Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

tanulni és dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Johnnie1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szioka!!!

Lehet hogy egy kicsit hülyén hangzik de majdnem minden állásajánlatnál van egy olyan hogy"ASAP". <---- Ez mi a fenének a rövidítése?

Előre is köszi Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

as soon as possible - amint csak lehet

Azert szoktuk irni, hogy innen jobb munkat keresni, mert altalaban azonnali, vagy mihamarabbi munkakezdessel hirdetik meg az allasokat.
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 17:13    Hozzászólás témája: szia agnes! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi vagyok, és szeretnék tőled egy szívességet kérni ki szertenék menni nyáron angliába, végűl is valamilyen szinten a lóvé miatt is, de legjobban a nyelv miatt, te mit tudnál nekem ajánlani, kérlek, ha tudnál segíteni nagyon meg köszöném,
gondolkodtam, hogy beíratkozok 1 nyelv suliba, és mellette dolgoznék, de én egyedűl nem tudnám intézni ezért ha ki mennék tudnál nekem segíteni. valamilyen szinten??????
Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés
várom válaszod, ide a forumra is, de ha gondolod akkor az e-mailomra is írhatsz illes85@freemail.hu

mégegyszer köszi.: szia Gabi

Ui:várom a válaszod!!!
ja amúgy alap fokon tudom az angólt, és tanulom 1héten 1* magán tanárnál.
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat, oszinten szolva nem egyszeru allast talalni, ha alapfoku a nyelvtudasod, ugyanis mondanam, hogy jelentkezz helyekre, kuldj oneletrajzot, es menj interjura, ha hivnak, de ha nem tudod magad eladni ugy, mint otthon tenned, akkor megbukik a dolog.
Egyreszt mar ott gaz van, hogy ha felhivnak, akkor megerted-e amit mondanak, plusz, el tudod-e mondani, Te mit szeretnel...
Sajnos en sem vagyok jartas a munkaszerzesben, csupan irodai munkaval kapcsolatban van nemi nemu tapasztalatom. A vendeglatashoz, au-pair allasokhoz hozza sem tudok vakkantani, pedig ezzel a nyelvtudassal a ketto valamelyikeben ajanlanam a probalkozast.

A nyelvsuli jo otlet, en a Kensington & Chelsea College-ban talaltam pld. ingyenes nyelvtanfolyamot, ami egy heten 2 napon jelentett 1.5-1.5 oras elfoglaltsagot. www.kcc.ac.uk oldalon erdemes megnezni, mikor indul ESOL, English as a Second Language tanfolyam. Nekem szeptemberben kezdodott, es decemberig tartott volna, ha vegigjarom, es decemberben vizsgazni kell, hogy az uj felevre beiratkozhass.
Vissza az elejére
sbali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 19:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

helló!
Azt el is felejtettem megkérdezni,nyelvtanfolyamok milyen gyakorisággal indulnak?Mi,ha kimegyünk február vége felé,be tudunk iratkozni?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 19:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha csak nem leszerződős, ingyenes tanfolyamra mész, akkor a fizetős sulikban hétfőnként szokott lenni kezdés, tehát ha beiratkozol az egyik héten, a következő héten már mehetsz is. Általában csak csoportokszintek vannak meghatározva, azon belül csak óraszámra fizetsz be, nem úgy, mint otthon. És ha könyvből tanultok, akkor a becsatlakozásnál meg kell venned a könyvet, vagy másolsz belőle, akárhol is tartanak. Az is lehet, hogy mire végigveszik a könyvet, addigra teljesen új tagok lesznek a csoportban, akikkel újra kezdik venni ugyanazt a könyvet.
Vissza az elejére
Rufusz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 21:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi!

Készülj fel, hogyha csak nyárra jössz ki, akkor kb 0-ra fog kijönni a buli a végén, jó esetben. Alapfokú nyelvtudással, szaktudás nélkül mehetsz takarítani vagy mosogatni. Az a baj hogy havonta több tízezer ember (csak lengyel pl 16000) jön ki, akik mind a Te esélyeidet rontják, arról nem is beszélve hogy a nyár holtszezon sok melónál viszont munkát akkor keresnek a legtöbben...
Nagy para nincs, ha látják hogy lelkes vagy biztos találsz melót 1-2 hónapon belül még nyáron is, de készülj fel hogy nehéz lesz!
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 15. Vasárnap, 3:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy kis segitseg a melo,olcso (esetleg ingyenes) angoltanfolyamhoz:

A4E a ceg neve

Madison House, 3rd Floor
24-28 London Road, Wembley HA9 7EX
Tel: 02089031808
Ez a Wembley-i iroda cime

banyaik@yahoo.co.uk

Egy kedves holgy,aki masik lapon hirdet.Nme beszletem meg vele,de ha csak a fele is igaz annak,amit mond,akkor nagyon nagy segitseg azoknak,akik szinte a nullarol indulnak.Javasolnam,elobb e-mailt irj neki,ez a privat e-mail cime.
Vissza az elejére
kriszti84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 22:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én nyelvsulit szeretnék nektek ajánlani, amivel én eléggé meg voltam elégedve, és semmi pénzért tanítanak.
Az elmúlt nyáron töltöttem kint 2 hónapot, úgy mentem ki, h általános iskolában tanultam csak angolt, idén diplomázom, tehát nem most volt, de azért mégis volt egy kis alapom.
Ebben a suliban 65 font 4 hét(!!!), ami nagyon-nagyon kevés. Ezért heti 5x, napi 3 óra jár.Én 6 hetet jártam, tehát fel lehet bontani hetekre a díjat.
Én vagy 3 csoportot megjártam, mert közben kaptam munkákat, de ebben is nagyon segítőkészek voltak, mehettem pl. pótolni más időpontban.
A maximum csoportlétszám nálam 10 fő volt, de mindig változott a csoport összetétele, mivel volt átjárás a csoportok közt, ki melyik héten mikor ért rá, ilyesmi.
Ja, és könyv nincs, a tanárok hoznak be midig fénymásolatokat, de úgy hallottam, ez mindenhol így megy.
Az órák egyik felében nyelvtan volt, a másikban beszélgettünk.
A lényeg, h mikor hazajöttem elsőre letettem a középfokú nyelvvizsgát...
Tehát címMosoly:
Bishop Court, 79-87 Chancery Lane, London, WC2A 1EG
www.victoriacollege.co.uk[/list]
Vissza az elejére
kriszti84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 22:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi, kihagytam, h először van 20 font regisztrációs díj.
Nem nagy cucc, de jó ha tudod azért:)
És ebben az esetben nem igaz, h olcsó húsnak híg a leve, mivel azért ilyen olcsó, mert 3 iskolájuk is van, a város 3 különböző pontján, és az a céljuk, h feltöltsék a csoportokat.
Vissza az elejére
Levente
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 8:59    Hozzászólás témája: Afrika (CICD) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
(Ez a dolog munka és tanulás is egyben)
(Ha nem jó helyre írtam ezt a topikot akkor bocsi, hova tegyem!?)

A CICD egy alapítványnak a neve, önkénteseket tanít be és küld ki Afrikába! Nekem idáig nagyon szinpatikus, de mielött belevágnék szeretném alaposabban körbejárni a dolgot! Ha valaki tud többet a szervezetről vagy ő is latolgatta már, hogy belvág, kérem írjon...!
(Ez összesen 10 hónap Anglia+6hónap Afrika+2hónap prezentáció Anglia)
Az angliai közpot Winestead Hall-ban van! Az Angol oldal pedig:http://www.cicd-volunteerinafrica.org/

Bárminemu hozzászólás előre is köszönök!

Üdv: Levente
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 9:46    Hozzászólás témája: Leventének Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Levente Nagyon boldog

Én is néztem már ezt az afrikai önkéntes dolgot, és ha jól emlékszem, az egy magyar oldal volt, talán még irodájuk is van... otthon -elvileg- megvan az oldal címe, csak most besz..t a net, de ha lesz újból, akkor utánanézek és értesítelek Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Levente
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 9:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen!

Üdv: Levente
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:02    Hozzászólás témája: Leventének (legszebb fiúnév:-) Hozzászólás az előzmény idézésével

Levente!

Közben nézegetem itt a dolgokat-mindenképpen Afrika az úticélod?
onkentes.lap.hu
www.kikoto.hu
www.onkentes.hu

-egyenlőre ennyit találtam:D

-én is szívesen mennék(max 56 hónapra), csak az a gond, h szeptembertől kezdődik a suli... igaz addig még van idő, de mire elbírálják a jelentkezésed, meg visszajeleznek kintről stb. az igénybe vehet 1-10 hónapot... Szomorú
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Leventének -még mindig:D

http:/utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=16&file=106717279
---ezt nétd meg. ha esetleg rosszul írtam be,akkor annyi a lényege(ez egy fúrum),hogy van egy srác, aki most csinálja ezt a programot (cicd) és jan. 30-án hazaugrik. Írja, h akit érdekel, azzal talizik Pesten február elején infócsere erejéig. Az e-mail címe lets99@freemail.hu (az a baj,h a @ után nem biztos, h freemail van, mert a fórumon nem lehet megnézni a címet; a felhasználói név mellett elkezdik kiírni, de nincs teljesen odaírva... a @f -ig tuti a dolog:)
De majd írok a fórumba és megtudakolom tőle -ha neked nem sikerül megnézned az oldalt!
Sok sikert!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban