Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

olcsó cigit vennék
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó vagy ingyen elvihető
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kpisti58
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Március 7. Vasárnap, 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok
én mindig postán köldetek ottholrol lassan 2 éve
általában 2 csikot 2-3 hetente. minig megkaptam.max 2000 ft a postaköltség.Csak egy tanács volt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
rudizoli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Máj 3. Hétfő, 11:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bristolban eladó arany Marlboro 35 font/karton
Vissza az elejére
messecina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 5. Szombat, 18:07    Hozzászólás témája: magyar termekek rendelhetok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, Egy het mulva megyek Pestre, es lesz hely a csomagomban par dolognak, amit kertek otthonrol. Ez ugy mukodik, hogy irtok nekem itt egy levelet, hogy mit szeretnetek, en megirom, hogy mennyiert eri meg nekem elhozni (szokasos ar-aranyok, amit masok is kernek a cigiert, palinkaert, stb.). Ha megfelel neked az ar, akkor irj vissza, hogy mennyit kersz, es junius 19-20 hetvegen tudod atvenni a cuccokat Notting Hill Gate vagy Ladbroke Grove tube station kornyeken. Ha vmi draga dolgot rendelsz, amit esetleg nehezen tudnek masnak eladni, ha nem jossz erte, kerek depositot elore. Udv, Emese
Vissza az elejére
delissima
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 7. Hétfő, 10:04    Hozzászólás témája: Arany Malbi Hozzászólás az előzmény idézésével

Arany Marlboro eladó 35£/karton. Magyar Zárjegyes!!!Tel:7546664069 (Turnpike lane, Manor House)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
endzsy27
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 21. Hétfő, 18:16    Hozzászólás témája: Re: olcsó cigit vennék Hozzászólás az előzmény idézésével

neon írta:
Ha van eladó karton cigid akkor írj!

Köszi
happycar@btinternet.com irj ide ha meg mindig kell cigi.

a 35font nem epp olcso meg ha magyar is...
kicsit add lejjebb a minoseget es kapsz 24ert tolem...
Vissza az elejére
ALPINSTAR
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 28. Hétfő, 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyar zárjegyes LM cigi eladó 25 font/karton....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mano81
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Augusztus 4. Szerda, 7:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki nem jön mostanában Dover felől?
Magyar cigaretta dohány kellene,mert kifogyóban van a készletem.
Sokkolt
Megegyezünk Nevető
Vissza az elejére
Johnshep
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 17. Péntek, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Leszokás miatt eladó sorba került,rendesen a boltban vásárolt cigaretta olcsóbban.
Kb.:30doboz Kék MULTI és Kb.:30doboz arany MARBI
A multi 500FT/doboz,a marbi 600FT/doboz.Min.:10db esetén
Az egész megvásárlása esetén még olcsóbb.
Ha valakit érdekelne keressen meg.
Tel.:06306488811
Vissza az elejére
Nitro73
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Október 29. Péntek, 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Érdeklödni szeretnék,hogy milyen cigit érdemes angliába bevinni (a megengedett menyiségre értem ezelatt.)amit el is lehet adni mit vesznek meg cigi márka stb...? Mert én már halottam minden félét:(Meg,hogy a lengyel cigit keresik mert azt ismerik stb...SzomorúVálaszokat köszönöm.
Vissza az elejére
kaveskatica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Október 29. Péntek, 15:44    Hozzászólás témája: cigi Hozzászólás az előzmény idézésével

Eladó cigi Surreyben. Ha valakinek van konkrét kívánsága, írjon a mailcímemre! Elérhető november második hetétől.
Vissza az elejére
dredderem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. November 17. Szerda, 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

December elején megyek ki Londonba, magyar cigi és pia-rendeléseket felveszek Nagyon boldog Árban megegyezünk;)
Vissza az elejére
baake
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 14:28    Hozzászólás témája: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyiség? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy mennyi cigarettát lehet vámmentesen behozni Angliába? Úgy hallottam, hogy egy főre már 4 karton cigi megengedett... Ja és Bécsből indulnánk.

Köszönöm.
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 14:36    Hozzászólás témája: Re: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyis Hozzászólás az előzmény idézésével

baake írta:
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy mennyi cigarettát lehet vámmentesen behozni Angliába? Úgy hallottam, hogy egy főre már 4 karton cigi megengedett... Ja és Bécsből indulnánk.

Köszönöm.

Legalisan fejenkent 1 karton!
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 17:04    Hozzászólás témája: Re: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyis Hozzászólás az előzmény idézésével

BabaBaba írta:
baake írta:
Sziasztok!

Köszönöm.

Ezt az 1 kartont kb 2 eve feloldottak!
3200 szal ami isten tudja hany karton.

http://www.direct.gov.uk/en/TravelAndTransport/Foreigntravel/BringinggoodsorcashintotheUK/DG_181092
Olvasd el a pdf filet is (ki is nyomtathatod magadnak, ha ugy tetszik)

Egyebkent a 3200 szal is csak iranyado (Although there are no limits on the amount of alcohol and tobacco you can bring in from most EU countries, customs officers are more likely to ask you questions if you have more than...), azaz ha sarga vagy a nikotintelitettsegtol, akkor tobbet is hozhatsz Vicces

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 27. Vasárnap, 23:33    Hozzászólás témája: Re: valaki tudja, hogy mennyi a jelenleg megengedett mennyis Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
BabaBaba írta:
baake írta:
Sziasztok!

Köszönöm.

Ezt az 1 kartont kb 2 eve feloldottak!
3200 szal ami isten tudja hany karton.

http://www.direct.gov.uk/en/TravelAndTransport/Foreigntravel/BringinggoodsorcashintotheUK/DG_181092
Olvasd el a pdf filet is (ki is nyomtathatod magadnak, ha ugy tetszik)

Egyebkent a 3200 szal is csak iranyado (Although there are no limits on the amount of alcohol and tobacco you can bring in from most EU countries, customs officers are more likely to ask you questions if you have more than...), azaz ha sarga vagy a nikotintelitettsegtol, akkor tobbet is hozhatsz Vicces

-seci

Sajnos a vamosok es a hatarorok ezek szerint ezt nem tudjak...a reptereken ki van irva es a duty free-ben is figyelmeztetnek, hogy mennyi a megengedett mennyiseg ( 1 karton per fo)...en is olvastam az angol oldalon, hogy 3200 szal...de ez nem mukodik meg eloben sajnos!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó vagy ingyen elvihető Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
3 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban