnoLover írta: | | Tovi írta: | Teljesen elegendo a Szemelyi igazolvany az itteni lethez.
Ha aktiv munkakereso, vagy ugynoksegekhez regisztralo szemely vagy, akkor szukseges az utlevel, egyebkent nem nagyon. |
Koszonom Tovi! Amugy az EU-n beluli utazashoz SEM kell az utlevel? Van egyaltalan ertelme kivaltani? |
EU-n beluli utazashoz jo a szemelyi. Az utlevel ket dologra jo:
1. Tartalek (mert ugye ha elvesz a szemelyid vagy eppen ulnek rajta, akkor is van okmanyod magadrol)
2. Ugynokseg/bank/stb ugysem fogadja el a szemelyit, hacsak nem vagy mazlista.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kaktusz35 Újonc

|
Elküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 8:54 Hozzászólás témája: Nev csere+szemelyi |
|
|
Sziasztok,Tudna valaki segiteni?
Lejart a szemelyim tavaly es jovo oktoberben az utlevelem is lejar. Ket eve ferjhez mentem es a ferjem angol.Szoval leakarom cserelni a szemelyimet eloszor,de mivel a nevem is megvaltozott igy nem tudom,hogy kezdjek hozza.Le kell forditanunk a hazassag levelet(nem biztos,hogy igy hivjak)ahoz,hogy igazolni tudjam,hogy ferjnel vagyok?Mar 11 eve nem elek otthon es nem igazan tudom,hogy mennek otthon a dolgok.
Elore is koszonom mindenki segitseget. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 9:03 Hozzászólás témája: Re: Nev csere+szemelyi |
|
|
| kaktusz35 írta: | Sziasztok,Tudna valaki segiteni?
Lejart a szemelyim tavaly es jovo oktoberben az utlevelem is lejar. Ket eve ferjhez mentem es a ferjem angol.Szoval leakarom cserelni a szemelyimet eloszor,de mivel a nevem is megvaltozott igy nem tudom,hogy kezdjek hozza.Le kell forditanunk a hazassag levelet(nem biztos,hogy igy hivjak)ahoz,hogy igazolni tudjam,hogy ferjnel vagyok?Mar 11 eve nem elek otthon es nem igazan tudom,hogy mennek otthon a dolgok.
Elore is koszonom mindenki segitseget. |
http://www.magyarorszag.hu/
Biztosan megtalalod, egesz hasznalhato!
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kaktusz35 Újonc

|
Elküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 9:47 Hozzászólás témája: koszi |
|
|
Szia Seci,
Koszi,meg neztem.Igazad van,hasznalhato.Megneztem a szemelyi cseret is,de ahoz mintha kellene a lakcimigazalo kartya ami nekem mar nincs,mert elkertek amikor kijeletkeztem a magyar cimemrol. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 10:20 Hozzászólás témája: Re: koszi |
|
|
| kaktusz35 írta: | Szia Seci,
Koszi,meg neztem.Igazad van,hasznalhato.Megneztem a szemelyi cseret is,de ahoz mintha kellene a lakcimigazalo kartya ami nekem mar nincs,mert elkertek amikor kijeletkeztem a magyar cimemrol. |
Szerintem irjal nekik emailt, biztosan segitenek vagy olyan helyre iranyitanak, ahol tudjak a pontos ugymenetet.
A kovetseg konzuli osztalyat is megkerdezheted, biztosan ok is kepben vannak.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kaktusz35 Újonc

|
Elküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 11:22 Hozzászólás témája: Re: koszi |
|
|
| seci írta: | | kaktusz35 írta: | Szia Seci,
Szerintem irjal nekik emailt, biztosan segitenek vagy olyan helyre iranyitanak, ahol tudjak a pontos ugymenetet.
A kovetseg konzuli osztalyat is megkerdezheted, biztosan ok is kepben vannak.
-seci |
Koszi meg egyszer a segitseget!Azt hiszem az lesz,hogy felhivom a nagykovetseget,hogy segitsenek.Koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|