Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

[b]Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni?[/b]

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Chrisland
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 10:52    Hozzászólás témája: [b]Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni?[/b] Hozzászólás az előzmény idézésével

: Zavarban levő Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni? Én nagyon szeretnék, vajon milyen lehetőségeim vannak, ki tud ebben segíteni nekem, majdnem minden megoldás érdekel! Nagyon boldog
Köszönöm Chrisland
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
smilemon
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 12:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Én csak azt tudom Neked mondani,hogy nem sok esélyed van nyelvismeret nélkül dolgozni...Hogyan is értetnéd meg magad, egyáltalán hogy tudnál kommunikálni a munkáltatóval?Ha valakihez is csatlakoznál, aki mondjuk kísérget és helyetted beszél, akkor is szinte nulla.A minimum az, hogy legalább konyhanyelven megértesd magad.Honnan jöttél,mit akarsz stb.
Aki itthon ugy gondolja középszinten tud angolul,nem biztos hogy kinnt is ezt érzi..
Nem bántani akarlak és kedvedet szegni, csak nézd reálisan!Mosoly
Nézd végig ezt a fórumot, sok hasznos dolgot írnak...
Ellenpélda: van egy ismerősöm aki full nyelvtudás nélkül ment ki Írországba másokkal és dolgozik, igaz munka nehéz, épitőipar.
Tehát a nyelvtudásod szintje,szakmai tapasztalatod arányosan növekszik az elhelyezkedési eséllyel.
Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 20:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne indulj el! Hacsak nem turistának jössz. Mert állást nyelvismeret nélkül nem fogsz kapni. Nem megsérteni akarlak, csak gondolkozz egy kicsit el rajta, hogy az ördögbe találnál valamit, ha nem érted, hogy mit mond a hirdetés? És ha elmész, és megkérdezik, mikor tudsz kezdeni, és csak nézel bambán, gondolod, hogy még egy szót fognak utána hozzád szólni?

Fektess be egy tanfolyamba, tanulj meg társalgási szinten, aztán hajrá. Úgy már van valami esélyed.

Hacsak: nem sikerül valami épitőbrigádszerűségbe bekerülnöd, ahol csak egy-két ember tud angolul, ők leszedik a pénzt, a többi nemtudó meg gürizik. Ilyenek voltak régen sok Londonban. De ha találsz egy ilyet, légyszi szólj, mert akkor az öcsémet is becsatlakoztatom. Aki ugyancsak egy kukkot nem tud angolul....

Nem lebeszélni akarlak, csak nyelvtudás nélkül egyedül nem lesz esélyed...

Heni
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 14. Péntek, 12:00    Hozzászólás témája: Re: [b]Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni?[/b] Hozzászólás az előzmény idézésével

Chrisland írta:
: Zavarban levő Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni? Én nagyon szeretnék, vajon milyen lehetőségeim vannak, ki tud ebben segíteni nekem, majdnem minden megoldás érdekel! Nagyon boldog
Köszönöm Chrisland

Hali!

Esetleg, de nem vagyok benne biztos, hidd el nekm, hogy legalább egy kicsit tanuld meg a nyelvet!
PL: mi van, ha eltévetsz, akkor lehet, hogy gáz van!
Hidd el nekem, hogy úgy indulj neki, hogy nyelvvel!
Én is tanulom, és tök jö!
Hali: Gabi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban