| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Johnnie1 Újonc

Csatlakozott: Jan 10, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Csanádapáca
|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Szioka!!!
Lehet hogy egy kicsit hülyén hangzik de majdnem minden állásajánlatnál van egy olyan hogy"ASAP". <---- Ez mi a fenének a rövidítése?
Előre is köszi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Agnes Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
as soon as possible - amint csak lehet
Azert szoktuk irni, hogy innen jobb munkat keresni, mert altalaban azonnali, vagy mihamarabbi munkakezdessel hirdetik meg az allasokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 17:13 Hozzászólás témája: szia agnes! |
|
|
Gabi vagyok, és szeretnék tőled egy szívességet kérni ki szertenék menni nyáron angliába, végűl is valamilyen szinten a lóvé miatt is, de legjobban a nyelv miatt, te mit tudnál nekem ajánlani, kérlek, ha tudnál segíteni nagyon meg köszöném,
gondolkodtam, hogy beíratkozok 1 nyelv suliba, és mellette dolgoznék, de én egyedűl nem tudnám intézni ezért ha ki mennék tudnál nekem segíteni. valamilyen szinten??????
várom válaszod, ide a forumra is, de ha gondolod akkor az e-mailomra is írhatsz illes85@freemail.hu
mégegyszer köszi.: szia Gabi
Ui:várom a válaszod!!!
ja amúgy alap fokon tudom az angólt, és tanulom 1héten 1* magán tanárnál. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Agnes Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 18:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Hat, oszinten szolva nem egyszeru allast talalni, ha alapfoku a nyelvtudasod, ugyanis mondanam, hogy jelentkezz helyekre, kuldj oneletrajzot, es menj interjura, ha hivnak, de ha nem tudod magad eladni ugy, mint otthon tenned, akkor megbukik a dolog.
Egyreszt mar ott gaz van, hogy ha felhivnak, akkor megerted-e amit mondanak, plusz, el tudod-e mondani, Te mit szeretnel...
Sajnos en sem vagyok jartas a munkaszerzesben, csupan irodai munkaval kapcsolatban van nemi nemu tapasztalatom. A vendeglatashoz, au-pair allasokhoz hozza sem tudok vakkantani, pedig ezzel a nyelvtudassal a ketto valamelyikeben ajanlanam a probalkozast.
A nyelvsuli jo otlet, en a Kensington & Chelsea College-ban talaltam pld. ingyenes nyelvtanfolyamot, ami egy heten 2 napon jelentett 1.5-1.5 oras elfoglaltsagot. www.kcc.ac.uk oldalon erdemes megnezni, mikor indul ESOL, English as a Second Language tanfolyam. Nekem szeptemberben kezdodott, es decemberig tartott volna, ha vegigjarom, es decemberben vizsgazni kell, hogy az uj felevre beiratkozhass. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sbali Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 19:22 Hozzászólás témája: |
|
|
helló!
Azt el is felejtettem megkérdezni,nyelvtanfolyamok milyen gyakorisággal indulnak?Mi,ha kimegyünk február vége felé,be tudunk iratkozni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Agnes Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 19:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha csak nem leszerződős, ingyenes tanfolyamra mész, akkor a fizetős sulikban hétfőnként szokott lenni kezdés, tehát ha beiratkozol az egyik héten, a következő héten már mehetsz is. Általában csak csoportokszintek vannak meghatározva, azon belül csak óraszámra fizetsz be, nem úgy, mint otthon. És ha könyvből tanultok, akkor a becsatlakozásnál meg kell venned a könyvet, vagy másolsz belőle, akárhol is tartanak. Az is lehet, hogy mire végigveszik a könyvet, addigra teljesen új tagok lesznek a csoportban, akikkel újra kezdik venni ugyanazt a könyvet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rufusz Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 21:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Gabi!
Készülj fel, hogyha csak nyárra jössz ki, akkor kb 0-ra fog kijönni a buli a végén, jó esetben. Alapfokú nyelvtudással, szaktudás nélkül mehetsz takarítani vagy mosogatni. Az a baj hogy havonta több tízezer ember (csak lengyel pl 16000) jön ki, akik mind a Te esélyeidet rontják, arról nem is beszélve hogy a nyár holtszezon sok melónál viszont munkát akkor keresnek a legtöbben...
Nagy para nincs, ha látják hogy lelkes vagy biztos találsz melót 1-2 hónapon belül még nyáron is, de készülj fel hogy nehéz lesz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 15. Vasárnap, 3:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy kis segitseg a melo,olcso (esetleg ingyenes) angoltanfolyamhoz:
A4E a ceg neve
Madison House, 3rd Floor
24-28 London Road, Wembley HA9 7EX
Tel: 02089031808
Ez a Wembley-i iroda cime
banyaik@yahoo.co.uk
Egy kedves holgy,aki masik lapon hirdet.Nme beszletem meg vele,de ha csak a fele is igaz annak,amit mond,akkor nagyon nagy segitseg azoknak,akik szinte a nullarol indulnak.Javasolnam,elobb e-mailt irj neki,ez a privat e-mail cime. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kriszti84 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én nyelvsulit szeretnék nektek ajánlani, amivel én eléggé meg voltam elégedve, és semmi pénzért tanítanak.
Az elmúlt nyáron töltöttem kint 2 hónapot, úgy mentem ki, h általános iskolában tanultam csak angolt, idén diplomázom, tehát nem most volt, de azért mégis volt egy kis alapom.
Ebben a suliban 65 font 4 hét(!!!), ami nagyon-nagyon kevés. Ezért heti 5x, napi 3 óra jár.Én 6 hetet jártam, tehát fel lehet bontani hetekre a díjat.
Én vagy 3 csoportot megjártam, mert közben kaptam munkákat, de ebben is nagyon segítőkészek voltak, mehettem pl. pótolni más időpontban.
A maximum csoportlétszám nálam 10 fő volt, de mindig változott a csoport összetétele, mivel volt átjárás a csoportok közt, ki melyik héten mikor ért rá, ilyesmi.
Ja, és könyv nincs, a tanárok hoznak be midig fénymásolatokat, de úgy hallottam, ez mindenhol így megy.
Az órák egyik felében nyelvtan volt, a másikban beszélgettünk.
A lényeg, h mikor hazajöttem elsőre letettem a középfokú nyelvvizsgát...
Tehát cím :
Bishop Court, 79-87 Chancery Lane, London, WC2A 1EG
www.victoriacollege.co.uk[/list] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kriszti84 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 22:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi, kihagytam, h először van 20 font regisztrációs díj.
Nem nagy cucc, de jó ha tudod azért:)
És ebben az esetben nem igaz, h olcsó húsnak híg a leve, mivel azért ilyen olcsó, mert 3 iskolájuk is van, a város 3 különböző pontján, és az a céljuk, h feltöltsék a csoportokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Levente Újonc

Csatlakozott: Jan 16, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 8:59 Hozzászólás témája: Afrika (CICD) |
|
|
Sziasztok!
(Ez a dolog munka és tanulás is egyben)
(Ha nem jó helyre írtam ezt a topikot akkor bocsi, hova tegyem!?)
A CICD egy alapítványnak a neve, önkénteseket tanít be és küld ki Afrikába! Nekem idáig nagyon szinpatikus, de mielött belevágnék szeretném alaposabban körbejárni a dolgot! Ha valaki tud többet a szervezetről vagy ő is latolgatta már, hogy belvág, kérem írjon...!
(Ez összesen 10 hónap Anglia+6hónap Afrika+2hónap prezentáció Anglia)
Az angliai közpot Winestead Hall-ban van! Az Angol oldal pedig:http://www.cicd-volunteerinafrica.org/
Bárminemu hozzászólás előre is köszönök!
Üdv: Levente |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bedett Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 9:46 Hozzászólás témája: Leventének |
|
|
Szia Levente
Én is néztem már ezt az afrikai önkéntes dolgot, és ha jól emlékszem, az egy magyar oldal volt, talán még irodájuk is van... otthon -elvileg- megvan az oldal címe, csak most besz..t a net, de ha lesz újból, akkor utánanézek és értesítelek  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Levente Újonc

Csatlakozott: Jan 16, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 9:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm szépen!
Üdv: Levente |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bedett Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:02 Hozzászólás témája: Leventének (legszebb fiúnév:-) |
|
|
Levente!
Közben nézegetem itt a dolgokat-mindenképpen Afrika az úticélod?
onkentes.lap.hu
www.kikoto.hu
www.onkentes.hu
-egyenlőre ennyit találtam:D
-én is szívesen mennék(max 56 hónapra), csak az a gond, h szeptembertől kezdődik a suli... igaz addig még van idő, de mire elbírálják a jelentkezésed, meg visszajeleznek kintről stb. az igénybe vehet 1-10 hónapot...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bedett Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Leventének -még mindig:D
http:/utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=16&file=106717279
---ezt nétd meg. ha esetleg rosszul írtam be,akkor annyi a lényege(ez egy fúrum),hogy van egy srác, aki most csinálja ezt a programot (cicd) és jan. 30-án hazaugrik. Írja, h akit érdekel, azzal talizik Pesten február elején infócsere erejéig. Az e-mail címe lets99@freemail.hu (az a baj,h a @ után nem biztos, h freemail van, mert a fórumon nem lehet megnézni a címet; a felhasználói név mellett elkezdik kiírni, de nincs teljesen odaírva... a @f -ig tuti a dolog:)
De majd írok a fórumba és megtudakolom tőle -ha neked nem sikerül megnézned az oldalt!
Sok sikert! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|