Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Mobilteflonok Angliában
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mobilteflonok Angliában
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

kérdésem a következő lenne, remélem valaki fel tud homályosítani... Nagyon boldog

szóval:

van nékem itthon egy pannonos feltöltőkártyás telóm.

szeretném kint használni, de csak sms küldésre, mivel itthon egy olyan opcio van a kártyához, (havi 3100.-) hogy 10 000 smst küldhetek szintén pannonos számra

én ezt kint tudom majd használni? mondjuk ha itthon vmi Roaming csomagot is berendelek mellé?

a másik telom szintén pannonos, akkor ezekszerint nem fogok tudni kinti kártyát beletenni? kell egy telefont is vennem??????

köszönöm:

Mazsi Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 16:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mazsi0001 írta:

én ezt kint tudom majd használni? mondjuk ha itthon vmi Roaming csomagot is berendelek mellé?

elvileg ki tudod hasznalni, de jol nezd meg a Pannonnal kotott szerzodesedben, hogy nincs-e esetleg ott apro betukkel, hogy ez az SMS-kuldes csak akkor ervenyes, ha a telefonod eppen nem roamingol. nem elkepzelhetetlen, hogy belerakjak. de magat a telefont termeszetesen tudod majd kinn hasznalni, en is hasznaltam az enyemet kb egy hetig.

Mazsi0001 írta:

a másik telom szintén pannonos, akkor ezekszerint nem fogok tudni kinti kártyát beletenni? kell egy telefont is vennem??????

bele fogod tudni tenni a kartyat, csak azt fogja mondani, hogy vendor lock van a telefonodon. itt minden putri telefonos boltban ki van rakva, hogy barmilyen telefont kikodolnak, ez persze altalaban nem igaz, de ha nem valami ritkasagszamba meno keszuleked van, valoszinuleg ki tudod itt kodoltatni. persze ezert nyilvan a Pannon otthon nem olel majd a keblere, tehat lehet, hogy ha otthon Pannon szervizbe vinned a telefonod, akkor azt mondjak ra, hogy sorry, ki lett kodolva.
mindenesetre az Amazonon ha szerencsed van, mar 20 font koruli osszegert tudsz telefont venni, tehat nem olyan veszes a helyzet. en szemely szerint meg otthon vettem magamnak kartyafuggetlen telefont, biztos, ami biztos alapon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 18:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mazsi0001 írta:

Hali!

Nekem is lockolt telefonom volt pár nappal ezelőttig. A változás mindössze annyi, hogy rákerestem a telefon típusára +"unlock" a Google-n a magyar lapok közt és néhány óra múlva már ki is volt lockolva! Típustól függ a dolog, de:

A függetlenítő kód minden telefonra egyedi, a telefon IMEI számából és a szolgáltató ismeretében lehet csak kiszámolni! Véges számú unlock kísérletet engednek a telefonok (5 a maximum!), ha ennyiszer tévesen adod be a kódot, akkor nem hogy nem nyílnak meg, hanem még jobban lezárnak és onnan kezdve már csak speciális hardveres megoldással (szervízkábel + célhardver) lehet unlockolni őket...

A legtöbb Nokia engedi a fenti "bepötyögöm a kódot" unlock-ot, a legújabb, szuperokos típusok már nem!

Samsung, SonyEriccson, Siemens telók szinte csak hardveresen nyithatók, bár egy-két régebbi típusnál még működik a kódbepötyögés is.

Mondom, keress rá a neten, szerintem 15 perc alatt találsz valami helyet, ahol kiokosodhatsz a témában!
Vissza az elejére
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!!

akkor a legjobb megoldás lenne, ha kikodolnám a telom?
akkor meg elveszti a garanciáját...

kódoltassak? vagy ne?

pesten tud vki vkit aki ki tudja kodolni? mert a legtöbb üzletben nem vállalják, mert mostanában vmi razziák vannak ez ügyben!

Nagyon boldog Köszi: Mazsi
Vissza az elejére
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 11:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mazsi0001 írta:
Hello!!

akkor a legjobb megoldás lenne, ha kikodolnám a telom?
akkor meg elveszti a garanciáját...

kódoltassak? vagy ne?

A legjobb megoldás... amit Te választasz!

Ha akarod, megveszed otthon a telót, ami eleve független... Ez persze drágább, mint ha szolgáltató-függő lenne...

Ha akarod, veszel egy függőt, aztán kinn megpróbálod kikódoltatni. Hallod, angliában minden gsm butikban hirdetik, hogy mindent unlockolnak... Ez vagy sikerül vagy nem, mivel a legújabb, dizájnos intelligens telók kikódolása némi IQ-t is igényel a boltostól... Aki arra állt be, hogy a netről letöltött 1-2 kódgeneráló progit, az könnyen árnyékra vetődhet ezeknél az újabb csodáknál és nemhogy nem lesz kikódolva a telód, de ráadásul még be is adhatja az unalmast, de annyira, hogy már csak tényleg hozzáértő guru tudja helyretenni... Olvastam ilyen rémtörténeteket is...

Ha akarod, kiviszed magaddal a jelenlegi telód, aztán kiérkezésed után 1-2 nappal veszel kinn egyet, akciósan, olcsóé..., ami ugyancsak vagy függő vagy független lesz... Mosoly

(Láttam olyan kinti SIM-t, amihez unlock segítséget is ad a cég, ha megveszed. Persze garanciát nem vállalnak az unlock sikerére...) Mosoly
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 13:03    Hozzászólás témája: Re: siemems c75 Hozzászólás az előzmény idézésével

bigZ írta:
Hello,
nem tudja vki hol unlockolnak siemens c75 mobilt? mar probaltam vagy 5 helyen es mindenhol aszongyak hogy no software (aztan mar lassan szuksegem lenne egy elarhetosegre)... csak azt ne mondjatok, hogy vegyek ujat mert olcso.
Probaltam mar ilyen all mobil unlocking helyen is de ott is csak lestek...

HI'

Milyen szolgáltatók vannak kint ott Londonban???
Csak érdekelne!
Ja, és gondolom, hogy ott jobbak a készülékek, tehát jobb készülékeket forgalmaznak, végül is itthon is jók, csak kevés az új készülék.
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 14:04    Hozzászólás témája: Re: siemems c75 Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:

T-Mobile, Vodafone, O2, Orange, Virgin Mobile - most ezek jutottak eszembe. szerintem olyan tul sok kulonbseg nincs kozottuk.

Gabi írta:
Ja, és gondolom, hogy ott jobbak a készülékek, tehát jobb készülékeket forgalmaznak

mitol jo egy keszulek? en pl ruhellem, ha telerakjak mindenfele sz*rral, mint kamera meg MP3 lejatszo meg radio meg Java meg Bluetooth meg anyamkinja es ezert elkernek egy csomo penzt, amikor soha nem is fogom ezeket hasznalni. otthon se birtam mar olyan "sz*r" telefont venni, ami pont megfelelt volna az igenyeimnek (egyszerusegben), itt meg mar vegkepp nem.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 15:07    Hozzászólás témája: Re: siemems c75 Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="ntamas"]
Gabi írta:

T-Mobile, Vodafone, O2, Orange, Virgin Mobile - most ezek jutottak eszembe. szerintem olyan tul sok kulonbseg nincs kozottuk.

[quote]

Van meg a 3 (three). Welcome to our network. Mosoly

A Virgin Mobile-nak nincs sajat halozata. A tobbiek halozatat hasznalja. Ettol persze meg lehet jo.

Amugy hamar itt tartunk nem regiben olvastam, hogy az O2-nak 15 millio a Vodafone es Orangenak 14.5 millio a T-Mobilenak 13 millio elofizetoje van Nagy Brittaniaban.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 15:11    Hozzászólás témája: Mobilteflonok vagy telefonok? Hozzászólás az előzmény idézésével

Amugy ennek a topicnak a cime a legviccesebb. Ne tudom, hogy Peter csak veletlenul, vagy szandekosan irta a Mobilteflonokat a Mobiltelefonok helyett, de jo. Mosoly Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 20:38    Hozzászólás témája: Re: Mobilteflonok vagy telefonok? Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Amugy ennek a topicnak a cime a legviccesebb. Ne tudom, hogy Peter csak veletlenul, vagy szandekosan irta a Mobilteflonokat a Mobiltelefonok helyett, de jo. Mosoly Nagyon boldog Nagyon boldog

Hahóó!

Direkt teflont írtam , elég későn esett le:-))
De gratula neked , mert te vagy a befutóMosoly)

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 22:21    Hozzászólás témája: Re: Mobilteflonok vagy telefonok? Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Artin írta:

Hahóó!

Nem keson esett le, hanem eddig nem neztem meg alaposan. Nagyon boldog Mi a nyeremeny a befutasert Kérdés Nagyon boldog
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 2:46    Hozzászólás témája: Re: Mobilteflonok vagy telefonok? Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
sealspietro írta:
Artin írta:

Hahóó!

Nem keson esett le, hanem eddig nem neztem meg alaposan. Nagyon boldog Mi a nyeremeny a befutasert Kérdés Nagyon boldog

Hahóó!
Majd jól meghívlak valahol - valamire , megittasodunk , énekelgetünk , meg ilyenek , jó??!! :_)))

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 19:36    Hozzászólás témája: Re: siemems c75 Hozzászólás az előzmény idézésével

ntamas írta:
Gabi írta:

Gabi írta:
Ja, és gondolom, hogy ott jobbak a készülékek, tehát jobb készülékeket forgalmaznak

mitol jo egy keszulek? en pl ruhellem, ha telerakjak mindenfele sz*rral, mint kamera meg MP3 lejatszo meg radio meg Java meg Bluetooth meg anyamkinja es ezert elkernek egy csomo penzt, amikor soha nem is fogom ezeket hasznalni. otthon se birtam mar olyan "sz*r" telefont venni, ami pont megfelelt volna az igenyeimnek (egyszerusegben), itt meg mar vegkepp nem.

Hali!

Na mi zu veled? Régen hallottam rólad.
Minden ok?
Lehet, hogy igazad van, mert nem régen vettem egy 55000ft-os telót samsungot, és egy köcsög gyerek kiütötte e kezemböl, és a belsö kijelzője betört Ördögi vagy nagyon őrült
És mikor szoltam neki, hogy vagy fizet, vagy megyek a jardokhoz, még az anya az utcán leszólított, és neki ált fejebb.
Köcsög! genya!
Na ennyi!
Van már csaj????
Jó légy: Gabi
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 0:34    Hozzászólás témája: Re: siemems c75 Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:

Na mi zu veled?

mar lassan minden del-londoni varosreszben meg tudok nevezni legalabb egy kocsmat, ahol mar voltam Mosoly hianyoznak az otthoni rendes elozenes rockkoncertek, a jo csipos magyar paprika es a becherovka. kb ennyi Mosoly

[quote="Gabi']
Van már csaj????
[/quote]
ez sajnos (?) nem ilyen egyszeruen mukodik. :-/ nem is akarnam, hogy ilyen egyszeruen mukodjon.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 15:31    Hozzászólás témája: Re: siemems c75 Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:

Hali!

Na mi zu veled? Régen hallottam rólad.
Minden ok?
Lehet, hogy igazad van, mert nem régen vettem egy 55000ft-os telót samsungot, és egy köcsög gyerek kiütötte e kezemböl, és a belsö kijelzője betört Ördögi vagy nagyon őrült
És mikor szoltam neki, hogy vagy fizet, vagy megyek a jardokhoz, még az anya az utcán leszólított, és neki ált fejebb.
Köcsög! genya!
Na ennyi!
Van már csaj????
Jó légy: Gabi

Es mi lett az ugy vege? Te nem torted be az o kijelzojet? Azt kelett volna. Mosoly Inkabb vigyazz jobban a telefonodra, mint ilyen k...gok kiverjek a kezedbol. Otthon nincs olyan, hogy biztositast lehet kotni a telefonokra, ha ellopjak, vagy tonkremegy stb??? Itt mar mukodik.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
2 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban