Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Pénzkérdések...
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 13:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bedett írta:
Még egy kérdés, mielőtt megyek aludni Nagyon boldog

Boltba (leginkább ruhaboltba,mert itt van tapasztalatom) nagyon nehéz elhelyezkedni középfokú (itthoni középfok) nyelvtudással?
Vagy oda amúgy sem nagyon vesznek fel külföldieket?!

Szia !

Nem nehez,csak altalaban egyszerubb ilyen munkahelyet ugy keresni,hogy jarod a varost es nezed a kirakatot,mert rengeteg uzlet nem is hirdet,csak kirak egy cetlit a kirakatba,hogy sztaff rikvajred.... Nevető Aztan bemesz,ledumalod,oszt masnap kezdesz.Mosoly

Krisz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 19:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Krisz:D

Nem tudom ,h Te egyedül vagy e kint, de kb. meg tudod mondani, h egy fő élelmezése mennyiből jön ki egy hónapban?
-átlagos kaja-igényre gondolok, nem koplalok, de halálra sem eszem magam:DNagyon boldogNagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 19:31    Hozzászólás témája: HAVI BÉRLET Hozzászólás az előzmény idézésével

A hasznos infóknál -a tömegközlekedésnél- olvastam, h van havi bérlet is, de ezek árát nem leltem...
Fent lesz az oldalon vagy ez nem olcsóbb annál, ha veszek 4 db heti bérletet egy hónapra?!
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 23:39    Hozzászólás témája: Re: HAVI BÉRLET Hozzászólás az előzmény idézésével

bedett írta:
A hasznos infóknál -a tömegközlekedésnél- olvastam, h van havi bérlet is, de ezek árát nem leltem...
Fent lesz az oldalon vagy ez nem olcsóbb annál, ha veszek 4 db heti bérletet egy hónapra?!

A kaja nem ugy,majdnem annyi,mint otthon sztem.De ha napi 10 fonttal szamolsz,az eleg kell,hogy legyen.A Budgensben 3 font egy egesz grillcsirke... Nevető Legalabbis nalunk.
A jegyekrol meg itt mindent megtalalsz:

http://www.tfl.gov.uk/tfl/fares-tickets/2006/index.shtml
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 13:37    Hozzászólás témája: Szia Enci! Hozzászólás az előzmény idézésével

Síró vagy nagyon szomorú NAGYON KÖSZI, HOGY TÁJÉKOZTATÁL A NYÁRI MELÓ IRÁNT, MIT IS MONDJAK, HÁT NEM KÖNNYŰ.
MINT MONDTAM NEKEM MINDEGY, HOGY MILYEN MUNKA, CSAK KINT TUDJAK DOLGOZNI.
MEG A NYELVETT TANÚLJAM!
HA SIKERŰL KI MENNEM MENNYI PÉNZT CÉLSZERŰ KI VINNEM???
MAJD EZT ÍRD MEG!
ÉS AZT IS, HOGY MILYEN ISKOLÁBA MENJEK EL, HOGY TANÚLJAM A NYELVET??
TE NEM TUDSZ, OLYAN MUNKA HELYET, AHÓL MOSOGATNI, VAGY TAKARÍTANI KELL. NEKEM AZ IS JÓ
MAJD TÁJÉKOZTASS!
KÖSZI: SEE YOU: GABI
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 13:47    Hozzászólás témája: BEDETT! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szomorú REMÉLEM, HOGY SIKERŰL AZ ELKÉPZELT ÁLLÁS, MINT ÍRTAM NEKED, CSAK JÚLIUSBAN TUDOK KI MENNI, HA ÖSSZE JÖN, BÁR ITT AZT MONDJÁK AZ ISMERŐSEIM, HOGY NE ÉLJEM MAGAM BELE!
SZERINTED ÍGY VAN?
OLVASTAM, HOGY TE SZOBALÁNYNAK AKARSZ KI MENNI, ÉN GONDOLKODTAM , HOGY NEKEM A MOSOGATÁS IS JÓ EGY SZÁLLODÁBA, VAGY TAKARÍTÁS, TALÁLTÁL MÁR ILYEN MUNKAHELYET VALAHÓL???
HA NEM NAGY KÉRÉS TUDSZ VALAHOGY SEGÍTENI????
ELŐRE IS KÖSZI: GABI

uI:VÁROM A VÁLASZOD!!!!
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 14:00    Hozzászólás témája: SZIA KRISZ! Hozzászólás az előzmény idézésével

