Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Oxford , Milton Keynes , Northampton
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Oxford , Milton Keynes , Northampton
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ferencis
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 12:28    Hozzászólás témája: Oxford , Milton Keynes , Northampton Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Mosoly

Valaki lakik a közelben?
Kevés magyart ismerek erre_fele , ezért - örülök ha új emberkéket ismerhetek meg! Nagyon boldog

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
ferencis
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 12:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Természetesen,tapasztalat_cserére is nyitott vagyok Felkiáltás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Karamell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos a masik iranyban, de azert megsem a vilag vegen vagyok: High Wycombe szomszedsagaban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
G-Atti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 20:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Megakadt a szemem Oxfordon ezért írok.2002ben jöttem haza,és szeretnék idén visszamenni Oxford környékére.Pontosan egy közeli kisvárosban Witneyben laktam,és teccet a környék.Ha Valaki errefelé tartózkodik szívesen ismerkednék!

Üdv
Vissza az elejére
Ildi01
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én két hét múlva megyek Berkhamstedbe. Lakik valaki a környéken?
Vissza az elejére
loveto20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 2. Kedd, 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ildi01 írta:
Sziasztok!

Én két hét múlva megyek Berkhamstedbe. Lakik valaki a környéken?

Szio!

En Leighton Buzzard-ban lakom,nincs tul messze toled vonattal!
Mit csinalsz Berkhamstedben?
Vissza az elejére
kolera
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 6. Szombat, 18:06    Hozzászólás témája: unnamed Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Szeptemberben akarok kiutazni Angliába, elsőzör Londonba akartam mindenféleképp, de kiváncsi vagyok, hogy más környékeken (talán bristol)
mi az állás munka és szállás tekintetében?

Tehát Ugyanolyan rohadtnehéz munkát találni Anglia más területein is mint Londonban? És a szállás mondjuk mennyibe kerül?

Annyit hozzá tennék, hogy 20 éves diák vagyok, és a nyelv tanulása végett mennék most ki, tehát semmi különösebb papírom nincs (csak érettségi, nyelvvizsga, meg jogsi). Talán annyi hogy most dolgozok itthon samsung gyárban, onnan tudnék remélem referenciát származtatni.
Vissza az elejére
vera1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 29. Hétfő, 13:22    Hozzászólás témája: Re: Oxford , Milton Keynes , Northampton Hozzászólás az előzmény idézésével

ferencis írta:
Sziasztok! Mosoly

Valaki lakik a közelben?
Kevés magyart ismerek erre_fele , ezért - örülök ha új emberkéket ismerhetek meg! Nagyon boldog

Szia, nemsokára megyünk. Ott leszünk Northampton közelében(Rugby).
Szívesen találkoznánk magyarokkal.
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 18:30    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lehet, hogy hülye kérdés, de ha egy double room ot hírdetnek mondjuk 80 fontért, akkor abban lakhatunk ketten is általában? Néha odaírják, hogy csak egy embernek, de ha nincs ott, akkor kivehet egy pár egy ilyen szobát? Ill. 2 hétre szoktak-e kiadni szobát? Vagy egy hóra inkább?
Köszönöm a választ!
Janka
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fanni84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 9. Péntek, 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Mi októberben megyünk a barátommal Northamptonba, lakik valaki arra?Érdekelne, h mennyivel olcsóbb, mint London, van-e munka...stb. Sziasztok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
fanni84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 6:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez a téma totál halott:(
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 16:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

fanni84 írta:
Hát ez a téma totál halott:(

Nem total, mert te bele irtal. Mosoly Mosoly Tobben laknak Londonban, mint erre fele. Evvan.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 20. Kedd, 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Mi nemreg ota Chesham-ban lakunk. Errefele van valaki?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Speedbird
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Karamell írta:
Sajnos a masik iranyban, de azert megsem a vilag vegen vagyok: High Wycombe szomszedsagaban.

Nagyon boldog

Sziasztok. Én High Wycombe-ban leszek 1 hónap múlva.
Vissza az elejére
shapy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 13:24    Hozzászólás témája: Hello ferencis! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello ferencis!

En Banbury-ben vagyok + meg egy jo par magyar. Vonattal kb. 20 percre Oxfordtol. Jo kis hely.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban