Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Bankkártya
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
PeterH
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Október 11. Vasárnap, 3:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kivehetsz otthon penzt ha VISA vagy Mastercard de legalabbis debit kartya tulajdonosa vagy!
Minden gond nelkul hasznalhatod es fizethetsz is vele,telefonttolthetsz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
PeterH
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Október 11. Vasárnap, 3:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Javitas egy elozohoz :
Az ABBEY -ben nem tul regota nem fogadjak el a magyar ID -t csak az utlevelet!
Vissza az elejére
majdelvalik
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Október 11. Vasárnap, 9:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

PeterH írta:
Kivehetsz otthon penzt ha VISA vagy Mastercard de legalabbis debit kartya tulajdonosa vagy!

Koszi a tanacsot,igy legalabb tudom most mar hogy felesleges cash-t vinnem ha egyszeruen oda rakhatom a kartyamat is Kacsintó
Vissza az elejére
tothz
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Október 12. Hétfő, 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

majdelvalik írta:
PeterH írta:

Koszi a tanacsot,igy legalabb tudom most mar hogy felesleges cash-t vinnem ha egyszeruen oda rakhatom a kartyamat is Kacsintó

Azért van annak költsége is! Kacsintó
Vissza az elejére
majdelvalik
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Október 13. Kedd, 17:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
majdelvalik írta:
PeterH írta:

Azért van annak költsége is! Kacsintó

Es mibe kerul az nekem?Mennyit charge-nak ha Master Card-dal vennek ki lovet?Szerinted mi eri meg ha kartyat viszek haza vagy valtok poundrol FT-ra?Velemeny? Forgó szemek
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Október 28. Szerda, 14:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En a llyodsnal csinaltattam bankkartyat es nem volt veluk semmi gond, pedig csak 2-honapja vagyok kint. Epsomban nyitottam egy ismerosom ajanlotta. Csak bementem es mondtam a pasasnak, hogy szeretnek egy bankkartyat amivel penzt tudok kivenni vasarolni meg jegyet haza fele a netrol.
30 perc alatt meg volt minden, rendes volt a pasas csak az utlevelet kerte meg a magyar igazolvanyokat es, hogy mit csinalok itt meg kinel lakom annak a nevet kerte meg megmutattam neki a Medical cardomat amin az angliai cimem volt ( a csalad be regisztraltatott ide az orvoshoz) tehat van szamom. 5 nap mulva postasztak a kartyamat meg a pin kodot ennyi.

Ja egyepkent a kartya ingyenes.

Hat most tunodom, h nektek nem sikerult nekem meg igen.

Udv: Gabi

ha van valakinek kerdese nyugodtan irjon.
Egyepkent mibol gondoljatok, hogy a Llyods draga?
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Október 28. Szerda, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet egyebkent azert mert valakinek ingyen jobb Vicces
Vissza az elejére
caboverdeforall
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. December 29. Kedd, 15:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én korábban dolgoztam UK-ben és van NI számom is viszont bank accountra lenne szükségem. Úgy láttam a ti tapasztalatotok alapján hogy ez amolyan vagy-vagyse dolog.
Januárban tervezem, hogy kimegyek, és persze emiatt még munkám sincs és lakás sem, de ezutóbbit szerintem meg tudom oldani.
Ismerősömtől hallottam hogy az HSBC Passport jó lehet de ott meg havi 8 fontot írt és egy évre le kell szerződni. Te jó ég!! Mosoly Az barátok közt is legalább 80 font ami leginkább azért aggaszt mert mi van ha jövök haza egy fél év múlva?
Nem tudtok valami olcsóbb neadjisten ingyenes lehetőségről? Nagyon boldog
Nagyon köszi!
Amúgy jó ez a honlap hasznos dolgokat írnak okos emberek rajta Mosoly
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. December 29. Kedd, 18:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

caboverdeforall írta:
Sziasztok!

Én korábban dolgoztam UK-ben és van NI számom is viszont bank accountra lenne szükségem. Úgy láttam a ti tapasztalatotok alapján hogy ez amolyan vagy-vagyse dolog.
Januárban tervezem, hogy kimegyek, és persze emiatt még munkám sincs és lakás sem, de ezutóbbit szerintem meg tudom oldani.
Ismerősömtől hallottam hogy az HSBC Passport jó lehet de ott meg havi 8 fontot írt és egy évre le kell szerződni. Te jó ég!! Mosoly Az barátok közt is legalább 80 font ami leginkább azért aggaszt mert mi van ha jövök haza egy fél év múlva?
Nagyon köszi!

