| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Ateszka Újonc

|
Elküldve: 2010. Március 20. Szombat, 14:49 Hozzászólás témája: Preston-Békéscsaba |
|
|
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Április 11.-én reggel indulok haza. Még két hely van a kocsiban 60GBP. Csak oda útra, ha érdekell írj egy üzit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Adre Újonc

|
Elküldve: 2010. Március 22. Hétfő, 11:15 Hozzászólás témája: ... |
|
|
Engem igazából érdekelne az út haza!Viszont koknkrétat csak azon a héten tudnék mondani hogy lesz e úgy melóm hogy haza tudjak menni!
Az ár teljesen korrekt!Dohányzom viszont nemm halok bele ha nem gyújtok rá, nem leszek idegbeteg tőle!Jah a legfontosabb: van egy 3 kg-s kis yorkim aki velem jönne, konkrétan ezért is akarok kocsival menni haza!Remélem nem zavarna  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ateszka Újonc

|
Elküldve: 2010. Március 25. Csütörtök, 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Adre!
De remélem a kutyád se egy idegbeteg fajta és minden papírja rendben van.
Nekem jobb lenne ha megtudnád ezt 04.05.-ig mert ha nem akkor lehet, hogy jönnének mások is. Meg ha írnál olyat, hogy merre-fele laksz, van-e jogsid?
Legutóbb Ateszka szerkesztette (2010. Március 31. Szerda, 11:55), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Adre Újonc

|
Elküldve: 2010. Március 25. Csütörtök, 20:09 Hozzászólás témája: Hazaút |
|
|
szia!Ha a köv hétre nem találok fuvart akkor tuti mennék veled mert mihamarabb haza kell mennem!A kutyám nem egy idegbeteg fajta ha vele vagyok de amúgy otthonról hozzattam ki úgyhogy a papírjai rendben vannak de kifele amúgy sem nézik csak befelé!Amúgy én konkrétan nagyon messze vagyok helyileg tőled itt angliában!Én az alvégen lakom Portsouthban de gondolom Londonon átmész és ott fel tudsz venni ha úgy van!Jogsim igen van!
Asszem mindent leírtam! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ateszka Újonc

|
Elküldve: 2010. Március 31. Szerda, 11:59 Hozzászólás témája: Haza... |
|
|
Sikerült fuvart találnod? Mert amennyiben nem jönnél akkor azt is megírhatod. Akkor megpakolnám a kocsit csomagokkal.
Várom mielöbbi válaszod. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Adre Újonc

|
Elküldve: 2010. Április 1. Csütörtök, 8:09 Hozzászólás témája: ... |
|
|
szia!
Igen sikerült fuvart találnom köszi szépen!
Nyugodtan megpakolhatod a kocsit!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|