Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hogy találjunk munkát?Fontos lenne!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Amelie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 17:30    Hozzászólás témája: Hogy találjunk munkát?Fontos lenne!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!Segítséget szeretnék kérni!!!A barátnőmmel szeretnénk kimenni Londonba dolgozni, idén nyáron, min.3 hónapra.Nem tudjuk hogy lássunk neki.Nekem szakmai nyelvvizsgám van, de a barátnőm nem beszél angolul.Lehetséges hogy találjunk munkát, mindkettőnknek?Lehetőleg egy városban. Forgó szemek Főként vendéglátásban szertnénk elhelyezkedni, de bármi más takarítás is jó lenne.Ha valaki tudna segíteni, annak örülnénk, nagyon sokat lendítene a dolgunkon.köszönjük előre is.( msn:anetttos@hotmail.com)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Amelie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 18:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt elfelejtettem írni, hogy tapasztalatunk van vendéglátás terén, több éves.DE látom senki nem válaszol Síró vagy nagyon szomorú Pedig reméltem, hogy csak vannak olyanok, akik így mentek ki, van tapasztalatuk, ők is voltak ilyen helyzetben....
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amelie írta:
Azt elfelejtettem írni, hogy tapasztalatunk van vendéglátás terén, több éves.DE látom senki nem válaszol Síró vagy nagyon szomorú Pedig reméltem, hogy csak vannak olyanok, akik így mentek ki, van tapasztalatuk, ők is voltak ilyen helyzetben....

Ezerszer megválaszolt kédés, ezért kár volt új témát indítani. Érdemes inkább a korábbiakat olvasni.
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 22. Szombat, 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Amelie írta:

Ezerszer megválaszolt kédés, ezért kár volt új témát indítani. Érdemes inkább a korábbiakat olvasni.

Ebben most egyet értek, amit Igi írt!
Rövid leszek, de én is ki akartam menni nyáron dolgozni, és azt mondták, hogy inkább mondjak le róla.

Mert 3-hónap alatt nem tudsz mindent elintézni, és még lehet, hogy melót se kapsz!
De ti tudjátok.......
___________________-Gabi-______________________
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 22. Szombat, 14:26    Hozzászólás témája: Re: Hogy találjunk munkát?Fontos lenne!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Amelie írta:
Hello!Segítséget szeretnék kérni!!!A barátnőmmel szeretnénk kimenni Londonba dolgozni, idén nyáron, min.3 hónapra.Nem tudjuk hogy lássunk neki.Nekem szakmai nyelvvizsgám van, de a barátnőm nem beszél angolul.Lehetséges hogy találjunk munkát, mindkettőnknek?Lehetőleg egy városban. Forgó szemek Főként vendéglátásban szertnénk elhelyezkedni, de bármi más takarítás is jó lenne.Ha valaki tudna segíteni, annak örülnénk, nagyon sokat lendítene a dolgunkon.köszönjük előre is.( msn:anetttos@hotmail.com)

En ilyen rovid tavon az ugynoksegeket keresnem meg a helyetekbe, mert ott van 1 napra is melo. De tenyleg nehez nyaron ideny munkat kapni, mert az angol szunidos diakok elviszik a munkakat. Amugy meg nezd at a forumot, vagy keress ra, mert tenyleg egy paran mar irtak ebben a temaban ide. Meg catering ugynoksegek neve es cime is van itt a forumon, mas forumozo es az en jovoltombol is.
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

légyszives valaki segítsen,én nyáron szeretnék kimenni 1-2 hónapra dolgozni,szállást tudnék intézni magamnak ha nem já a munkához,de munkát nem találok : ( vendéglátói,kávézóban,hotelben,étteremben szeretnék dolgozni de elvállanék (nem baba) gyerekfelüyelett is,gyerekcentrumban,táborban.Az a baj h mindenhol kérnek interjút : ( így meg nem igen van esélyem,vagy csak munkaközvetítők ajánlanakilyeneket akikben már nem tudok bízni,nem szeretnék hasonló tapasztalatokat mint amiket olvastam,meg szeretnék győződni h megbízható és nem maradok hoppon...
valaki segítene?
Vissza az elejére
daniel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha kozvetitokben nem bizol, interjura nem tudsz kijonni, akkor eselytelen!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia,nos mindenki azt mondja h ne bízzak bennük! interjúkra hogy mennék itthonról?
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 23:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi írta:
szia,nos mindenki azt mondja h ne bízzak bennük! interjúkra hogy mennék itthonról?

az ügynökségek sikerdíjat kapnak a megbízóktól, ami attól függ, hogy megfelelsz-e ott és maradsz-e x hónapot - én 3-6 hónapról hallottam. Ha nem maradsz addig, akkor az ügynökség, ami kiközvetít elesik a sikerdíjtól. Tehát, ha ügynökséghez fordulsz, ez az 1-2 hónapos intervallum nem fogja arra sarkallni őket, hogy kezüket-lábukat törjék érted.

Ha tudsz szállást szerezni, akkor az lenne a legjobb, ha kijönnél, mert itt ha ma feladnak egy hirdetést, akkor holnap reggel 30-an jelentkeznek minden munkára - a vendéglátásban biztosan! Otthonról nem igazán fognak komolyan venni - sajnos.

Itt azt olvastam a nanny topikban, hogy a családok fogadnak nanny-nek interjú nélkül is - Nézz szét ott is!
Vissza az elejére
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 6. Kedd, 19:33    Hozzászólás témája: Ugynoksegek Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi írta:

Szia

Nos, sajnos tenyleg sok magyar honfitars van, aki megjarta veluk, a "jo es rossz tapasztalatok"-ban is olvashatsz errol, a Virag Consider kapcsan es meg sok egyeb helyen a forumban...habar, en mar hallottam, hogy rajtuk keresztul jottek ki dolgozni, de ez nem mindig jon ossze, csak sajnos azt nem tudom, hogy mitol es kitol fugg az eredmenyesseg?!
Tovabbra is az onallosagra biztatok mindenkit, magadat nem tudod lehuzni! Mosoly
Az interjukkal kapcsolatban szerintem az a megoldas, ha kijosz...

Sok sikert
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 16:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia,nos köszi.Igen végül én is a nanny mellett döntöttem,találtam is családot akinek megfelelek nyárra,az apuka jön Budapestre üzleti útra ami remek alkalom hogy elötte tisztázzak mindent mielőtt kimennék és megismerjem.Amúgy valaki hallott már olyat hogy az apuka kikezdett a nanny-vel? mert én egy egyedül nevelő apukához mennék,de nekem szimpinek tűnik,de azért jobb félni....
pusszi
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi írta:
szia,nos köszi.Igen végül én is a nanny mellett döntöttem,találtam is családot akinek megfelelek nyárra,az apuka jön Budapestre üzleti útra ami remek alkalom hogy elötte tisztázzak mindent mielőtt kimennék és megismerjem.Amúgy valaki hallott már olyat hogy az apuka kikezdett a nanny-vel? mert én egy egyedül nevelő apukához mennék,de nekem szimpinek tűnik,de azért jobb félni....
pusszi

Ketton all a vasar.

Ha Jude Law lenne az apuka en sem ellenkeznek, mint ahogy az o nannyjuk is beadta a derekat.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban