| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kpisti58 Újonc

Csatlakozott: Sep 13, 2008 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Wales,Carmarthenshire
|
Elküldve: 2010. Március 7. Vasárnap, 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
én mindig postán köldetek ottholrol lassan 2 éve
általában 2 csikot 2-3 hetente. minig megkaptam.max 2000 ft a postaköltség.Csak egy tanács volt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rudizoli Újonc

|
Elküldve: 2010. Máj 3. Hétfő, 11:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bristolban eladó arany Marlboro 35 font/karton |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
messecina Újonc

|
Elküldve: 2010. Június 5. Szombat, 18:07 Hozzászólás témája: magyar termekek rendelhetok |
|
|
| Sziasztok, Egy het mulva megyek Pestre, es lesz hely a csomagomban par dolognak, amit kertek otthonrol. Ez ugy mukodik, hogy irtok nekem itt egy levelet, hogy mit szeretnetek, en megirom, hogy mennyiert eri meg nekem elhozni (szokasos ar-aranyok, amit masok is kernek a cigiert, palinkaert, stb.). Ha megfelel neked az ar, akkor irj vissza, hogy mennyit kersz, es junius 19-20 hetvegen tudod atvenni a cuccokat Notting Hill Gate vagy Ladbroke Grove tube station kornyeken. Ha vmi draga dolgot rendelsz, amit esetleg nehezen tudnek masnak eladni, ha nem jossz erte, kerek depositot elore. Udv, Emese |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delissima Újonc

|
Elküldve: 2010. Június 7. Hétfő, 10:04 Hozzászólás témája: Arany Malbi |
|
|
| Arany Marlboro eladó 35£/karton. Magyar Zárjegyes!!!Tel:7546664069 (Turnpike lane, Manor House) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
endzsy27 Újonc

|
Elküldve: 2010. Június 21. Hétfő, 18:16 Hozzászólás témája: Re: olcsó cigit vennék |
|
|
| neon írta: | Ha van eladó karton cigid akkor írj!
Köszi | happycar@btinternet.com irj ide ha meg mindig kell cigi.
a 35font nem epp olcso meg ha magyar is...
kicsit add lejjebb a minoseget es kapsz 24ert tolem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ALPINSTAR Újonc

Csatlakozott: Jun 05, 2010 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Június 28. Hétfő, 12:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| Magyar zárjegyes LM cigi eladó 25 font/karton.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mano81 Újonc

|
Elküldve: 2010. Augusztus 4. Szerda, 7:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Valaki nem jön mostanában Dover felől?
Magyar cigaretta dohány kellene,mert kifogyóban van a készletem.
Megegyezünk  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Johnshep Újonc

|
Elküldve: 2010. Szeptember 17. Péntek, 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Leszokás miatt eladó sorba került,rendesen a boltban vásárolt cigaretta olcsóbban.
Kb.:30doboz Kék MULTI és Kb.:30doboz arany MARBI
A multi 500FT/doboz,a marbi 600FT/doboz.Min.:10db esetén
Az egész megvásárlása esetén még olcsóbb.
Ha valakit érdekelne keressen meg.
Tel.:06306488811 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nitro73 Újonc

Csatlakozott: Oct 09, 2010 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Birchington
|
Elküldve: 2010. Október 29. Péntek, 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
Érdeklödni szeretnék,hogy milyen cigit érdemes angliába bevinni (a megengedett menyiségre értem ezelatt.)amit el is lehet adni mit vesznek meg cigi márka stb...? Mert én már halottam minden félét:(Meg,hogy a lengyel cigit keresik mert azt ismerik stb... Válaszokat köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kaveskatica Újonc

|
Elküldve: 2010. Október 29. Péntek, 15:44 Hozzászólás témája: cigi |
|
|
| Eladó cigi Surreyben. Ha valakinek van konkrét kívánsága, írjon a mailcímemre! Elérhető november második hetétől. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dredderem Újonc

|
Elküldve: 2010. November 17. Szerda, 18:07 Hozzászólás témája: |
|
|
December elején megyek ki Londonba, magyar cigi és pia-rendeléseket felveszek Árban megegyezünk;) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
baake Újonc

Csatlakozott: Jul 31, 2010 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 14:28 Hozzászólás témája: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyiség? |
|
|
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy mennyi cigarettát lehet vámmentesen behozni Angliába? Úgy hallottam, hogy egy főre már 4 karton cigi megengedett... Ja és Bécsből indulnánk.
Köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 830 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 14:36 Hozzászólás témája: Re: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyis |
|
|
| baake írta: | Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy mennyi cigarettát lehet vámmentesen behozni Angliába? Úgy hallottam, hogy egy főre már 4 karton cigi megengedett... Ja és Bécsből indulnánk.
Köszönöm. |
Legalisan fejenkent 1 karton! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1839 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 17:04 Hozzászólás témája: Re: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyis |
|
|
| BabaBaba írta: | | baake írta: | Sziasztok!
Köszönöm. |
Ezt az 1 kartont kb 2 eve feloldottak!
3200 szal ami isten tudja hany karton.
http://www.direct.gov.uk/en/TravelAndTransport/Foreigntravel/BringinggoodsorcashintotheUK/DG_181092
Olvasd el a pdf filet is (ki is nyomtathatod magadnak, ha ugy tetszik)
Egyebkent a 3200 szal is csak iranyado (Although there are no limits on the amount of alcohol and tobacco you can bring in from most EU countries, customs officers are more likely to ask you questions if you have more than...), azaz ha sarga vagy a nikotintelitettsegtol, akkor tobbet is hozhatsz
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 830 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 23:33 Hozzászólás témája: Re: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyis |
|
|
| seci írta: | | BabaBaba írta: | | baake írta: | Sziasztok!
Köszönöm. |
Ezt az 1 kartont kb 2 eve feloldottak!
3200 szal ami isten tudja hany karton.
http://www.direct.gov.uk/en/TravelAndTransport/Foreigntravel/BringinggoodsorcashintotheUK/DG_181092
Olvasd el a pdf filet is (ki is nyomtathatod magadnak, ha ugy tetszik)
Egyebkent a 3200 szal is csak iranyado (Although there are no limits on the amount of alcohol and tobacco you can bring in from most EU countries, customs officers are more likely to ask you questions if you have more than...), azaz ha sarga vagy a nikotintelitettsegtol, akkor tobbet is hozhatsz
-seci |
Sajnos a vamosok es a hatarorok ezek szerint ezt nem tudjak...a reptereken ki van irva es a duty free-ben is figyelmeztetnek, hogy mennyi a megengedett mennyiseg ( 1 karton per fo)...en is olvastam az angol oldalon, hogy 3200 szal...de ez nem mukodik meg eloben sajnos! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|