GABI VAGYOK!, KI SZERETNÉK NYÁRON MENNI LONDONBAN, NEM PONT FELTÉTLENŰL A FŐVÁROSBA, JÓ NEKEM A VIDÉK IS, MIVEL ITT MAGYAR.O IS VIDÉKEN ÉLEK, GONDOLOM, HOGY TE KINT VAGY LONDONBA?
TŐLED SZERTNÉK TÁJÉKOZÓDNI, HOGY MI AZ ESÉLYE ANNAK, HOGY ÉN MUNKÁT KAPOK LONDONBA, ALAP FOKON TUDOM AZ ANGÓLT, ÉS JÁROK MINDEN HÉTEN EGYSZER TANÁRHOZ, GIMIS VAGYOK MOST 20-ÉVES, ÉS MÁR VAN 2- SZAKMÁM!
A MUNKÁBAN NEM VÁLOGATOK, MINDEGY, HOGY MIT KELL CSINÁLNI.
GONDOLTAM , HOGY HA SIKERŰL KI MENNEM, AKKÓR BEÁLOK VALAHOVA MOSOGATNI, VAGY TAKARÍTANI, JA ÉS CSAK A 3-HÓNAPRA TUDNÉK KI MENNI, AMEDIG TART A NYÁRI SZÜNET.
TULAJDON KÉPEN A NYEV MIATT MEGYEK KI, VALAMILYEN SZINTEN A LÓVÉ MIATT IS, DE 1-HELYEN A NYELV MIATT!
SZERINTED+-BE IRATKOZZAK EGY NYELV SULIBA IS?
KÉRLEK, HOGY HA NEM BAJ AKKÓR TÁJÉKOZTASS, ÉS, HOGY HA VAN VALAMI INFÓD, HOGY MOSOGATNI, TAKARÍTANI KELLENEK EMBEREK VALAHOVA, AKKÓR ÍRJ!
uI:VÁROM A VÁLASZOD Felkiáltás Felkiáltás
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 15:47    Hozzászólás témája: Re: HAVI BÉRLET Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
bedett írta:

A kaja nem ugy,majdnem annyi,mint otthon sztem.De ha napi 10 fonttal szamolsz,az eleg kell,hogy legyen.A Budgensben 3 font egy egesz grillcsirke... Nevető Legalabbis nalunk.

Ez nagyon férfiasan Nagyon boldog lett számolva Krisz Nagyon boldog
Ha fözicskézel magadra 3 Ł bol meg van a kajad naponta tuti. reggeli ebed vacsi. Ha meg szállodaban vagy etteremben dolgozol meg olcsobb, mert ott eszel is.
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 15:50    Hozzászólás témája: szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci!

A szállás ugye picit több egy hónapra, mint 4x60 font -mert ez így csak 4x 28 nap... a hónap meg 30-31 napos...?!?!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 15:58    Hozzászólás témája: Re: szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

bedett írta:
Enci!

A szállás ugye picit több egy hónapra, mint 4x60 font -mert ez így csak 4x 28 nap... a hónap meg 30-31 napos...?!?!

Heti 60Ł a szállás Bedett.Nem havi dijjal kell számolni. MInden héten 60, legyen az bármilyen honap Nagyon boldog
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 16:14    Hozzászólás témája: Re: SZIA KRISZ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
GABI VAGYOK!, KI SZERETNÉK NYÁRON MENNI LONDONBAN, NEM PONT FELTÉTLENŰL A FŐVÁROSBA, JÓ NEKEM A VIDÉK IS, MIVEL ITT MAGYAR.O IS VIDÉKEN ÉLEK, GONDOLOM, HOGY TE KINT VAGY LONDONBA?
TŐLED SZERTNÉK TÁJÉKOZÓDNI, HOGY MI AZ ESÉLYE ANNAK, HOGY ÉN MUNKÁT KAPOK LONDONBA, ALAP FOKON TUDOM AZ ANGÓLT, ÉS JÁROK MINDEN HÉTEN EGYSZER TANÁRHOZ, GIMIS VAGYOK MOST 20-ÉVES, ÉS MÁR VAN 2- SZAKMÁM!
GONDOLTAM , HOGY HA SIKERŰL KI MENNEM, AKKÓR BEÁLOK VALAHOVA MOSOGATNI, VAGY TAKARÍTANI, JA ÉS CSAK A 3-HÓNAPRA TUDNÉK KI MENNI, AMEDIG TART A NYÁRI SZÜNET.
TULAJDON KÉPEN A NYEV MIATT MEGYEK KI, VALAMILYEN SZINTEN A LÓVÉ MIATT IS, DE 1-HELYEN A NYELV MIATT!
KÉRLEK, HOGY HA NEM BAJ AKKÓR TÁJÉKOZTASS, ÉS, HOGY HA VAN VALAMI INFÓD, HOGY MOSOGATNI, TAKARÍTANI KELLENEK EMBEREK VALAHOVA, AKKÓR ÍRJ!

Szia !

Igen,en Londonban vagyok.
A nyelvsulit mindenkepp ajanlom,mert minel jobban beszelsz,annal konnyebben talalsz itt melot.Ha nincs fix helyed,ahova biztosan mehetsz dolgozni,akkor Londonba gyere,mert itt "akarmilyen" melot sokkal gyorsabban talalsz,mint videken.Ha megnezed a www.gumtree.com -ot,minden nap egy csomo uj hirdetes van "akarmilyen" melora,tehat eloszor majd szervezd le a szallasodat,aztan gyere ki es keress melot.Kb 2-3 nap alatt fogsz talalni,de max egy het.Ha szorolapozas is jo,azt lehet,hogy meg aznap,amikor kijossz. Mosoly
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 16:16    Hozzászólás témája: Re: HAVI BÉRLET Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Krisz972 írta:
bedett írta:

Ez nagyon férfiasan Nagyon boldog lett számolva Krisz Nagyon boldog
Ha fözicskézel magadra 3 Ł bol meg van a kajad naponta tuti. reggeli ebed vacsi. Ha meg szállodaban vagy etteremben dolgozol meg olcsobb, mert ott eszel is.

Hat igen,nekem a Budgens,a Chopsti meg a Bella Italia foz... Nevető
De az igaz,ha valaki nem sajnalja az idot meg a faradsagot,akkor igen olcson meg lehet uszni a kajat,meg ha nem is hotelban dolgozik az ember.
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 18:45    Hozzászólás témája: Re: SZIA KRISZ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:

Vicces Lehet, hogy nem ildomos ajánlanom, de az angol előtt talán a magyart sem ártana kicsit alaposaban elsajátitani! (Bocs)

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 22:53    Hozzászólás témája: Bárki! Aki tud válaszolni... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Május 9-én érkezem Londonba. Remélem hagytok azért még nekem is állást. Kacsintó
No lenne még pár kérdésem:
-2006 okt.-ig érvényes az útlevelem. Meg kell hosszabítanom, hogy elfogadják a jogsihoz, számlához, stb?
-Jogsinál honnan a túróból fogok szerezni egy aboriginál angolt, aki aláírja, hogy 2 éve ismer?
-Ha Croydon az 5. zónában van, akkor tényleg meg kell vennem a majd 40Ł/hetes 1-5 zónás bérletet?
-Hallott-e már valaki a www.A4e.co.uk -ról? Mennyire lehet hinni bennük, hogy ingyen segítenek szinte mindenben, akár CV, akár állásról van szó?
-Kell/érdemes kivinni dombornyomott hitel- v. bankkártyát? Ha jól tudom, csak ilyennel lehet fizetni, no meg kp-vel.
-Kb. 500 Ł-tal indulva mennyi diőm van valami melót találni, mielött éhenhalok? Kacsintó
-Mennyibe kerülhet hivatalos cégnél lefordítattni a bizonyítványokat? És ezt tutira mindenhol elfogadják?

Asszem egyenlőre ennyi.
Előre is köszi a válaszokat.

aTOM
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 23:39    Hozzászólás témája: Re: Bárki! Aki tud válaszolni... Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Sziasztok!

Május 9-én érkezem Londonba. Remélem hagytok azért még nekem is állást. Kacsintó
No lenne még pár kérdésem:
-2006 okt.-ig érvényes az útlevelem. Meg kell hosszabítanom, hogy elfogadják a jogsihoz, számlához, stb?
-Jogsinál honnan a túróból fogok szerezni egy aboriginál angolt, aki aláírja, hogy 2 éve ismer?
-Ha Croydon az 5. zónában van, akkor tényleg meg kell vennem a majd 40Ł/hetes 1-5 zónás bérletet?
-Hallott-e már valaki a www.A4e.co.uk -ról? Mennyire lehet hinni bennük, hogy ingyen segítenek szinte mindenben, akár CV, akár állásról van szó?
-Kell/érdemes kivinni dombornyomott hitel- v. bankkártyát? Ha jól tudom, csak ilyennel lehet fizetni, no meg kp-vel.
-Kb. 500 Ł-tal indulva mennyi diőm van valami melót találni, mielött éhenhalok? Kacsintó
-Mennyibe kerülhet hivatalos cégnél lefordítattni a bizonyítványokat? És ezt tutira mindenhol elfogadják?

Asszem egyenlőre ennyi.
Előre is köszi a válaszokat.

aTOM

1., Legyen hatezer forintod,hogy ot evre ervenyes legyen,mert ha lejar,itt semmire nem fogod tudni hasznalni,mehetsz haza miatta.
2., Ha itt szobat berelsz,az lesz a lakcimed,tehat oda kuldik ki a jogsidat.A jogsival kuldott levellel igazolod a bank fele a lakcimedet peldaul,mert azt elfogadjak.Tehat nem kell hozza angol.
3., Csak akkor,ha az egyes zonaban dolgozol es mindennap be kell menned.Ha az 5. zonaban lesz melod,akkor csak akkor kell day travelcardot vagy single ticketet venned,ha be akarsz menni a belvarosba.
4., Az a4e tenyleg jo ceg es ingyenesen forditanak is,HIVATALOSAN magyaroknak.Tovabbi info: banyaik@yahoo.co.uk O ott dolgozik,Krisztanak hivjak.
5., Akkor,ha semmi masra nem akarod hasznalni,mint fizetni vele,vagy penzt levenni rola.A kp sokkal jobb.
6., Az a4e leforditja neked.

Meg valami...? Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Következő
7 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban