| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Fiuk, szegyeljetek magatokat!
Peter, peldaul megirhatnad, hogy a Tesco vagy a Lidl olcsobb. En az utobbiba nem jarok, mert egyreszt nincs a kornyeken, masreszt mert mikor voltam, nem tetszett, es az a nehany penny, amivel olcsobb, nem eri meg a rosszabb minoseget. Ha minoseget akarsz, ajanlom a Marks & Spencer-t, ahol ugyan duplan fizetsz a dolgokert, de legalabb az epernek ize is van.
Atom82, van meg amire nem kaptal valaszt?
Heni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 15:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Halihóó!
Tehát az árak:
Most voltunk a Lidl -ben ,
-kenyér 800gr-os , szeletelt , 30 pence ( 113 Huf )
- Rizspuding konzerv 450gr , 20 pence ( 75 Huf )
- egész grillcsirke megsütve 900 gr 2.7 font ( 1018 Huf )
-Csirkecomb kilója 1.7 font ( magyaros paprikás csirke készül éppen:-)
( 640 Huf )
- 8 db-os füstölt frankfurti virsli 1 font ( 377 Huf )
Következtetés:
Aki otthonról jön , kaját ne hozzon , mert itt is annyiba kerül mint otthon.
Üdv: Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| aTOM82 írta: | Hello Gabi!
Ne haragudj, mert tényleg nem akarlak megbántani. De nem nyitnál egy csajozós topicot, ahol lehet a kinti csajok szépségéről és árairól vitatkozni? Igérem én is írok majd oda.
De amint látod, ez a topic az ÁRAKról és KÖLTSÉGekről szól!
Tudom, hogy a lányok is költségesek, a randik, meg a vacsorák, az ajándékokról nem is beszélve, de ennek tényleg jobb helye lenne egy külön TOPICban.
Mégegyszer remélem nincs harag.  |
Ne izguljatok, nem ez az elso topik, ami elkanyarodott a tematol.
Ha mar tenyleg az araknal tartunk, amit Peter is irt, ne hozzatok kajat, csak olyat amit it nem lehet kapni es szeretitek pl: turo rudi, pilota keksz, vanilias karika stb. Mert az eleliszerek nagyjabol ugyanannyiba kerulnek mint otthon. Persze nem a M&S arakra gondoltam. Itt a szolgaltatasok, a szallas es a kozlekedes nagyon draga.
A Lidl-hoz hasonlo aruhaz a Netto ami hasonlo arakkal es talan kicsit alacsonyabb szinvonalon dolgozik. Pl 1 kg teszta 2 eve 24 penny volt. En mar nagyon reg nem vasaroltam ilyen helyen, legutobb tobb mint 2 eve, de aki szuken van penzzel, annak jol johet. Itt a honlap, ahol van Store Finder is. www.netto.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 18:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Hahóó!
Kitaláltuk egy barátommal , hogy ezen a héten elmegyünk Londonból , és megnézzük a Stonhenge köveket!
Londoni magyarok jelentkezését várjuk , még 3 hely van az autóban!
Holnap , vagy holnaputánn mennénk , szervezéstől függően!
Please aki akar jönni , az gyorsan jelentkezzen , mert ettől függ az indulás időpontja!!
Üdv: Péter
Legutóbb sealspietro szerkesztette (2006. Április 4. Kedd, 18:40), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 18:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| sealspietro írta: | Halihóó!
Tehát az árak:
Most voltunk a Lidl -ben ,
-kenyér 800gr-os , szeletelt , 30 pence ( 113 Huf )
- Rizspuding konzerv 450gr , 20 pence ( 75 Huf )
- egész grillcsirke megsütve 900 gr 2.7 font ( 1018 Huf )
-Csirkecomb kilója 1.7 font ( magyaros paprikás csirke készül éppen:-)
( 640 Huf )
- 8 db-os füstölt frankfurti virsli 1 font ( 377 Huf )
Következtetés:
Aki otthonról jön , kaját ne hozzon , mert itt is annyiba kerül mint otthon.
Érdekelne, hogy Angliában lehet-e kártyával fizetni a lidliben. Itthon és Szlovákiában nem, ezért is utálom.
Üdv _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| ignac írta: |
Érdekelne, hogy Angliában lehet-e kártyával fizetni a lidliben. Itthon és Szlovákiában nem, ezért is utálom.
Üdv |
Hahóó!
Majd jól megnézem neked , aztán okosan leírom , jó??
Ámbár ha emlékeim nem csalnak , lehet , csak ahhoz természetesen itteni credit card szükséges.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fuligjimmy Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 20:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv[/quote]
Debit kártyával lehet fizetni, a credit kártyát nem fogadják el. _________________ Fülig Jimmy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| sealspietro írta: | Hahóó!
Kitaláltuk egy barátommal , hogy ezen a héten elmegyünk Londonból , és megnézzük a Stonhenge köveket!
Londoni magyarok jelentkezését várjuk , még 3 hely van az autóban!
Holnap , vagy holnaputánn mennénk , szervezéstől függően!
Please aki akar jönni , az gyorsan jelentkezzen , mert ettől függ az indulás időpontja!!
Hahóó!
Na , hát ha senki nem válaszol erre a hozzászólásomra , akkor válaszolok én! ( skizofrénia rulez:-)
Elmentünk , megnéztük.
Össze - vissza voltak dobálva , helyreraktuk , habarccsal rögzítettük. Jó sokáig kergettek érte:-))
Tényleg nem nagy szám , de ha nem mentem volna el , akkor most azon örlődnék , hogy kihagytam..
Üdv:Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Na, ha már helyreraktátok a köveket, és szépen rendben van, akkor már én is megnézem egyszer. Át is festettétek? Remélem, már elmúlt az izomlázad a sok szaladás után. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bobby Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 12. Szerda, 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Ha a google-be beírod hogy 'hungarian embassy London' akkor megtalálhatod a nagykövetség lapját ahol pontos infót kaphatsz mindenröl ami fontos lehet.pl. jogsi,bankkártyanyitás(ami nem könnyű),stb. Ha még valaminek az árára kíváncsi vagy akkor szívesen válaszolok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Április 12. Szerda, 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | Na, ha már helyreraktátok a köveket, és szépen rendben van, akkor már én is megnézem egyszer. Át is festettétek? Remélem, már elmúlt az izomlázad a sok szaladás után. |
Hahóó!
Hűűűű.....ezt elfelejtettük..
Le is kelett volna festeni?!!??
A szaladgálás is érdekes volt , mert a biztonságiörök utánnunk , a román turisták meg a környéken legelő birkák után szaladtak:-))
Tényleg , ezt még soha nem láttam , hogy a birkából turistalátványosságot csináljanak , legelt ott a kövektől kb. 300 méterre pár árva birka , nem is fordítottam rá különösebb figyelmet. Hanem , amikor kifelé jöttünk , turistacsapoló ajándéküzlet , mit látok a kirakarban? Plüssbirka , porcelánbirka , üvegbirka , fehérbirka...
)
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 20:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Még szép... A rendberakás nem elég, széppé is kell tenni! Szivárványszin a legjobb, abban mindenki megtalálja a kedvencét....
A románok biztos nem láttak még angol birkát. Egyébként itt igenis másmilyenek, mint MO-n. Mármint azok, amiket én láttam.
Birkákról jutott eszembe... A mostohanagymamám, aki még életében nem járt külföldön, faluban nőtt fel és tehéntenyésztéssel foglalkoztak, mikor először hazalátogattam innen, az első kérdése volt: 'és ott is vannak birkák?' Ezen a mai napon röhögök... Nem, birkák csak Magyarországon léteznek! Itt csak olyan négy lábon szaladgáló állatkák vannak, akiknek szintén gyapjuk nő... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nider Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 18:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy kb. milyen árak vannak élelmiszer ügyben
(kenyér,vaj,tej,stb...)
Van ilyen angol weboldal ahol utána tudnék nézni!
Köcce!
Sziasztok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| nider írta: | Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy kb. milyen árak vannak élelmiszer ügyben
(kenyér,vaj,tej,stb...)
Van ilyen angol weboldal ahol utána tudnék nézni!
|
Itt egy par ar, Morrison's aruhazlanc. A Tesco ennel biztos o'cso'bb
tej: 6 pint = 3.4 liter = 1.50
kenyer: 800 gr-os ilyen-olyan 75p, a 400 gr-os 40p
ropogos zsemle 4db 60p
vaj: 500 gr-os 2.50 korul
Itt van egy akcio-osszehasonlitas, mi altalaban buy-one-get-one-free alkalmakkor szoktuk vasarolni olyan dolgokat, amik elallnak
http://www.fixtureferrets.co.uk/
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|