Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - ÁRAK, KÖLTSÉGEK
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

ÁRAK, KÖLTSÉGEK
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Márminthogy a lányok? Biztos, mert ez az ország tele van leányanyákkal... A legfiatalabb a tévében volt hónapokkal ezelőtt, 12 éves.

Gabi, ne hagyd magad félrevezetni. A szépség izlés kérdése. Lehet, hogy Péternek meg Iginek magas a mércéje... Attól te még találhatsz szép lányt... De a magyar lányok sokkal szebbek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Márminthogy a lányok? Biztos, mert ez az ország tele van leányanyákkal... A legfiatalabb a tévében volt hónapokkal ezelőtt, 12 éves.

Gabi, ne hagyd magad félrevezetni. A szépség izlés kérdése. Lehet, hogy Péternek meg Iginek magas a mércéje... Attól te még találhatsz szép lányt... De a magyar lányok sokkal szebbek.

A magyar lanyok kozott sokkal tobb szebb van, de speciel az en munkahelyemen a 95% angol, vagy angol anyanyelvu, es vannak nagyon szep es csinos lanykak. Szoval azert van az angolok kozott is szep lany, csak nem annyi...
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 11:02    Hozzászólás témája: Szégyeljétek magatokat!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Szépek vagytok. Kicsit nem voltam, erre drogos, kurvás topicot csináltatok az én kis ártatlan fórumomból.
Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azert nem egeszen... A tema cime 'Arak, koltsegek' volt, igy aztan a fiuk a temanal maradtak, mert ugye ez is hozza tartozik, megha nem egeszen is erre gondoltal.

Ennek ellenere tokeletesen egyetertek veled!
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 16:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:

Hellóka!

Köszi az infót az angol csajokról, de ez igat, hogy a magyar csajok a legszebbek! Vicces Vicces
És ez így van!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 18:01    Hozzászólás témája: Re: Szégyeljétek magatokat!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hello!

Szépek vagytok. Kicsit nem voltam, erre drogos, kurvás topicot csináltatok az én kis ártatlan fórumomból.
Síró vagy nagyon szomorú

Kérek engedélyt meghunyászkodni Felkiáltás

Vicces
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 20:33    Hozzászólás témája: Re: Szégyeljétek magatokat!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
aTOM82 írta:
Hello!

Síró vagy nagyon szomorú

Kérek engedélyt meghunyászkodni Felkiáltás

Vicces

Az engedélyt megadom!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 0:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Hogy őszinte legyek , én azért gyüjtögettem a Tescos - Lidl - ös számláimat , hogy viszonytásképpen közzétegyem , de látom , hogy ez a forumrész inkább olyan 2 kanbulisra" sikeredett , úgyhogy inkább hagyom.
Merthogy nagyon elterelődött a téma.
Pl. : Join ( sorry , van valakinek egy szippantásra való? Mosoly)
Kurvák: Hol vannak szépek??!!?????

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:38    Hozzászólás témája: Péter Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Hali!

Hogy őszinte legyek , én azért gyüjtögettem a Tescos - Lidl - ös számláimat , hogy viszonytásképpen közzétegyem , de látom , hogy ez a forumrész inkább olyan 2 kanbulisra" sikeredett , úgyhogy inkább hagyom.

Helló Peti!

Még most se írtál privi üzit, hogy -hogy segítenél nyárrára!!!!!

Üdv: Gabi
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Hali!

Hello!

Én, mint a fórum nyitója, megkövetlek! Igazad van, sajnos elcsúszott rossz irányba a fórum. De ebbe nem volt beleszólásom.
Mégis jó lenne, ha vissza terelnéd a rendes medrébe a fórumot és írnál a kinti árakról.
Megköszönném, mert nagy segítség lenne. ÉS szeretnék veled beszélni MSN-en is, ha nincs kifogásod ellene.
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:50    Hozzászólás témája: NYISSATOK UJ TOPICOT!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

A fű és *** árak megtárgyalásához NYOŰISSATOK UJ TOPICOT !!!

Én szerencsére nem dohányzom és a párkapcsolatom is rendben van. Szerintem lesz akkora lelki erőm, hogy azt a 2 hónapot kibírjam kurvázás nélkül, mire barátnőm utánnam jön.

Elöre is köszi.
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
sealspietro írta:
Hali!

Hello!

Én, mint a fórum nyitója, megkövetlek! Igazad van, sajnos elcsúszott rossz irányba a fórum. De ebbe nem volt beleszólásom.
Mégis jó lenne, ha vissza terelnéd a rendes medrébe a fórumot és írnál a kinti árakról.
Megköszönném, mert nagy segítség lenne. ÉS szeretnék veled beszélni MSN-en is, ha nincs kifogásod ellene.

Sziasztok!

Szerintem is igazad van, lehet ilyen dolgokról szó, de nem már állat formátumba!
Ne agódj, szerintem mindenki tudja, hogy hol a határ!
Szerintem! Vicces

__________________-Gabi-_________________________
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Hali!

Megint Szia Peti!

Nekem azt mondták, hogy az angol csajok rondák, tehár akkor szerintem szép sincs!
Vagy ki tudja?????
Ha majd ki megyek keressünk egy pár szép csajokat. ok!!!!!
Vicces Vicces Vicces see you: ______________-Gabi-____________

Legutóbb Gabi szerkesztette (2006. Április 4. Kedd, 12:11), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Megint Szia Peti!

Nekem azt mondták, hogy az angol csajos rondák, tehár akkor szerintem szép sincs!
Vagy ki tudja?????
Vicces Vicces Vicces see you: ______________-Gabi-____________"

Hello Gabi!

Ne haragudj, mert tényleg nem akarlak megbántani. De nem nyitnál egy csajozós topicot, ahol lehet a kinti csajok szépségéről és árairól vitatkozni? Igérem én is írok majd oda.
De amint látod, ez a topic az ÁRAKról és KÖLTSÉGekről szól!
Tudom, hogy a lányok is költségesek, a randik, meg a vacsorák, az ajándékokról nem is beszélve, de ennek tényleg jobb helye lenne egy külön TOPICban.
Mégegyszer remélem nincs harag. Kacsintó
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
"Megint Szia Peti!

Nekem azt mondták, hogy az angol csajos rondák, tehár akkor szerintem szép sincs!
Vagy ki tudja?????
Vicces Vicces Vicces see you: ______________-Gabi-____________"

Hello Gabi!

Ne haragudj, mert tényleg nem akarlak megbántani. De nem nyitnál egy csajozós topicot, ahol lehet a kinti csajok szépségéről és árairól vitatkozni? Igérem én is írok majd oda.
De amint látod, ez a topic az ÁRAKról és KÖLTSÉGekről szól!
Tudom, hogy a lányok is költségesek, a randik, meg a vacsorák, az ajándékokról nem is beszélve, de ennek tényleg jobb helye lenne egy külön TOPICban.
Mégegyszer remélem nincs harag. Kacsintó

Szia!

I'm sorry! Remélem, hogy nincs harag köztünk! Szomorú

Nem fogok ilyeneket írni!
Ok!
Én nem a kurvákról írtam a Petinek, hanem, hogy ha ki megyek akkor nézzek magamnak valami kis barátnőt!
Ok!
Mégegyszer bocsi: ________________-Gabi-_____________
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban