Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Lakótársat keresünk Londonban szeptember végi kiutazással

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Viola1984
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 1. Kedd, 19:31    Hozzászólás témája: Lakótársat keresünk Londonban szeptember végi kiutazással Hozzászólás az előzmény idézésével

Double room-ba keresünk egy 22 éves fiú mellé lakótársat Wembley-ben! Szeptember 29-én utazunk ki, így azok írjanak akik e dátum környékén jönnének! viola1984@freemail.hu

Legutóbb Viola1984 szerkesztette (2010. Szeptember 8. Szerda, 18:44), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Viola1984
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 2. Szerda, 18:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide is írhattok: viola1984@freemail.hu.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
steve74
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. Hétfő, 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Viola! Én nem Londonban hanem Bristolban dolgozok ha ez neked jó akkor lakótársnak ide jöhetsz itt is van munkalehetőség.Én 35 éves vagyok.
Bristol az Londontól 200km-re található.Üdv steve[/quote]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Viola1984
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 30. Szerda, 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Azt hiszem elegen jelentkeztetek már a felhívásomra, így a továbbiakban már nem aktuális! Köszi mindenkinek aki írt!
Vissza az elejére
Csabi85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 1. Vasárnap, 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mindenki!
Augusztus végén-szeptember elején tervezek kimenni Angliába.Lakótársakat/úti társakat keresek ha érdekel valakit(hogy olcsón megússzuk:).Munkát még csak most keresek.Azok válaszát is várom,akik kint élnek és szívesen laknának egy budapesti 25 éves,rendes,jófej sráccal.
Ha tudtok inkább emailt írjatok.
Címem: sajtherceg@gmail.com

Köszi Mindenkinek!
Csabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
CasualCrash
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 1. Vasárnap, 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

21 éves srác vagyok aki most végzett tanulmányaival (multimédiafejlesztő) és szeretne 1-2 hónapon belül kimenni angliába dolgozni. Szinte bármilyen munkát szivesen elválalok. Közép szinten beszélek angolul, szabadidőmben filmeket fordítottam. Ha esetleg valakinek szüksége lenne rám akár lakótársként akár munkatársként írjon, jó fej vagyok igérem! : )

E-mail: casualcrash@freemail.hu
MSN: casualcrash@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Viola1984
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 31. Kedd, 22:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Double room-ba keresünk egy 22 éves fiú mellé lakótársat Wembley-ben! Szeptember 29-én utazunk ki, így azok írjanak akik e dátum környékén jönnének! viola1984@freemail.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban