Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 20:49 Hozzászólás témája: Kijelentkezés
Gondjaim vannak a kijelentkezéssel. Mikor rákattintok a Kilépés-re, kiirja, hogy kilépés sikerült, aztán visszaugrik az előző oldalra, és megint be vagyok jelentkezve. Általában, ha bezárom az Explorer-t, egy idő után eltűnök az oldalról. Ma viszont nem léptetett ki, és úgy látom, már órák óta be vagyok jelentkezve, pedig kiléptem.
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 12:16 Hozzászólás témája: Re: Kijelentkezés
HenriettaWH írta:
Gondjaim vannak a kijelentkezéssel. Mikor rákattintok a Kilépés-re, kiirja, hogy kilépés sikerült, aztán visszaugrik az előző oldalra, és megint be vagyok jelentkezve. Általában, ha bezárom az Explorer-t, egy idő után eltűnök az oldalról. Ma viszont nem léptetett ki, és úgy látom, már órák óta be vagyok jelentkezve, pedig kiléptem.
Mit tudok ez ellen tenni?
Köszi
Heni
Szia!
Én rájöttem arra, hogy ha kijelentkezel akkor zárd be az oldalt is, és akkor minden ok!
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 21:16 Hozzászólás témája:
Gabikám, pont ezt tettem. Márminthoz igyekeztem az adminisztrátorhoz fordulni. Az általad leirt módon szoktam kilépni, csak éppen nem mindig sikerül. Jó lenne, ha az oldal ki tudna léptetni automatikusan kb. egy óra után.. Annál többet úgysem vagyok egyszerre jelen.
Elküldve: 2006. Április 14. Péntek, 19:06 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
Ezt megtettem, eddig működik is a dolog, köszi. De ez azt jelenti, hogy rendszeresen törölgetnem kell majd?
Nem kell állandóan törölni. Amikor rákattintasz a kilépés gombra, megjelenik, hogy kiléptél, akkor ne kattints semmire, várj pár másodpercet, amíg az oldal magától újra tölt. Ekkor léptél ki...garantáltan... _________________ Fülig Jimmy
Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Faversham (Kent)
Elküldve: 2006. Április 20. Csütörtök, 20:21 Hozzászólás témája:
fuligjimmy írta:
HenriettaWH írta:
Ezt megtettem, eddig működik is a dolog, köszi. De ez azt jelenti, hogy rendszeresen törölgetnem kell majd?
Nem kell állandóan törölni. Amikor rákattintasz a kilépés gombra, megjelenik, hogy kiléptél, akkor ne kattints semmire, várj pár másodpercet, amíg az oldal magától újra tölt. Ekkor léptél ki...garantáltan...
Sajna nekem is ez a problemam....
Es rendszeresen kell torolni...egy-ket napig oke...aztan ujra...
nekem mar elegem van belolle...szal inkbb ki sem jelentkezek:))
Valami bibi az oldalban lehet...mert mashol nem csinlja ezt...
Csatlakozott: May 12, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Bp
Elküldve: 2006. Máj 16. Kedd, 12:01 Hozzászólás témája:
Hali mindenkinek!
Nekem a belépéssel vannak gondjaim!Beirom a tuti jelszót aztán kidobja hogy rosszat adtam meg.Ezek után valahogy mégis bejelentkeződöm...
Aztán lehet hogy én vagyok béna...
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 792 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Máj 16. Kedd, 13:04 Hozzászólás témája:
Hali!
IE 6.0.sok. Ha rakattintok a "Forumok"-ra, akkor kiirja, hogy "Done, but with errors on page."
Ami az edes a dologban, hogy vannak gepek, ahol ettol fuggetlenul megmutatja a forumokat. Mas gepeken meg még egyszer kell kattintani a forumok gombra es csak akkor jonnek be a kategoriak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban