Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Április 1. Szombat, 14:26 Hozzászólás témája:
Márminthogy a lányok? Biztos, mert ez az ország tele van leányanyákkal... A legfiatalabb a tévében volt hónapokkal ezelőtt, 12 éves.
Gabi, ne hagyd magad félrevezetni. A szépség izlés kérdése. Lehet, hogy Péternek meg Iginek magas a mércéje... Attól te még találhatsz szép lányt... De a magyar lányok sokkal szebbek.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:49 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
Márminthogy a lányok? Biztos, mert ez az ország tele van leányanyákkal... A legfiatalabb a tévében volt hónapokkal ezelőtt, 12 éves.
Gabi, ne hagyd magad félrevezetni. A szépség izlés kérdése. Lehet, hogy Péternek meg Iginek magas a mércéje... Attól te még találhatsz szép lányt... De a magyar lányok sokkal szebbek.
A magyar lanyok kozott sokkal tobb szebb van, de speciel az en munkahelyemen a 95% angol, vagy angol anyanyelvu, es vannak nagyon szep es csinos lanykak. Szoval azert van az angolok kozott is szep lany, csak nem annyi...
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 13:00 Hozzászólás témája:
Azert nem egeszen... A tema cime 'Arak, koltsegek' volt, igy aztan a fiuk a temanal maradtak, mert ugye ez is hozza tartozik, megha nem egeszen is erre gondoltal.
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
Elküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 16:13 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
Hellóka!
Köszi az infót az angol csajokról, de ez igat, hogy a magyar csajok a legszebbek!
És ez így van!
Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 0:41 Hozzászólás témája:
Hali!
Hogy őszinte legyek , én azért gyüjtögettem a Tescos - Lidl - ös számláimat , hogy viszonytásképpen közzétegyem , de látom , hogy ez a forumrész inkább olyan 2 kanbulisra" sikeredett , úgyhogy inkább hagyom.
Merthogy nagyon elterelődött a téma.
Pl. : Join ( sorry , van valakinek egy szippantásra való? )
Kurvák: Hol vannak szépek??!!?????
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:38 Hozzászólás témája: Péter
sealspietro írta:
Hali!
Hogy őszinte legyek , én azért gyüjtögettem a Tescos - Lidl - ös számláimat , hogy viszonytásképpen közzétegyem , de látom , hogy ez a forumrész inkább olyan 2 kanbulisra" sikeredett , úgyhogy inkább hagyom.
Üdv: Péter
Helló Peti!
Még most se írtál privi üzit, hogy -hogy segítenél nyárrára!!!!!
Csatlakozott: Jan 08, 2006 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:48 Hozzászólás témája:
sealspietro írta:
Hali!
Hello!
Én, mint a fórum nyitója, megkövetlek! Igazad van, sajnos elcsúszott rossz irányba a fórum. De ebbe nem volt beleszólásom.
Mégis jó lenne, ha vissza terelnéd a rendes medrébe a fórumot és írnál a kinti árakról.
Megköszönném, mert nagy segítség lenne. ÉS szeretnék veled beszélni MSN-en is, ha nincs kifogásod ellene.
A fű és *** árak megtárgyalásához NYOŰISSATOK UJ TOPICOT !!!
Én szerencsére nem dohányzom és a párkapcsolatom is rendben van. Szerintem lesz akkora lelki erőm, hogy azt a 2 hónapot kibírjam kurvázás nélkül, mire barátnőm utánnam jön.
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:52 Hozzászólás témája:
aTOM82 írta:
sealspietro írta:
Hali!
Hello!
Én, mint a fórum nyitója, megkövetlek! Igazad van, sajnos elcsúszott rossz irányba a fórum. De ebbe nem volt beleszólásom.
Mégis jó lenne, ha vissza terelnéd a rendes medrébe a fórumot és írnál a kinti árakról.
Megköszönném, mert nagy segítség lenne. ÉS szeretnék veled beszélni MSN-en is, ha nincs kifogásod ellene.
Sziasztok!
Szerintem is igazad van, lehet ilyen dolgokról szó, de nem már állat formátumba!
Ne agódj, szerintem mindenki tudja, hogy hol a határ!
Szerintem!
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:55 Hozzászólás témája:
sealspietro írta:
Hali!
Megint Szia Peti!
Nekem azt mondták, hogy az angol csajok rondák, tehár akkor szerintem szép sincs!
Vagy ki tudja?????
Ha majd ki megyek keressünk egy pár szép csajokat. ok!!!!!
see you: ______________-Gabi-____________
Legutóbb Gabi szerkesztette (2006. Április 4. Kedd, 12:11), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Jan 08, 2006 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:04 Hozzászólás témája:
"Megint Szia Peti!
Nekem azt mondták, hogy az angol csajos rondák, tehár akkor szerintem szép sincs!
Vagy ki tudja?????
see you: ______________-Gabi-____________"
Hello Gabi!
Ne haragudj, mert tényleg nem akarlak megbántani. De nem nyitnál egy csajozós topicot, ahol lehet a kinti csajok szépségéről és árairól vitatkozni? Igérem én is írok majd oda.
De amint látod, ez a topic az ÁRAKról és KÖLTSÉGekről szól!
Tudom, hogy a lányok is költségesek, a randik, meg a vacsorák, az ajándékokról nem is beszélve, de ennek tényleg jobb helye lenne egy külön TOPICban.
Mégegyszer remélem nincs harag.
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:10 Hozzászólás témája:
aTOM82 írta:
"Megint Szia Peti!
Nekem azt mondták, hogy az angol csajos rondák, tehár akkor szerintem szép sincs!
Vagy ki tudja?????
see you: ______________-Gabi-____________"
Hello Gabi!
Ne haragudj, mert tényleg nem akarlak megbántani. De nem nyitnál egy csajozós topicot, ahol lehet a kinti csajok szépségéről és árairól vitatkozni? Igérem én is írok majd oda.
De amint látod, ez a topic az ÁRAKról és KÖLTSÉGekről szól!
Tudom, hogy a lányok is költségesek, a randik, meg a vacsorák, az ajándékokról nem is beszélve, de ennek tényleg jobb helye lenne egy külön TOPICban.
Mégegyszer remélem nincs harag.
Szia!
I'm sorry! Remélem, hogy nincs harag köztünk!
Nem fogok ilyeneket írni!
Ok!
Én nem a kurvákról írtam a Petinek, hanem, hogy ha ki megyek akkor nézzek magamnak valami kis barátnőt!
Ok!
Mégegyszer bocsi: ________________-Gabi-_____________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban