| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
futokazan Újonc

Csatlakozott: Oct 03, 2008 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2010. Január 11. Hétfő, 21:02 Hozzászólás témája: Pénz lekötés,kamat |
|
|
| Hello.Ugygondolom ez megér egy fórumot.Aki keres,mert mondjuk dolgozik és van félrerakott pénze annak milyen lehetőségei vannak mondjuk lekötni stb.Én llyodsánál vagyok és érdekelne mit lehet csinálni.A honlapon láttam van ami csak a pennyket tesz egy külön számlára ahol az aprókat gyüjtheted.Van ahol havonta kell rátenni pénzt.Van valakinek tapasztalata az irja meg mert semmit sem tudok rólluk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rony84 Haladó

Csatlakozott: Jan 02, 2010 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Peterborough
|
Elküldve: 2010. Január 11. Hétfő, 23:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezek engem is nagyon érdekelnének! Valaki?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2010. Január 12. Kedd, 8:22 Hozzászólás témája: Re: Pénz lekötés,kamat |
|
|
| futokazan írta: | | Hello.Ugygondolom ez megér egy fórumot.Aki keres,mert mondjuk dolgozik és van félrerakott pénze annak milyen lehetőségei vannak mondjuk lekötni stb.Én llyodsánál vagyok és érdekelne mit lehet csinálni.A honlapon láttam van ami csak a pennyket tesz egy külön számlára ahol az aprókat gyüjtheted.Van ahol havonta kell rátenni pénzt.Van valakinek tapasztalata az irja meg mert semmit sem tudok rólluk. |
a legegyszerubb megkerdezni a bankodat, ok eppen milyen kondiciokkal adnak kamatot lekotott betetre. Altalaban elmondhato, a hosszabb lekotest kamatpremiummal jutalmazzak, de sokra ne szamits, amig a Bank of England alapkamata 0,5 szazalek. Olyan 3,5 - 4 % koruli lehet az eves brutto (!) kamat |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1838 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2010. Január 12. Kedd, 9:07 Hozzászólás témája: Re: Pénz lekötés,kamat |
|
|
| bertie írta: | | futokazan írta: | | Hello.Ugygondolom ez megér egy fórumot.Aki keres,mert mondjuk dolgozik és van félrerakott pénze annak milyen lehetőségei vannak mondjuk lekötni stb.Én llyodsánál vagyok és érdekelne mit lehet csinálni.A honlapon láttam van ami csak a pennyket tesz egy külön számlára ahol az aprókat gyüjtheted.Van ahol havonta kell rátenni pénzt.Van valakinek tapasztalata az irja meg mert semmit sem tudok rólluk. |
a legegyszerubb megkerdezni a bankodat, ok eppen milyen kondiciokkal adnak kamatot lekotott betetre. Altalaban elmondhato, a hosszabb lekotest kamatpremiummal jutalmazzak, de sokra ne szamits, amig a Bank of England alapkamata 0,5 szazalek. Olyan 3,5 - 4 % koruli lehet az eves brutto (!) kamat |
Ne almodj. Annyit akkor adnak, ha legalabb ket evre lekotod es 25K+ osszeget. Lasd pl itt: http://www.natwest.com/personal/savings.ashx
Az ISA-kat is erdemes meg megnezni, azok ugyanis kamatmentesek (evente talan 3600 font betetig).
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2010. Január 12. Kedd, 10:43 Hozzászólás témája: |
|
|
ISTENEM!
DE szeretném megélni,hoyg itthon is ilyen kamatok legyenek...............  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1838 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2010. Január 12. Kedd, 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| sanyabtd írta: | ISTENEM!
DE szeretném megélni,hoyg itthon is ilyen kamatok legyenek...............  |
Ket eve az ISA-kon meg napi 5% koruli kamat volt. Ehhez kepest a mostani elkeserito. El is koltottuk az osszes megtakaritasunkat, minek tartani, ha ugysem kamatozik semmit sem.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2010. Január 13. Szerda, 8:18 Hozzászólás témája: Re: Pénz lekötés,kamat |
|
|
[quote="seci"
Ne almodj. Annyit akkor adnak, ha legalabb ket evre lekotod es 25K+ osszeget. Lasd pl itt: http://www.natwest.com/personal/savings.ashx
Nem tudom, HSBC-t neztem, ott adnak 1 eves lekotesre brutto 2.75%ot, illetve ha minden honapban atutalsz max 250 fontot, es premium ugyfel vagy, evi brutto 8%-ot adnak.
http://www.hsbc.co.uk/1/2/interest-rates/savings-investments;jsessionid=0000W4IXdDLETlJAbIBRD4rhAoh:12ntf16af
Az ISA-kat is erdemes meg megnezni, azok ugyanis kamatmentesek (evente talan 3600 font betetig).
-seci[/quote]
Gondolom, adomentest akartal irni kamatmentes helyett... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2010. Január 13. Szerda, 8:19 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="seci"
Ket eve az ISA-kon meg napi 5% koruli kamat volt. Ehhez kepest a mostani elkeserito. El is koltottuk az osszes megtakaritasunkat, minek tartani, ha ugysem kamatozik semmit sem.
-seci[/quote]
Biztos, hogy NAPI 5% volt a kamat??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2010. Január 13. Szerda, 10:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Persze!
Nem tudtad,hogy a bankok miatt tört ki a válság?!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
futokazan Újonc

|
Elküldve: 2010. Február 23. Kedd, 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát isa melett döntök lehet,mert kamatmentes egy összegig.Ma voltam bankba cimet cserélni és mondták menjek a managerhez utánna.Mondta ,h ne hagyjam a pénzt rajta ha nem használom.kössem le.kaptam időpontot és átnézi mi a legjobb.Ha nem használom akkor érdemes befektetni.Otthon ezt nem tenném.még a magyar kártyát is megszüntettem.a semmire vonnak pénzt havonta.meg éves dijjat.Vicc otthon.Otthon te fizetsz h használják pénzedet.Itt nem kell fizetnem egy fillért sem.Pénzfelvételért sem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szandi1990 Mester

Csatlakozott: Apr 14, 2009 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2010. Február 24. Szerda, 12:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| futokazan írta: | | Hát isa melett döntök lehet,mert kamatmentes egy összegig.Ma voltam bankba cimet cserélni és mondták menjek a managerhez utánna.Mondta ,h ne hagyjam a pénzt rajta ha nem használom.kössem le.kaptam időpontot és átnézi mi a legjobb.Ha nem használom akkor érdemes befektetni.Otthon ezt nem tenném.még a magyar kártyát is megszüntettem.a semmire vonnak pénzt havonta.meg éves dijjat.Vicc otthon.Otthon te fizetsz h használják pénzedet.Itt nem kell fizetnem egy fillért sem.Pénzfelvételért sem. |
Hajrá Gergő! Mondd meg nekik! Gondolom úgy sem sokan vannak, akik mostanában pénzt akarnak lekötni!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
futokazan Újonc

|
Elküldve: 2010. Február 24. Szerda, 23:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Te mindenhol ott vagy?
Látom van sok időd fórumozni is szandi.
Igen lekötöttem,had dolgozzon a pénz.Nem sok a kamat ,de a kicsi is jó nekem.Tudod a sok kicsi sokra megy.A buszt meg mindig nem ismerem.1 hónapja nem költöttem buszra mert a 2 kerék elgurit bárhova.Eső,hideg nem probléma.levittem a szintemet tényleg 0 font /napra.minden álmom teljesül csak még egy nem.várok még rá. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2010. Február 25. Csütörtök, 11:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| futokazan írta: | | levittem a szintemet tényleg 0 font /napra. |
No, azt meg hogyan? Enned-innod azért csak kell neked is... nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szandi1990 Mester

Csatlakozott: Apr 14, 2009 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2010. Február 25. Csütörtök, 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | | futokazan írta: | | levittem a szintemet tényleg 0 font /napra. |
No, azt meg hogyan? Enned-innod azért csak kell neked is... nem? |
Erus!
Te nem ismered még a Gergőt! Mindent ingyen csinál! Eszik, iszik, lakik, tanul, mindent.... szószerint, és melózik, és gyűlik a pénz a számláján! De nem mondja el a titkot senkinek!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2010. Február 25. Csütörtök, 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| szandi1990 írta: | Erus!
Te nem ismered még a Gergőt! Mindent ingyen csinál! Eszik, iszik, lakik, tanul, mindent.... szószerint, és melózik, és gyűlik a pénz a számláján! De nem mondja el a titkot senkinek!  |
Ajha, micsoda kis David Copperfield a mi futokazanunk!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|