| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
richi Újonc

|
Elküldve: 2009. Július 22. Szerda, 11:08 Hozzászólás témája: auto |
|
|
Sziasztok!!
Tud valaki nekem segiteni,hogy szeretném kihozni az automat otthonrol.
Meddig mehetek a Magyar rendszámmal és mikor kell regisztráltatnom..hol?stb.Minden ezzel a témával kapcsolatos infot elöre is köszönök.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1839 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2009. Július 22. Szerda, 11:34 Hozzászólás témája: Re: auto |
|
|
| richi írta: | Sziasztok!!
Tud valaki nekem segiteni,hogy szeretném kihozni az automat otthonrol.
Meddig mehetek a Magyar rendszámmal és mikor kell regisztráltatnom..hol?stb.Minden ezzel a témával kapcsolatos infot elöre is köszönök.... |
Akkor olvasgass errefele: http://www.magyaroklondonban.com/forum-27.html
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szelpald Újonc

|
Elküldve: 2010. Máj 10. Hétfő, 17:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mai nap folyamán feltöltöttem az oysterem egy heti metró bérlettel de valami nem stimmelt először így megcsináltam még egyszer a manővert másodjára már sikerrel jártam de gyanús volt nekem ez ezért mikor haza értem megnéztem az online bankomat és akkor rájöttem hogy kétszer is levette a TFL a 30,2 fontot.Kérdésem az lenne hogy hová menjek ez ügyben reklamálni és milyen bizonyítékot vigyek hogy kétszer is fizettem ugyanazért?A választ előre is köszönöm .
Üdv,szelpald |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2010. Máj 10. Hétfő, 19:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| szelpald írta: | Sziasztok!
Mai nap folyamán feltöltöttem az oysterem egy heti metró bérlettel de valami nem stimmelt először így megcsináltam még egyszer a manővert másodjára már sikerrel jártam de gyanús volt nekem ez ezért mikor haza értem megnéztem az online bankomat és akkor rájöttem hogy kétszer is levette a TFL a 30,2 fontot.Kérdésem az lenne hogy hová menjek ez ügyben reklamálni és milyen bizonyítékot vigyek hogy kétszer is fizettem ugyanazért?A választ előre is köszönöm .
Üdv,szelpald |
Nyomtasd ki azt az egy oldalt az internet bankingon keresztül, ahol látható a két összeg egy lapon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szelpald Újonc

|
Elküldve: 2010. Máj 10. Hétfő, 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| köszönöm a választ erus.Holnap kinyomtatom és megpróbálom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aupair Újonc

|
Elküldve: 2010. Július 3. Szombat, 20:50 Hozzászólás témája: Mivel olcsobb menni? |
|
|
| Busszal vagy vonattal olcsobb? (pl London Luton- Southampton érdekelne) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta8 Haladó

|
Elküldve: 2010. Július 4. Vasárnap, 21:53 Hozzászólás témája: vonat / busz |
|
|
| autóbusz lényegesen olcsóbb. Összehasonlíthatod az árakat a national express és a vasúti menetrendek oldalán. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
medit Újonc

|
Elküldve: 2010. Július 20. Kedd, 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a lányommal most jöttünk ki még nincs 16 éves hol lehet elintézni a buszbérletet. Voltunk a közeli suliba de nem foglalkoznak velünk már csak szeptemberbe de jó lenne ha addig is lenne valami. Mivel bizonyíthatom hogy itt élünk? köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1437 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2010. Július 20. Kedd, 12:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| medit írta: | | Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a lányommal most jöttünk ki még nincs 16 éves hol lehet elintézni a buszbérletet. Voltunk a közeli suliba de nem foglalkoznak velünk már csak szeptemberbe de jó lenne ha addig is lenne valami. Mivel bizonyíthatom hogy itt élünk? köszi |
Londonrol beszelunk, vagy mas varosrol? Nem mindegy
Ha jol ertem, akkor a diakoknak jaro ingyenes (buszra) oysterre gondolsz.
Ahhoz el kell setalni a legkozelebbi Post office-ba, es kerni egy 14+ vagy 16+-os form-ot (a postas meg fogja mondani a leany eletkorahoz melyik kell), kitoltitek, es bekulditek a form-on levo cimre.
A nagyobb nehezseg az, hogy ha jol emlekszem kell ra az iskola igazolasa is, ez nem fog menni a suli kezdeteig szerintem, de be lehet menni oda is, biztos akad egy ugyintezo nyaron is.... Ja, es kell hozza egy fenykep is, a tanuloke fotocard...
Ha maskent nem megy sajnos marad a sima oyster szeptemberig.......
Ha nem Londonrol beszelunk, akkor targytalan, majd valaki mas valaszol arra. _________________ A vér nem válik VAZZE!™ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
medit Újonc

|
Elküldve: 2010. Július 20. Kedd, 13:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszike! Londonról van szó bocsi. Én is így gondolom, hogy amig a suliból nem kapunk papírt addig semmit nem tudok intézni. Ez van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bingo982 Újonc

|
Elküldve: 2010. Szeptember 28. Kedd, 17:55 Hozzászólás témája: Luton-London |
|
|
Sziasztok
Luton-London Victoria útvonalra busszal return jegyet szeretnénk venni (Okt 13-és 19-i vissza út)
Arra van lehetőség hogy a helyszínen is meg tudjuk venni a vissza jegyet,vagy csak on-line rendelésnél tudjuk megvenni?
Vagy tippet elfogadnék hogy mivel éri meg a legjobban megtenni a reptér/város utat.
Köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lzita Újonc

Csatlakozott: Nov 12, 2010 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: West Yorkshire
|
Elküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 14:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Londonlakok !
Szeretnem megkerdezni ,hogy milyen messze van a magyar nagykovetseg a victoria buszallomastol gyalog...? ez lesz az elso utam arrafele ,buszjegy megvan...
mert a magannyugdijjamat mar csak nem hagyhatom veszni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 16:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lzita írta: | Hello Londonlakok !
Szeretnem megkerdezni ,hogy milyen messze van a magyar nagykovetseg a victoria buszallomastol gyalog...? ez lesz az elso utam arrafele ,buszjegy megvan...
kb 1-1.2 km |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 16:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lzita írta: | Hello Londonlakok !
kb 1-1.2 km |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lzita Újonc

Csatlakozott: Nov 12, 2010 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: West Yorkshire
|
Elküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 16:47 Hozzászólás témája: |
|
|
az jo - koszonom ! _________________ -------------------------------------------------------
"Ertem en... csak fel nem foghatom" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|