| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Viola1984 Újonc

|
Elküldve: 2010. Június 1. Kedd, 19:31 Hozzászólás témája: Lakótársat keresünk Londonban szeptember végi kiutazással |
|
|
Double room-ba keresünk egy 22 éves fiú mellé lakótársat Wembley-ben! Szeptember 29-én utazunk ki, így azok írjanak akik e dátum környékén jönnének! viola1984@freemail.hu
Legutóbb Viola1984 szerkesztette (2010. Szeptember 8. Szerda, 18:44), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Viola1984 Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
steve74 Újonc

|
Elküldve: 2010. Június 14. Hétfő, 12:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Viola! Én nem Londonban hanem Bristolban dolgozok ha ez neked jó akkor lakótársnak ide jöhetsz itt is van munkalehetőség.Én 35 éves vagyok.
Bristol az Londontól 200km-re található.Üdv steve[/quote] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Viola1984 Újonc

|
Elküldve: 2010. Június 30. Szerda, 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Azt hiszem elegen jelentkeztetek már a felhívásomra, így a továbbiakban már nem aktuális! Köszi mindenkinek aki írt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csabi85 Újonc

|
Elküldve: 2010. Augusztus 1. Vasárnap, 11:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Mindenki!
Augusztus végén-szeptember elején tervezek kimenni Angliába.Lakótársakat/úti társakat keresek ha érdekel valakit(hogy olcsón megússzuk:).Munkát még csak most keresek.Azok válaszát is várom,akik kint élnek és szívesen laknának egy budapesti 25 éves,rendes,jófej sráccal.
Ha tudtok inkább emailt írjatok.
Címem: sajtherceg@gmail.com
Köszi Mindenkinek!
Csabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
CasualCrash Újonc

|
Elküldve: 2010. Augusztus 1. Vasárnap, 19:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
21 éves srác vagyok aki most végzett tanulmányaival (multimédiafejlesztő) és szeretne 1-2 hónapon belül kimenni angliába dolgozni. Szinte bármilyen munkát szivesen elválalok. Közép szinten beszélek angolul, szabadidőmben filmeket fordítottam. Ha esetleg valakinek szüksége lenne rám akár lakótársként akár munkatársként írjon, jó fej vagyok igérem! : )
E-mail: casualcrash@freemail.hu
MSN: casualcrash@hotmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Viola1984 Újonc

|
Elküldve: 2010. Augusztus 31. Kedd, 22:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Double room-ba keresünk egy 22 éves fiú mellé lakótársat Wembley-ben! Szeptember 29-én utazunk ki, így azok írjanak akik e dátum környékén jönnének! viola1984@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|