Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Közlekedési infók
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
richi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Július 22. Szerda, 11:08    Hozzászólás témája: auto Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Tud valaki nekem segiteni,hogy szeretném kihozni az automat otthonrol.
Meddig mehetek a Magyar rendszámmal és mikor kell regisztráltatnom..hol?stb.Minden ezzel a témával kapcsolatos infot elöre is köszönök....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Július 22. Szerda, 11:34    Hozzászólás témája: Re: auto Hozzászólás az előzmény idézésével

richi írta:
Sziasztok!!
Tud valaki nekem segiteni,hogy szeretném kihozni az automat otthonrol.
Meddig mehetek a Magyar rendszámmal és mikor kell regisztráltatnom..hol?stb.Minden ezzel a témával kapcsolatos infot elöre is köszönök....

Akkor olvasgass errefele: http://www.magyaroklondonban.com/forum-27.html
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szelpald
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Máj 10. Hétfő, 17:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mai nap folyamán feltöltöttem az oysterem egy heti metró bérlettel de valami nem stimmelt először így megcsináltam még egyszer a manővert másodjára már sikerrel jártam de gyanús volt nekem ez ezért mikor haza értem megnéztem az online bankomat és akkor rájöttem hogy kétszer is levette a TFL a 30,2 fontot.Kérdésem az lenne hogy hová menjek ez ügyben reklamálni és milyen bizonyítékot vigyek hogy kétszer is fizettem ugyanazért?A választ előre is köszönöm .

Üdv,szelpald
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Máj 10. Hétfő, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szelpald írta:
Sziasztok!

Mai nap folyamán feltöltöttem az oysterem egy heti metró bérlettel de valami nem stimmelt először így megcsináltam még egyszer a manővert másodjára már sikerrel jártam de gyanús volt nekem ez ezért mikor haza értem megnéztem az online bankomat és akkor rájöttem hogy kétszer is levette a TFL a 30,2 fontot.Kérdésem az lenne hogy hová menjek ez ügyben reklamálni és milyen bizonyítékot vigyek hogy kétszer is fizettem ugyanazért?A választ előre is köszönöm .

Üdv,szelpald

Nyomtasd ki azt az egy oldalt az internet bankingon keresztül, ahol látható a két összeg egy lapon.
Vissza az elejére
szelpald
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Máj 10. Hétfő, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszönöm a választ erus.Holnap kinyomtatom és megpróbálom.
Vissza az elejére
aupair
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Július 3. Szombat, 20:50    Hozzászólás témája: Mivel olcsobb menni? Hozzászólás az előzmény idézésével

Busszal vagy vonattal olcsobb? (pl London Luton- Southampton érdekelne)
Vissza az elejére
Kriszta8
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2010. Július 4. Vasárnap, 21:53    Hozzászólás témája: vonat / busz Hozzászólás az előzmény idézésével

autóbusz lényegesen olcsóbb. Összehasonlíthatod az árakat a national express és a vasúti menetrendek oldalán.
Vissza az elejére
medit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Július 20. Kedd, 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a lányommal most jöttünk ki még nincs 16 éves hol lehet elintézni a buszbérletet. Voltunk a közeli suliba de nem foglalkoznak velünk már csak szeptemberbe de jó lenne ha addig is lenne valami. Mivel bizonyíthatom hogy itt élünk? köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Július 20. Kedd, 12:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

medit írta:
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a lányommal most jöttünk ki még nincs 16 éves hol lehet elintézni a buszbérletet. Voltunk a közeli suliba de nem foglalkoznak velünk már csak szeptemberbe de jó lenne ha addig is lenne valami. Mivel bizonyíthatom hogy itt élünk? köszi

Londonrol beszelunk, vagy mas varosrol? Nem mindegy Nagyon boldog
Ha jol ertem, akkor a diakoknak jaro ingyenes (buszra) oysterre gondolsz.
Ahhoz el kell setalni a legkozelebbi Post office-ba, es kerni egy 14+ vagy 16+-os form-ot (a postas meg fogja mondani a leany eletkorahoz melyik kell), kitoltitek, es bekulditek a form-on levo cimre.
A nagyobb nehezseg az, hogy ha jol emlekszem kell ra az iskola igazolasa is, ez nem fog menni a suli kezdeteig szerintem, de be lehet menni oda is, biztos akad egy ugyintezo nyaron is.... Ja, es kell hozza egy fenykep is, a tanuloke fotocard...

Ha maskent nem megy sajnos marad a sima oyster szeptemberig.......

Ha nem Londonrol beszelunk, akkor targytalan, majd valaki mas valaszol arra.
medit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Július 20. Kedd, 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszike! Londonról van szó bocsi. Én is így gondolom, hogy amig a suliból nem kapunk papírt addig semmit nem tudok intézni. Ez van.
Vissza az elejére
Bingo982
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 28. Kedd, 17:55    Hozzászólás témája: Luton-London Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Luton-London Victoria útvonalra busszal return jegyet szeretnénk venni (Okt 13-és 19-i vissza út)
Arra van lehetőség hogy a helyszínen is meg tudjuk venni a vissza jegyet,vagy csak on-line rendelésnél tudjuk megvenni?

Vagy tippet elfogadnék hogy mivel éri meg a legjobban megtenni a reptér/város utat.

Köszi.
Vissza az elejére
Lzita
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 14:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Londonlakok !

Szeretnem megkerdezni ,hogy milyen messze van a magyar nagykovetseg a victoria buszallomastol gyalog...? ez lesz az elso utam arrafele ,buszjegy megvan...
mert a magannyugdijjamat mar csak nem hagyhatom veszni Nevető
Vissza az elejére
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 16:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lzita írta:
Hello Londonlakok !

Szeretnem megkerdezni ,hogy milyen messze van a magyar nagykovetseg a victoria buszallomastol gyalog...? ez lesz az elso utam arrafele ,buszjegy megvan...

kb 1-1.2 km
Vissza az elejére
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lzita írta:
Hello Londonlakok !

kb 1-1.2 km
Vissza az elejére
Lzita
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 16:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mosoly az jo - koszonom !
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
3 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban