Elküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 12:19 Hozzászólás témája: hello
lenne par kerdesem az angliai munkakkal kapcs.: pl.: hataron tuli magyaroknak,vannak-e allas-ajanlatok,s mennyire elerhetoek ezek,mert munkavallalasi vizum is kellene,s gondolom azt sok munka-szolgaltato nem igazan biztosit,ha valaki tud megis ilyet,megkerem irja meg nekem a thawizrd@netzero.net -cimre.elore is koszonom! bye
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
Elküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 19:58 Hozzászólás témája: Re: hello
siraly2006 írta:
lenne par kerdesem az angliai munkakkal kapcs.: pl.: hataron tuli magyaroknak,vannak-e allas-ajanlatok,s mennyire elerhetoek ezek,mert munkavallalasi vizum is kellene,s gondolom azt sok munka-szolgaltato nem igazan biztosit,ha valaki tud megis ilyet,megkerem irja meg nekem a thawizrd@netzero.net -cimre.elore is koszonom! bye
Hali!
Van itt egy srác a fórumon, valahogy vedd fel vele a kapcsolatott, mert ő is ilyen cipőben jár, mint te, csak ő már a vízum ügyeket elintézte!
hali: Gabi
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Április 11. Kedd, 19:10 Hozzászólás témája: Re: hello
siraly2006 írta:
A hirdetett állások a te számodra is elérhetőek ugyanúgy, mint azoknak, akiknek nem kell vizum. Minden jelentkezési lapon van egy kérdés, hogy szükséges-e munkavállalási engedély.
A munkavállalási engedély megszerzése viszont elég kemély dió. A munkáltatónak bizonyitania kell, hogy nem találtak olyan munkavállalót, akinek nem kell munkavállalási engedély. Úgyhogy ilyen állásokra inkább akkor van esélyed, ha valami speciális szakmád van, pl. orvos vagy ápoló.
Próbálkozni kell, olvasd végig a fórumot is, sok ötletet kapsz.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban