Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar utlevel vs szemelyi igazolvany
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> British passport
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy hivják, hoyg ID card Csodálkozó
Egyébként meg ennyit a nagy demokráciárol, amiről Tovival beszéltetek az egyik topicban.
De hát, hagyjukis, hoyg mindenki csak lenézzen minket................
Ezért vagyunk ott ahol...........
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sanyabtd írta:

Ugy hivNAK, mert most ha jol sejtem megint jegre tettek.
Tudod, megvannak itt nelkule ezer eve, mukodik minden nelkule is, minek eroltessek?
Te otthon megszoktad, hogy minden nalad legyen egy igazolvany. Ok meg azt, hogy nem. Minek? Ugysem allit meg a rendor, ha becsuletes vagy...
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
majdelvalik
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 15:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
sanyabtd írta:

Ugy hivNAK, mert most ha jol sejtem megint jegre tettek.
Tudod, megvannak itt nelkule ezer eve, mukodik minden nelkule is, minek eroltessek?
Te otthon megszoktad, hogy minden nalad legyen egy igazolvany. Ok meg azt, hogy nem. Minek? Ugysem allit meg a rendor, ha becsuletes vagy...
-seci

Meg amugy is ha nincs nalad okirat amivel igazolni tudod magad es netalan tan leallit a rendor,akkor sincs panik mert itt Angliaban ha jol tudom 5 napon belul bemutathatod a rendorsegen a jogositvanyodat,ID,utlevel...stb.
Viszont az 5 napban nem vagyok biztos.
Magyarorszagon pedig egybol PENZ birsag!!!! Azert van kulombseg!
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 18:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sanyabtd írta:
Vagy anglia nem schengeni övezet... ?Sokkolt

Amúgy nem, Anglia nem schengeni övezet.
Vissza az elejére
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 26. Csütörtök, 19:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Télleg!!!!!!!!!!!!

Akkor most, hamut szórtam a fejemre!! Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
TechnoLover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 10. Kedd, 15:27    Hozzászólás témája: Lejar az utlevelem Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek!

Itt vagyok Londonban mar par eve es az utlevelem a lejarat datumahoz kozeledik. Nekem meg regi tipusu van, az allapota is elegge viharvert , nem artana ujat csinaltatni. A szemelyim (kartyas) meg 5 evig ervenyes es a HO-nal mar vagy 4 eve regiztem.
Mindezeket figyelembe veve milyen hatranyos kovetkezmenyei lehetnek ha lejar az utlevelem? Hazautazast egyenlore nem tervezek, talan majd nyar vegen valamikor (ha szukseges akkor otthoni tartozkodasom alatt kiallittatom az ujat).
Tartozkodashoz elengedo-e az ervenyes szemelyi vagy mindenkeppen menjek be a kovetsegre ideiglenes utlevelet igenyelni?

Valaszaitokat elore is koszonom.
Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 10. Kedd, 16:43    Hozzászólás témája: Re: Lejar az utlevelem Hozzászólás az előzmény idézésével

Teljesen elegendo a Szemelyi igazolvany az itteni lethez.
Ha aktiv munkakereso, vagy ugynoksegekhez regisztralo szemely vagy, akkor szukseges az utlevel, egyebkent nem nagyon.

TechnoLover írta:
Hello mindenkinek!

Itt vagyok Londonban mar par eve es az utlevelem a lejarat datumahoz kozeledik. Nekem meg regi tipusu van, az allapota is elegge viharvert , nem artana ujat csinaltatni. A szemelyim (kartyas) meg 5 evig ervenyes es a HO-nal mar vagy 4 eve regiztem.
Mindezeket figyelembe veve milyen hatranyos kovetkezmenyei lehetnek ha lejar az utlevelem? Hazautazast egyenlore nem tervezek, talan majd nyar vegen valamikor (ha szukseges akkor otthoni tartozkodasom alatt kiallittatom az ujat).
Tartozkodashoz elengedo-e az ervenyes szemelyi vagy mindenkeppen menjek be a kovetsegre ideiglenes utlevelet igenyelni?

Valaszaitokat elore is koszonom.

TechnoLover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 11. Szerda, 23:40    Hozzászólás témája: Re: Lejar az utlevelem Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Ha aktiv munkakereso, vagy ugynoksegekhez regisztralo szemely vagy, akkor szukseges az utlevel, egyebkent nem nagyon.

Koszonom Tovi! Amugy az EU-n beluli utazashoz SEM kell az utlevel? Van egyaltalan ertelme kivaltani?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 12. Csütörtök, 5:21    Hozzászólás témája: Re: Lejar az utlevelem Hozzászólás az előzmény idézésével

TechnoLover írta:
Tovi írta:

Koszonom Tovi! Amugy az EU-n beluli utazashoz SEM kell az utlevel? Van egyaltalan ertelme kivaltani?

EU-n beluli utazashoz jo a szemelyi. Az utlevel ket dologra jo:
1. Tartalek (mert ugye ha elvesz a szemelyid vagy eppen ulnek rajta, akkor is van okmanyod magadrol)
2. Ugynokseg/bank/stb ugysem fogadja el a szemelyit, hacsak nem vagy mazlista.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kaktusz35
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 8:54    Hozzászólás témája: Nev csere+szemelyi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,Tudna valaki segiteni?
Lejart a szemelyim tavaly es jovo oktoberben az utlevelem is lejar. Ket eve ferjhez mentem es a ferjem angol.Szoval leakarom cserelni a szemelyimet eloszor,de mivel a nevem is megvaltozott igy nem tudom,hogy kezdjek hozza.Le kell forditanunk a hazassag levelet(nem biztos,hogy igy hivjak)ahoz,hogy igazolni tudjam,hogy ferjnel vagyok?Mar 11 eve nem elek otthon es nem igazan tudom,hogy mennek otthon a dolgok.
Elore is koszonom mindenki segitseget.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 9:03    Hozzászólás témája: Re: Nev csere+szemelyi Hozzászólás az előzmény idézésével

kaktusz35 írta:
Sziasztok,Tudna valaki segiteni?
Lejart a szemelyim tavaly es jovo oktoberben az utlevelem is lejar. Ket eve ferjhez mentem es a ferjem angol.Szoval leakarom cserelni a szemelyimet eloszor,de mivel a nevem is megvaltozott igy nem tudom,hogy kezdjek hozza.Le kell forditanunk a hazassag levelet(nem biztos,hogy igy hivjak)ahoz,hogy igazolni tudjam,hogy ferjnel vagyok?Mar 11 eve nem elek otthon es nem igazan tudom,hogy mennek otthon a dolgok.
Elore is koszonom mindenki segitseget.

http://www.magyarorszag.hu/
Biztosan megtalalod, egesz hasznalhato!
-seci
Vissza az elejére
kaktusz35
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 9:47    Hozzászólás témája: koszi Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Seci,

Koszi,meg neztem.Igazad van,hasznalhato.Megneztem a szemelyi cseret is,de ahoz mintha kellene a lakcimigazalo kartya ami nekem mar nincs,mert elkertek amikor kijeletkeztem a magyar cimemrol.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 10:20    Hozzászólás témája: Re: koszi Hozzászólás az előzmény idézésével

kaktusz35 írta:
Szia Seci,

Koszi,meg neztem.Igazad van,hasznalhato.Megneztem a szemelyi cseret is,de ahoz mintha kellene a lakcimigazalo kartya ami nekem mar nincs,mert elkertek amikor kijeletkeztem a magyar cimemrol.

Szerintem irjal nekik emailt, biztosan segitenek vagy olyan helyre iranyitanak, ahol tudjak a pontos ugymenetet.
A kovetseg konzuli osztalyat is megkerdezheted, biztosan ok is kepben vannak.
-seci
Vissza az elejére
kaktusz35
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 19. Vasárnap, 11:22    Hozzászólás témája: Re: koszi Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
kaktusz35 írta:
Szia Seci,

Szerintem irjal nekik emailt, biztosan segitenek vagy olyan helyre iranyitanak, ahol tudjak a pontos ugymenetet.
A kovetseg konzuli osztalyat is megkerdezheted, biztosan ok is kepben vannak.
-seci

Koszi meg egyszer a segitseget!Azt hiszem az lesz,hogy felhivom a nagykovetseget,hogy segitsenek.Koszi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> British passport Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban