Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Katolikus mise londonban

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sz_ferenc
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 11. Kedd, 14:13    Hozzászólás témája: Katolikus mise londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy hol lehet Londonban magyar nyelvu Romai-Katolikus miset hallgatni. Segitsegeteket elore is koszonom!

Feri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 11. Kedd, 14:36    Hozzászólás témája: Re: Katolikus mise londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

sz_ferenc írta:
Sziasztok!

Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy hol lehet Londonban magyar nyelvu Romai-Katolikus miset hallgatni. Segitsegeteket elore is koszonom!

Feri

Sajnos nem tudok neked segiteni ......viszont...

Én csak egy pár pillanatra ültem le egy londoni parkba aztán mingyá megtaláltak valami hithű emberkék .....de nekérdezd honnan...nem tudom....de azt mondták mennyek megtérni velük mert ott magyarok is vannak....montam köszi....de most kihagynám Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 11. Kedd, 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ANGLIA:

London: Msgr. Tüttő György főlelkész, Dunstan´s House, 141, Gunnersbury Avenue, GB-London W3 8LE, Telefon./fax: 0044/20/8992 2054. Miséző helyek: London, South Croydon, Reading, Bristol, Luton.
ÉSZAK-ANGLIA:

Rochdale: Magyar Egyesület székházában. 76 a/78, Milnrow Road, minden hónap második vasárnapján 15.00-kor.

Wolverhampton: St. Andrew anglikán templomban, St. Andrew Close, Hunter Street-ről, minden hónap harmadik vasárnapján 15.00-kor.

Bradford: Magyar Egyesület székházában. 4, Walmer Villas, minden hónap harmadik vasárnap utáni szerdán, délelőtt 11.00 órakor.

Nottingham: Lengyel templomban. 2, Sherwood Rise, minden hónap negyedik vasárnapján 12.30-kor.

Érdeklődni: Ft. Fülöp Menyhért plébános, St. John The Baptist Presbytery, Dowling Street, Rochdale, OL11 1EX, Tel./Fax: 0044-(0)1706/64 59 37.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 12. Szerda, 16:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
ANGLIA:

London: Msgr. Tüttő György főlelkész, Dunstan´s House, 141, Gunnersbury Avenue, GB-London W3 8LE, Telefon./fax: 0044/20/8992 2054. Miséző helyek: London, South Croydon, Reading, Bristol, Luton.
ÉSZAK-ANGLIA:

Rochdale: Magyar Egyesület székházában. 76 a/78, Milnrow Road, minden hónap második vasárnapján 15.00-kor.

Wolverhampton: St. Andrew anglikán templomban, St. Andrew Close, Hunter Street-ről, minden hónap harmadik vasárnapján 15.00-kor.

Bradford: Magyar Egyesület székházában. 4, Walmer Villas, minden hónap harmadik vasárnap utáni szerdán, délelőtt 11.00 órakor.

Nottingham: Lengyel templomban. 2, Sherwood Rise, minden hónap negyedik vasárnapján 12.30-kor.

Érdeklődni: Ft. Fülöp Menyhért plébános, St. John The Baptist Presbytery, Dowling Street, Rochdale, OL11 1EX, Tel./Fax: 0044-(0)1706/64 59 37.

Encinek mindenre van válasza ...... ő egy éndzsöl Mosoly
Vissza az elejére
sz_ferenc
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 15:19    Hozzászólás témája: Koszi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Koszonomm szepen a gyors es hasznos infokat!

Kellemes Husveti unnepeket kivanok neked!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban