| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Barto Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 21. Péntek, 8:41 Hozzászólás témája: Telefonos dolgok és egyéb kérdések |
|
|
sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy Londonban vagy úgy Angliában milyen mobilszolgáltatók és egyéb telefontársaságok vannak, kinek vannak erről tapasztalatai, percdíjak és hasonlók, eltérések az itteni szokásoktól. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Április 21. Péntek, 10:15 Hozzászólás témája: Re: Telefonos dolgok és egyéb kérdések |
|
|
| Barto írta: | sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy Londonban vagy úgy Angliában milyen mobilszolgáltatók és egyéb telefontársaságok vannak, kinek vannak erről tapasztalatai, percdíjak és hasonlók, eltérések az itteni szokásoktól. |
Szia
Ha egy kicsit atnezted volna a forumot,vagy rakeresel a mobiltelefon szora, a keresoben, akor megtalaltad volna a mobilokrol nyitott temat a Dumaparti forumban Mobilteflonok neven. Ezert kar volt ujabb temat nyitni, foleg ott, ahol semmi keresnivaloja nincs.
Amugy udv a klubban.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barto Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 21. Péntek, 15:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi, kicsitz béna voltam és azt sem néztem hova nyitom a témát  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Április 22. Szombat, 14:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Barto írta: | Bocsi, kicsitz béna voltam és azt sem néztem hova nyitom a témát  |
Nem gond, de most mar legalabb tudod mi a helyzet.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|