A legokosabb tanács, amit adhatok, az az, hogy sorba veszed a bankokat. Az egyik előbb-utóbb ad ingyenes számlát is, ne félj. Mosoly Ha esetleg mégsem, akkor füllents egyet, hogy: hm, előbb voltam az xy bankban, ott ugyanezt kínálták ingyen, azt hiszem inkább visszamegyek oda... és már ugranak is érted! Nagyon boldog
Vissza az elejére
caboverdeforall
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. December 29. Kedd, 22:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
caboverdeforall írta:
Sziasztok!

Nagyon köszi!

A legokosabb tanács, amit adhatok, az az, hogy sorba veszed a bankokat. Az egyik előbb-utóbb ad ingyenes számlát is, ne félj. Mosoly Ha esetleg mégsem, akkor füllents egyet, hogy: hm, előbb voltam az xy bankban, ott ugyanezt kínálták ingyen, azt hiszem inkább visszamegyek oda... és már ugranak is érted! Nagyon boldog

Valami ilyesmit sejtettem Mosoly Nagyon köszi a választ! Megfogadom Kacsintó
Vissza az elejére
mijanka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Január 10. Vasárnap, 0:10    Hozzászólás témája: Egyenleg? Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló

A kérdésem a következő lenne: Hogyan lehet Magyarországon Lloyds-os bankszámla egyenleget lekérdezni,az internet bankot és az sms szolgáltatást kivéve.?
Vissza az elejére
granuloman
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2010. Február 13. Szombat, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg karacsonykor, Mo.-on, igen erossen korlatozva tudtam csak penzt kivenni az automatabol. Alkalmankent 30£-ot es azt is csak tobb oras szunetekkel. Most raszantam magam es utana jartam.
Ez csak egy "unusual transactions" minositett akcio es vedve az en illetve a sajat pezuket inkabb elutasitjak.

aranyos sztorik itt

Az egyik megoldas, hogy utazas elott bejelented a banknak telefonon (?) Mosoly
hogy kulfoldon szandekozol majd penzt felvenni.
A masik: marad a jol bevalt modszer - nejlon szatyorban viszed magaddal Mosoly

A bank Abbey, utolag kiderult a Barclays-es kartya is csak a veletlennek koszonhetoen mukodott.

Mas:

Abbey debit kartyaval nem tudok a Jet2 -nel fizetni, elvileg tudok, csak meg sem. (valaki talalkozott hasonloval?)
Vissza az elejére
vicus50
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Április 19. Hétfő, 7:35    Hozzászólás témája: HSBC bankkártya használata itthon?????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A reptér lezárása miatt itthon ragadtam és szükségem lenne pénzre. Már fizettem kártyával itthon, de egy kis kp-re is szükségem lenne. Nem tudja valaki hogy hogyan működik?
Köszi előre is a segítséget.
Éva
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2010. Április 19. Hétfő, 8:06    Hozzászólás témája: Re: HSBC bankkártya használata itthon?????? Hozzászólás az előzmény idézésével

vicus50 írta:
Sziasztok!

A reptér lezárása miatt itthon ragadtam és szükségem lenne pénzre. Már fizettem kártyával itthon, de egy kis kp-re is szükségem lenne. Nem tudja valaki hogy hogyan működik?
Köszi előre is a segítséget.
Éva

Ezt most komolyan kerdezed? Felkeresed az elos utadba eso keszpenzautomatat, bedugod a kartyadat es felveszel penzt.
Mit gondoltal, hogy maskepp mukodne?
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vicus50
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Április 19. Hétfő, 8:31    Hozzászólás témája: köszi seci Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Seci, csak azt nem tudom, hogy milyen költséggel jár?
Nagyon drága, vagy esetleg tudod mennyibe kerül? Tehát egyszerre inkább többet vegyek ki, vagy apránként? Bocs, tudatlan vagyok a kérdésben.
ATM-hez menjek ugye?
Éva
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Következő
12 / 18 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban