| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
PeterH Újonc

|
Elküldve: 2009. Október 11. Vasárnap, 3:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Kivehetsz otthon penzt ha VISA vagy Mastercard de legalabbis debit kartya tulajdonosa vagy!
Minden gond nelkul hasznalhatod es fizethetsz is vele,telefonttolthetsz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PeterH Újonc

|
Elküldve: 2009. Október 11. Vasárnap, 3:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Javitas egy elozohoz :
Az ABBEY -ben nem tul regota nem fogadjak el a magyar ID -t csak az utlevelet! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
majdelvalik Mester

|
Elküldve: 2009. Október 11. Vasárnap, 9:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| PeterH írta: | Kivehetsz otthon penzt ha VISA vagy Mastercard de legalabbis debit kartya tulajdonosa vagy!
Koszi a tanacsot,igy legalabb tudom most mar hogy felesleges cash-t vinnem ha egyszeruen oda rakhatom a kartyamat is  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Guru

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 917 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2009. Október 12. Hétfő, 23:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| majdelvalik írta: | | PeterH írta: | Kivehetsz otthon penzt ha VISA vagy Mastercard de legalabbis debit kartya tulajdonosa vagy!
Koszi a tanacsot,igy legalabb tudom most mar hogy felesleges cash-t vinnem ha egyszeruen oda rakhatom a kartyamat is  |
Azért van annak költsége is!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
majdelvalik Mester

|
Elküldve: 2009. Október 13. Kedd, 17:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | majdelvalik írta: | | PeterH írta: | Kivehetsz otthon penzt ha VISA vagy Mastercard de legalabbis debit kartya tulajdonosa vagy!
Azért van annak költsége is!  |
Es mibe kerul az nekem?Mennyit charge-nak ha Master Card-dal vennek ki lovet?Szerinted mi eri meg ha kartyat viszek haza vagy valtok poundrol FT-ra?Velemeny?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2009. Október 28. Szerda, 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
En a llyodsnal csinaltattam bankkartyat es nem volt veluk semmi gond, pedig csak 2-honapja vagyok kint. Epsomban nyitottam egy ismerosom ajanlotta. Csak bementem es mondtam a pasasnak, hogy szeretnek egy bankkartyat amivel penzt tudok kivenni vasarolni meg jegyet haza fele a netrol.
30 perc alatt meg volt minden, rendes volt a pasas csak az utlevelet kerte meg a magyar igazolvanyokat es, hogy mit csinalok itt meg kinel lakom annak a nevet kerte meg megmutattam neki a Medical cardomat amin az angliai cimem volt ( a csalad be regisztraltatott ide az orvoshoz) tehat van szamom. 5 nap mulva postasztak a kartyamat meg a pin kodot ennyi.
Ja egyepkent a kartya ingyenes.
Hat most tunodom, h nektek nem sikerult nekem meg igen.
Udv: Gabi
ha van valakinek kerdese nyugodtan irjon.
Egyepkent mibol gondoljatok, hogy a Llyods draga? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2009. Október 28. Szerda, 21:18 Hozzászólás témája: |
|
|
lehet egyebkent azert mert valakinek ingyen jobb  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caboverdeforall Újonc

|
Elküldve: 2009. December 29. Kedd, 15:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én korábban dolgoztam UK-ben és van NI számom is viszont bank accountra lenne szükségem. Úgy láttam a ti tapasztalatotok alapján hogy ez amolyan vagy-vagyse dolog.
Januárban tervezem, hogy kimegyek, és persze emiatt még munkám sincs és lakás sem, de ezutóbbit szerintem meg tudom oldani.
Ismerősömtől hallottam hogy az HSBC Passport jó lehet de ott meg havi 8 fontot írt és egy évre le kell szerződni. Te jó ég!! Az barátok közt is legalább 80 font ami leginkább azért aggaszt mert mi van ha jövök haza egy fél év múlva?
Nem tudtok valami olcsóbb neadjisten ingyenes lehetőségről?
Nagyon köszi!
Amúgy jó ez a honlap hasznos dolgokat írnak okos emberek rajta  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2009. December 29. Kedd, 18:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| caboverdeforall írta: | Sziasztok!
Én korábban dolgoztam UK-ben és van NI számom is viszont bank accountra lenne szükségem. Úgy láttam a ti tapasztalatotok alapján hogy ez amolyan vagy-vagyse dolog.
Januárban tervezem, hogy kimegyek, és persze emiatt még munkám sincs és lakás sem, de ezutóbbit szerintem meg tudom oldani.
Ismerősömtől hallottam hogy az HSBC Passport jó lehet de ott meg havi 8 fontot írt és egy évre le kell szerződni. Te jó ég!! Az barátok közt is legalább 80 font ami leginkább azért aggaszt mert mi van ha jövök haza egy fél év múlva?
Nagyon köszi!
A legokosabb tanács, amit adhatok, az az, hogy sorba veszed a bankokat. Az egyik előbb-utóbb ad ingyenes számlát is, ne félj. Ha esetleg mégsem, akkor füllents egyet, hogy: hm, előbb voltam az xy bankban, ott ugyanezt kínálták ingyen, azt hiszem inkább visszamegyek oda... és már ugranak is érted!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caboverdeforall Újonc

|
Elküldve: 2009. December 29. Kedd, 22:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | | caboverdeforall írta: | Sziasztok!
Nagyon köszi!
A legokosabb tanács, amit adhatok, az az, hogy sorba veszed a bankokat. Az egyik előbb-utóbb ad ingyenes számlát is, ne félj. Ha esetleg mégsem, akkor füllents egyet, hogy: hm, előbb voltam az xy bankban, ott ugyanezt kínálták ingyen, azt hiszem inkább visszamegyek oda... és már ugranak is érted!  |
Valami ilyesmit sejtettem Nagyon köszi a választ! Megfogadom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mijanka Újonc

|
Elküldve: 2010. Január 10. Vasárnap, 0:10 Hozzászólás témája: Egyenleg? |
|
|
Helló
A kérdésem a következő lenne: Hogyan lehet Magyarországon Lloyds-os bankszámla egyenleget lekérdezni,az internet bankot és az sms szolgáltatást kivéve.? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
granuloman Haladó

|
Elküldve: 2010. Február 13. Szombat, 19:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Meg karacsonykor, Mo.-on, igen erossen korlatozva tudtam csak penzt kivenni az automatabol. Alkalmankent 30£-ot es azt is csak tobb oras szunetekkel. Most raszantam magam es utana jartam.
Ez csak egy "unusual transactions" minositett akcio es vedve az en illetve a sajat pezuket inkabb elutasitjak.
aranyos sztorik itt
Az egyik megoldas, hogy utazas elott bejelented a banknak telefonon (?)
hogy kulfoldon szandekozol majd penzt felvenni.
A masik: marad a jol bevalt modszer - nejlon szatyorban viszed magaddal
A bank Abbey, utolag kiderult a Barclays-es kartya is csak a veletlennek koszonhetoen mukodott.
Mas:
Abbey debit kartyaval nem tudok a Jet2 -nel fizetni, elvileg tudok, csak meg sem. (valaki talalkozott hasonloval?) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vicus50 Újonc

|
Elküldve: 2010. Április 19. Hétfő, 7:35 Hozzászólás témája: HSBC bankkártya használata itthon?????? |
|
|
Sziasztok!
A reptér lezárása miatt itthon ragadtam és szükségem lenne pénzre. Már fizettem kártyával itthon, de egy kis kp-re is szükségem lenne. Nem tudja valaki hogy hogyan működik?
Köszi előre is a segítséget.
Éva |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2010. Április 19. Hétfő, 8:06 Hozzászólás témája: Re: HSBC bankkártya használata itthon?????? |
|
|
| vicus50 írta: | Sziasztok!
A reptér lezárása miatt itthon ragadtam és szükségem lenne pénzre. Már fizettem kártyával itthon, de egy kis kp-re is szükségem lenne. Nem tudja valaki hogy hogyan működik?
Köszi előre is a segítséget.
Éva |
Ezt most komolyan kerdezed? Felkeresed az elos utadba eso keszpenzautomatat, bedugod a kartyadat es felveszel penzt.
Mit gondoltal, hogy maskepp mukodne?
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vicus50 Újonc

|
Elküldve: 2010. Április 19. Hétfő, 8:31 Hozzászólás témája: köszi seci |
|
|
Köszi Seci, csak azt nem tudom, hogy milyen költséggel jár?
Nagyon drága, vagy esetleg tudod mennyibe kerül? Tehát egyszerre inkább többet vegyek ki, vagy apránként? Bocs, tudatlan vagyok a kérdésben.
ATM-hez menjek ugye?
Éva |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|