| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bedett Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 19:24 Hozzászólás témája: MÁRCIUSI indulás |
|
|
Sziasztok! 
Még nem 100%, h kiutazom Londonba, de ha összejön a dolog, akkor márciusban szeretnék indulni!!!
Keresek vállalkozó szellemű egyéneket, akik velem tartanának!
Ha én mégsem tudnék menni( ), ti legalább akkor is meg tudtok egymással ismerkedni és nem kell egyedül nekivágnotok a dolognak:D |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dori Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Én is szeretnék márciuban Londonba menni szerencsét próbálni!
Most pénzt gyűjtök. Szívesen váltanék Veled emailt (halaszdori@freemail.hu), hogy mik a konkrét terveid. Hétvégén Pestre megyek, ha akarsz talizni. Üdv: Dóri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:00 Hozzászólás témája: |
|
|
SZIASZTOK!
ÉN MINT BEDETNEK ÍRTAM, HOGY CSAK A JÚNIUS VÉGÉN TUDOK MENNI AMIKOR IS A SULINAK VÉGE.NAGYON SZERTNÉK VALAKIVEL MENNI NEM EGYEDŰL, HA NEKETEK NEM GÁZ AKKÓR NEM MEHETNÉK EKKÓR???
JÓ LENNE
VÁROM VÁLASZAITOKAT!
SZIÓKA:GABI |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:02 Hozzászólás témája: HELLÓKA! |
|
|
Írhatok ide, vagy privi üzi!
Gabi
Legutóbb Gabi szerkesztette (2007. Október 8. Hétfő, 10:05), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bedett Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Gabi!
Már írtam vhol, h ha megyek, akkor tuti, h a lehető leghamarabb - már csak azért is, mert sok helyen olvastam már, h ebben az időszakban nagyobb az esélye, h találj munkát, mint nyáron. Nyár az nekem már nagyon késő!!!
De biztos vagyok benne, h akkorra is akadnak majd vállalkozó szellemek , akik társulnának Hozzád
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
A4ework Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 8:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves angliaia munkakereso!
Az iroda a kovetkezo ingyenes segitseget tudja nyujtani Onnek:
Aktiv munkakereses az altalad valasztott teruleten
Angol nyelvu tamogatas, CV, application form stb fogalmazasa
Elismert, okleveles kiskurzusok.
Interview felkeszites
Utazai koltseg megteritese (13.50 font)
Barmilyen dologban tanancsadas.
Egyeb anyagi tamogatas, peldaul: munkaruha megszerzese, stb..
Mindezert egyetlen dolgot kerunk cserebe: TISZTELETET.
Mit ertek ez alatt?
Ha adunk egy idopontot a programba valo reszvetelhez , kerem jelenejen meg vagy telefonaljon hogy bizonyos okok miatt nem tud megjelenni. A nem-megjelenes idoveszteseget okoz a tobbi programban levoknek, tehat kesleteti a kezdest masoknak. Nem velem jatszik aki kesik hanem a tobbivel aki pontosan tartja be az idejet.
Segitettem jo par emberenek CV-ben, orakat beszeltem-valszoltam kerdesekre,hasznalhattak a komputert ingyen tobb oras papirmunkaba vetettek a program kezdete elott es annyi tisztelete nem kaptam hogy ram telefonaljanak hogy sajnos kozbejott valami es megsem jonnek a hetfoi napon. nagyon csodalkoztak amikor a csutortoki napon (ujabb harom nap teleofn nelkul!) nem engedetem be oket a komputerhez , es meg is sertodtek!
A program ingyenes es nem kotelezo! Senkit nem fogok kotelen huzni es arra kotelezni hogy megjelenjen, koszonette sem kerek semmierte, mert a munkamat csinalom. De tiszteletet elvarok, mert nem az allatkertben vagyunk. Segitseget kersz, megkapod, sot, duplan megkapod, mert tenyleg kiteszem a lelkemet, de a minimum tiszteletet elvarom.
Elore is koszonom.
Es varom az erdeklodoket.
Cim: Madison House 3.em
24-28 London Road
Wembley
HA9 7EX
tel;02089031808 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Attila027 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 21:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is Márciusban szeretnék kiutazni.
Írjatok és felvesszük a kapcsolatot .
Együtt könnyebb.
Attila. majoros-ati@fw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutka Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 10:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mennyi most egy takarító órabére. Ill., hogy egy pultos mennyit keres?
Üdv: Csutka |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 10:33 Hozzászólás témája: |
|
|
A takaritókáltalában a minimál bért kapják...5 Ł. A pultosnál meg szerintem helye válogatja...
De ez a kettő valahogy nem vág ossze.Takaritani általában az megy aki nem beszél angolul, mig pultosnak nyelvtudás nélkül nem vesznek fel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| csutka írta: | Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mennyi most egy takarító órabére. Ill., hogy egy pultos mennyit keres?
Üdv: Csutka |
Szia !
Pultos allasnal se szamits valami oriasi osszegre tekintve,hogy vendeglatoi szakkepesites nelkul is felvesznek.Ott is 5.05-6 font orankent,viszont a jatt sokat tud dobni rajta,ha olyan helyre sikerul bejutnod,ahol adnak...
Az en baratnom egy ilyen helyen pultozott,neki 15-40 font kozott volt a napi jattja,DE ez nem altalanos.Nincs mindenhol ennyi,ez nem kotelezo ervenyu megallapitas.Csak az o esete.
Krisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutka Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a gyors választ.
Tudom, hogy a kettő nem vág össze. Márciusban szeretnék kimenni Londonba, és szeretnék egy olyan fő állást, ahol kb 6-7-8Ł-ot tudnék keresni. Mellette gondoltam bevállalok egy takarítós napot, amiből a lakbért és a kajámat tudnám fizetni. Éltem már kint és akkor upper-intermed. volt a szintem, de az itthon nyelviskolának köszönhetően elég szépen visszafejlődtem.
Enci, nincs valami ötleted? Diplomás vaygok, van egy felsőfokú programozói végzettségem, szeretek dolgozni. szerinted mit érdemes csinálni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 15:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| csutka írta: | Köszi a gyors választ.
Tudom, hogy a kettő nem vág össze. Márciusban szeretnék kimenni Londonba, és szeretnék egy olyan fő állást, ahol kb 6-7-8Ł-ot tudnék keresni. Mellette gondoltam bevállalok egy takarítós napot, amiből a lakbért és a kajámat tudnám fizetni. Éltem már kint és akkor upper-intermed. volt a szintem, de az itthon nyelviskolának köszönhetően elég szépen visszafejlődtem.
Enci, nincs valami ötleted? Diplomás vaygok, van egy felsőfokú programozói végzettségem, szeretek dolgozni. szerinted mit érdemes csinálni? |
Akkor abban keress melot,de eroltesd megint az angolt.Bar a fentebb vagy mashol ( ) emlitett ismerosom se volt egy lumen angolbol,megis Manchesterben a Co-operative bank egyik rendszergazdaja lett ket hete...Nezd a gumtree.com -on a COMPUTERING/IT fakkot az allasoknal,sok szamtechest keresnek.
PL:
http://www.gumtree.com/london/64/3777364.html
Vagy a londonjob.com (vagy co.uk),nemtom...Na ott. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutka Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 16:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi. Nézem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nts_ Újonc

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 21:23 Hozzászólás témája: |
|
|
március 7-10e kozott tervezem a kiutazasom Londonba.Ha valaki ekkorul indulna akkor legyszi dobjon meg egy maillel balazs_20@freemail.hu koszi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oliver Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 10. Péntek, 10:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello mindenkinek! Még uj vagyok, szal sorry ha hulyesegeket kerdezek... szal én is el akarok huzni marciusba, de az a nagy bökkenő, hogy nem tudok angolul.. ill. elegge keveset.. szal nekem mindenképpen először egy nyelvtanfolyamra kellene jelentkeznem. ebbe tud vki infot kuldeni?Mennyi idő, mig egy jo tanfolyammal megtanulok annyira , hogy munkat vallalhassak? Tavaly érettségiztem... (jelesre egy gimnaziumban és nyelvvizsgam is van németből szal ha kell tudok tanulni egyebkent én is csatlakoznék a marciusi turnushoz.. Várom a segítségeteket! Oliver |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|