Csatlakozott: Feb 06, 2006 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Southfields, London
Elküldve: 2006. Február 26. Vasárnap, 3:46 Hozzászólás témája:
asszem Bohemian Jo szerzett ma magának néhány új rajongót
Más: akkor mi lenne, ha a legközelebbi összejövetelt Southfields-ben tartanánk? Ki mikor érne rá?
Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Wimbledon, London
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 22:42 Hozzászólás témája: rock
paran megyunk Twickenhambe egy pubba, ahol, helyi elemek szerint, pentek-szombat 100% az elo zene. pl gitarok. :) itt a link:
http://www.redliontwickenham.co.uk/
red lion. a fellepo nemtom, ki lesz, sort iszunk majd, vagy valamit. szombat este 7-tol ott. engem konnyu lesz megismerni, magas leszek es szoke.
aki bujt, aki nem. elojohet mindenki a rejtekhelyekrol!
Csatlakozott: Feb 03, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: London (Putney)
Elküldve: 2006. Március 3. Péntek, 9:20 Hozzászólás témája: Re: rock
tényleg, most nézem, pool table is van. szokott valaki biliárdozni itt rajtam kívül?[/quote]
No akkor majd biliárdozunk egyet!!! Már nagyon rég billiárdoztam és már jó lenne egyszer. Bár most nem tudok menni de majd megbeszéljük. Itt Southfieldsben is van egy pool terem.
Csatlakozott: Feb 06, 2006 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Southfields, London
Elküldve: 2006. Március 3. Péntek, 12:13 Hozzászólás témája: Re: rock
Porthos írta:
No akkor majd biliárdozunk egyet!!! Már nagyon rég billiárdoztam és már jó lenne egyszer. Bár most nem tudok menni de majd megbeszéljük. Itt Southfieldsben is van egy pool terem.
előre szólok, hogy én nem tudok biliárdozni, csak szeretek egyébként a múlt hét végi croydoni kocsmában is volt két asztal, szóval nekem az a benyomásom, hogy minden második helyen lehet ilyet találni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban