Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Telefonos dolgok és egyéb kérdések

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Barto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 8:41    Hozzászólás témája: Telefonos dolgok és egyéb kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy Londonban vagy úgy Angliában milyen mobilszolgáltatók és egyéb telefontársaságok vannak, kinek vannak erről tapasztalatai, percdíjak és hasonlók, eltérések az itteni szokásoktól.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 10:15    Hozzászólás témája: Re: Telefonos dolgok és egyéb kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

Barto írta:
sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy Londonban vagy úgy Angliában milyen mobilszolgáltatók és egyéb telefontársaságok vannak, kinek vannak erről tapasztalatai, percdíjak és hasonlók, eltérések az itteni szokásoktól.

Szia

Ha egy kicsit atnezted volna a forumot,vagy rakeresel a mobiltelefon szora, a keresoben, akor megtalaltad volna a mobilokrol nyitott temat a Dumaparti forumban Mobilteflonok neven. Ezert kar volt ujabb temat nyitni, foleg ott, ahol semmi keresnivaloja nincs. Nagyon boldog Zavart Forgó szemek Sokkolt

Amugy udv a klubban. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Barto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 21. Péntek, 15:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi, kicsitz béna voltam és azt sem néztem hova nyitom a témát Zavarban levő
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 22. Szombat, 14:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barto írta:
Bocsi, kicsitz béna voltam és azt sem néztem hova nyitom a témát Zavarban levő

Nem gond, de most mar legalabb tudod mi a helyzet. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban