Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Help!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Help!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gergoa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 15:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabika!Gyere ki ide,aztan megtudod,hogy milyen konnyu munkat szerezni. Ördög Aztan ket het mulva mikor mar elfogyott a penzed,es azon gondolkodsz hogy melyik geppel repulj vissza,az gaz.Es amugy nem akarom vedeni az ismerosom,de nem elore keri,csak mikor biztos allasod van.Es nem elkuld valami kinezett allasra,hanem jon veled es "elad".Uttana mar csak rajtad mulik,hogy dolgozol-e vagy sem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gergoa írta:
Gabika!Gyere ki ide,aztan megtudod,hogy milyen konnyu munkat szerezni. Ördög Aztan ket het mulva mikor mar elfogyott a penzed,es azon gondolkodsz hogy melyik geppel repulj vissza,az gaz.Es amugy nem akarom vedeni az ismerosom,de nem elore keri,csak mikor biztos allasod van.Es nem elkuld valami kinezett allasra,hanem jon veled es "elad".Uttana mar csak rajtad mulik,hogy dolgozol-e vagy sem.

Hahóó!

Please az ismerős elérhetöségét.

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 22:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Helló mindenkinek!

Én nem igen fizetnék egy ügynökségnek se, szerintem mindenki tud úgy ahogy munkát szerezni kint.
Nem hogy még fizetne! Ördögi vagy nagyon őrült
Hali. Gabi

Nem azert, mert Gabi partjat fogom, de en sem fizetnek ugynoksegnek. Amikor munkat kerestem en ugynoksegekhez elmentem, de nem kellett sehol sem fizetni, es meg is kaptam munkat, nem is keveset. Azota mar hala istennek nem szorulok semmilyen ugynoksegre, es fejvadasz cegekre sem.

Itt Londonban annyi ugynokseg van, akik legalisan dolgoznak, es nem kernek penzt, hogy egy orszagra eleg lenne. Szoval nem hiszem, hogy ti nem lennetek kepesek gy munkat kapni, ha beszeltek angolul valamennyire, akkor barmi bejohet. Csak nem szabad ulni es varni hogy hivjanak, hanem neked kell utana menni a munkanak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 2:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Gabi írta:
Helló mindenkinek!

Én nem igen fizetnék egy ügynökségnek se, szerintem mindenki tud úgy ahogy munkát szerezni kint.
Hali. Gabi

Nem azert, mert Gabi partjat fogom, de en sem fizetnek ugynoksegnek. Amikor munkat kerestem en ugynoksegekhez elmentem, de nem kellett sehol sem fizetni, es meg is kaptam munkat, nem is keveset. Azota mar hala istennek nem szorulok semmilyen ugynoksegre, es fejvadasz cegekre sem.

Itt Londonban annyi ugynokseg van, akik legalisan dolgoznak, es nem kernek penzt, hogy egy orszagra eleg lenne. Szoval nem hiszem, hogy ti nem lennetek kepesek gy munkat kapni, ha beszeltek angolul valamennyire, akkor barmi bejohet. Csak nem szabad ulni es varni hogy hivjanak, hanem neked kell utana menni a munkanak.

Hahóó!
Hát , lehet hogy igazad van , de én idáig 4 ügynökségnek küldtem el itt Londonban a CV -met , és válasz sem jött.....
Tehát marad a hagyományos munkakeresés.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:

Hahóó!
Hát , lehet hogy igazad van , de én idáig 4 ügynökségnek küldtem el itt Londonban a CV -met , és válasz sem jött.....
Tehát marad a hagyományos munkakeresés.

Na latod, itt van a problema, hogy elkuldted. Nem elkuldeni kell, hanem szemelyesen bevinni, de ha elkuldted is, akkor is a nyakukra kell jarni hetente 2x-3x telefonalni, hogy van e munka, de meg jobb, ha bemesz, mert akkor latjak a fejedet es arrol konnyebben megjegyeznek.

Es elobb utobb fogsz kapni munkat, mert latjak, hogy kitarto vagy, es tenyleg akarsz dolgozni. Nem szabad varni, hogy ok jelentkezzenek, mert nem fognak, csak mondjak. Naponta tobb tiz vagy szaz ember megy munkatkeresni, az ugynoksegekhez is. Annak van elonye, aki beszel angolul, minimum pre-intermediate szinten, es van angol tapasztalata. De ha neked nincs, az sem baj, mert lehet fulenteni, nem minden referenciat ellenoriznek le.

Milyen ugynoksegekhez kuldted el a cv-det? IT, Catering vagy mas? Nev szerint, hatha ismerem oket. Mosoly
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:

Na latod, itt van a problema, hogy elkuldted. Nem elkuldeni kell, hanem szemelyesen bevinni, de ha elkuldted is, akkor is a nyakukra kell jarni hetente 2x-3x telefonalni, hogy van e munka, de meg jobb, ha bemesz, mert akkor latjak a fejedet es arrol konnyebben megjegyeznek.

Es elobb utobb fogsz kapni munkat, mert latjak, hogy kitarto vagy, es tenyleg akarsz dolgozni. Nem szabad varni, hogy ok jelentkezzenek, mert nem fognak, csak mondjak. Naponta tobb tiz vagy szaz ember megy munkatkeresni, az ugynoksegekhez is. Annak van elonye, aki beszel angolul, minimum pre-intermediate szinten, es van angol tapasztalata. De ha neked nincs, az sem baj, mert lehet fulenteni, nem minden referenciat ellenoriznek le.

Milyen ugynoksegekhez kuldted el a cv-det? IT, Catering vagy mas? Nev szerint, hatha ismerem oket. Mosoly

Hali!

Mivel itt Croydonban kerestem , és személyesen csak egyet találtam a központi állomás melett ( ceaterig staff ) de onnan kétlábbal rugtak ki , így ahova elküldtem , az mind netes.
-Just London Jobs
-ICS Personnel Limited
-Driving Vacancies
-Hays Logistics
Nos , ezek.
Tudom , hogy személyesen kellene bemenni egyhez , mennék is ha találtam volna itt a környéken.
De még előttem a lehetőség , mivel most nap mint nap a környéket járom , és zaklatom az embereket a CV-el:-)

Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pietro!
Kicsit jobban nézz szét, mert csak a George streeten van 3 és a közelben még legalább 13 Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:

Hali!

Mivel itt Croydonban kerestem , és személyesen csak egyet találtam a központi állomás melett ( ceaterig staff ) de onnan kétlábbal rugtak ki , így ahova elküldtem , az mind netes.
-Just London Jobs
-ICS Personnel Limited
-Driving Vacancies
-Hays Logistics
Nos , ezek.
Tudom , hogy személyesen kellene bemenni egyhez , mennék is ha találtam volna itt a környéken.
De még előttem a lehetőség , mivel most nap mint nap a környéket járom , és zaklatom az embereket a CV-el:-)

Ezeket nem ismerem, igaz, hogy en neten nem kerestem munkat soha, mindig szemelyesen. De ahogy latom a helybeli gang fonokno mar kiokositott teged, hogy mennek a dolgok Croydonban. Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
gergoa írta:

Hahóó!

Please az ismerős elérhetöségét.

Hellóka!

Nem azért de egy kicsit nyersen írtál.
Az az igazság, hogy én szerinted mit tudnék, hogy ott kint, vagy itthon, hogy mennek az ügynökséges dolgok.
Csak azt tudom, hogy sok ismerösöm azt mondta, hogy ha úgy megyek ki (ügynökségen keresztül) az pénzbe kerül.
Erről meg ennyit!
Nem tudom, hogy a te ügynökséged milyen, de szeretnék róla egy infót, szívesen elolvasom, vagy megnézzem, hogy milyen.
Ennyi!
De az köztudott, hogy az ügynökségek lóvéra mennek. Ördög
Na szia!
Gabi
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Gabi írta:
Helló mindenkinek!

Hali. Gabi

Szia Artin!

Köszi, hogy kiáltál mellettem!
Tök rendes tőled!
Thank you: Gabi
Vissza az elejére
gergoa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 15:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Gabi.Nem nyersen fogalmaztam,hanem az valosagot irtam le.Az lehet hogy nyers. Ördög Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
mtarno
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 21:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok megint.
Szuper, hogy ennyi jó tanácsot és ötletet adtatok.
Ha így áll a helyzet az agency-k rajtam nem fognak meggazdagodni!
Kösz a tippet a Casinósat, Vegasban már egyszer bepróbáltuk és több kevesebb sikerrel de működött.
Asszem az angollal nem lesz gondom ( 10 éve tanítom!)
Csak a babe miatt aggódtam annyit.
szerintetek olyan 2000 font elég a kezdéshez(2 felnőtt 1 gyereknek?)
Enci. Láttam appartmanokkal is foglalkozol. Tudsz ajánlani vmi bababarát környéket? ( nem ismerem Londont én annak idején surryban nyomultam x éve. )
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 22:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mtarno írta:
Sziasztok megint.
Szuper, hogy ennyi jó tanácsot és ötletet adtatok.
Ha így áll a helyzet az agency-k rajtam nem fognak meggazdagodni!
Kösz a tippet a Casinósat, Vegasban már egyszer bepróbáltuk és több kevesebb sikerrel de működött.
Asszem az angollal nem lesz gondom ( 10 éve tanítom!)
Csak a babe miatt aggódtam annyit.
szerintetek olyan 2000 font elég a kezdéshez(2 felnőtt 1 gyereknek?)
Enci. Láttam appartmanokkal is foglalkozol. Tudsz ajánlani vmi bababarát környéket? ( nem ismerem Londont én annak idején surryban nyomultam x éve. )

Talan nem olvastal el minden hozzaszolast, igy az enyemet sem. Itt egy legalisan mukodo ugynokseg nem kerhet toled semmifele dijat. Sem regisztracios, sem lelepesi dijat stb. Ha valaki penzt ker, azert hogy munkat adjon, akkor az nem legalis ugynokseg. Vilagos?

Bar nem az en dolgom, de sajat magaddal es a csaladoddal szursz ki, ha azert nem mesz el az ugynoksegekhez munkat keresni, mert azt hiszed penzt kernek. Nem fogank, ha jo helyre mesz, de en nem talalkoztam olyan Agencyvel, amelyik penzt kert volna.

2000 font, es apartmant akarsz rogton berelni?????? Bar Enci jobban benne van a bizniszben, de azert annyit en is tudok, hogy itt vagy videken is egy 2 haloszobas lakas 350-400 font/het. + szamlak. Egyszer parszor en is koltoztem. Mosoly
Vissza az elejére
Patrik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

kb 5 honapja vagyok Londonban, es nekem elegge szerencsem volt, mert kart olyan ugyneksegek cimet kaptam meg (ingyen), amiknel jo esellyel lehetett idulni, persze a munka nem garantalt. Szoval ha valakit erdekel az irjon szivesen elkuldom, vagy leirom a forumba, csak nem vagyok kepben, hogy lehet-e ugynoksegek nevet leirni a forumba, kulonben ide is leirnam, egyebkent foleg pincerkedesek, de nem kell tapaszat tobbnyire, nekem sem volt Nagyon boldog
Udv:
Patrik
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 11. Kedd, 8:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ird be nyugadtan, hátha valaki hasznát veszi!
Előre is köszi.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban