Csatlakozott: Jan 13, 2006 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 21:34 Hozzászólás témája:
Kár ,hogy az ilyent nem lehet megfogni ,sajnos ez a net átka:végtelen számú lehetőségek birodalma pozitív de sajnos negatív irányba is.
hiába ip cím ,azt is tudod manipulálni,magyar ember sajnos ilyen alapból.
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 11:43 Hozzászólás témája:
sealspietro írta:
Hali Krisz:-)
A kártérítés 1/4 -éből befizetnénk kötszerre a korházba , a 4/4 -ét ( tudom hogy hibás a képlet , de minél többet! meg elisszuk a szembelévő korcsmába , jó!
Akkor szerintem a kotszert mindjart ki is hagyhatjuk...
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 11:45 Hozzászólás témája:
beno írta:
Kár ,hogy az ilyent nem lehet megfogni ,sajnos ez a net átka:végtelen számú lehetőségek birodalma pozitív de sajnos negatív irányba is.
hiába ip cím ,azt is tudod manipulálni,magyar ember sajnos ilyen alapból.
Jah,dehat erre van kitalalva az internet-rendorseg...Azokkal nem egyszeru kicseszni ugye...
Netvarazslo legyen a talpan,aki meg tud logni.Ilyen hirdetessel annyi nyomot hagy,hogy csak szaladni kell utana,meg akkor is,ha minden hirdeteshez kulon I.P.-t hasznal.
Elküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 12:46 Hozzászólás témája: Konkrét munka nőknek
Most kaptam az egyik ismerősömtől ezt a levelet.
Bemásolom ide, hátha érdekel valakit.
"uk-ba szeretnénk letelepedni. Már volt is egy munka ajánlat,, de az utolsó hónapban változott a felállás. Csak párban tudnak alkalmazni... Ezért kellene egy noi pár mellém, mint munkatárs..Ismersz valami változtatni akaró not,, aki beszél alap fokon és munkát keres? Ápolói munkáról lenne szó. A végzettség nem fontos. Van 2 hét tanfolyam a munka elott. De ezt is fizetik. 6.2 kezdo órabérrrel. Londontól északkeleti irányban...100Km-re egy kisvárosban és annak környékén lenne a munkahely. A munka abbol áll elsosorban, hogy napi több cimre ki kell menni, és az idös tagokat fél-egy órában segiteni, ápolni, tisztába tenni, esetleg fozni ."
Elküldve: 2006. Április 8. Szombat, 13:25 Hozzászólás témája: Tudok egy munkát...
Helo,
naszóval azvan hogy ha nincs munkád és kellene egy akkor egyet pont tudok. Én is most kezdtem ott nemrég és a manager kérdezte hogy esetleg neme tudok valakit még. Ja a hely a Nando's lenne, amit biztos látott már aki Londonban van, van belőle egy pár. No experience needed mivel van betanítás, de a részleteket elmondom majd ha érdekel valakit. Írj egy privit aztán megbeszéljük (vagy email: znagyz@freemail.hu). Ja igen, nemárt sietni mert a jövőheti kezdés elég valószínű.
Na hajrá!
Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
Elküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 11:34 Hozzászólás témája: Re: Tudok egy munkát...
nagyZ írta:
Helo,
naszóval azvan hogy ha nincs munkád és kellene egy akkor egyet pont tudok. Én is most kezdtem ott nemrég és a manager kérdezte hogy esetleg neme tudok valakit még. Ja a hely a Nando's lenne, amit biztos látott már aki Londonban van, van belőle egy pár. No experience needed mivel van betanítás, de a részleteket elmondom majd ha érdekel valakit. Írj egy privit aztán megbeszéljük (vagy email: znagyz@freemail.hu). Ja igen, nemárt sietni mert a jövőheti kezdés elég valószínű.
Na hajrá!
Hahóó!
Küdtem neked levelet , meg privát üzenetet is. Elküldtem benne a telefonszámom , de ide is leírom.
0799 988 3703
Csörgess meg légyszi , visszahívlak. Most azonnal el tudok menni kocsival London bármelyik részébe , hogy személyesen beszéljek veled , vagy a managerrel.
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 19:50 Hozzászólás témája: munka
Sziasztok!
Keresek 1 cukraszt es 1 utcai arust.
Szukseges a cukrasznal: alapfoku angol, tobb eves magyarorszagi cukrasz gyakorlat.
Arusnal: kozepszintu angol es angliai utcai arusitasi gyakorlat.
(a gyakorlatok ellenorizve lesznek)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban