Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 20:01 Hozzászólás témája:
Hello!
Megakadt a szemem Oxfordon ezért írok.2002ben jöttem haza,és szeretnék idén visszamenni Oxford környékére.Pontosan egy közeli kisvárosban Witneyben laktam,és teccet a környék.Ha Valaki errefelé tartózkodik szívesen ismerkednék!
Elküldve: 2006. Máj 6. Szombat, 18:06 Hozzászólás témája: unnamed
Sziasztok
Szeptemberben akarok kiutazni Angliába, elsőzör Londonba akartam mindenféleképp, de kiváncsi vagyok, hogy más környékeken (talán bristol)
mi az állás munka és szállás tekintetében?
Tehát Ugyanolyan rohadtnehéz munkát találni Anglia más területein is mint Londonban? És a szállás mondjuk mennyibe kerül?
Annyit hozzá tennék, hogy 20 éves diák vagyok, és a nyelv tanulása végett mennék most ki, tehát semmi különösebb papírom nincs (csak érettségi, nyelvvizsga, meg jogsi). Talán annyi hogy most dolgozok itthon samsung gyárban, onnan tudnék remélem referenciát származtatni.
Elküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 18:30 Hozzászólás témája: ..
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha egy double room ot hírdetnek mondjuk 80 fontért, akkor abban lakhatunk ketten is általában? Néha odaírják, hogy csak egy embernek, de ha nincs ott, akkor kivehet egy pár egy ilyen szobát? Ill. 2 hétre szoktak-e kiadni szobát? Vagy egy hóra inkább?
Köszönöm a választ!
Janka
Csatlakozott: Jun 08, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: bp
Elküldve: 2006. Június 9. Péntek, 15:12 Hozzászólás témája:
Sziasztok!Mi októberben megyünk a barátommal Northamptonba, lakik valaki arra?Érdekelne, h mennyivel olcsóbb, mint London, van-e munka...stb. Sziasztok!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban