Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Wimbledon
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 8. Vasárnap, 20:18    Hozzászólás témája: Wimbledon Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy látom, városok alapján kezdünk ismerkedni, így jelentkezem Wimbledonbol.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 23:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Wimbledon nagyon jo hely. Ott is dolgozol vagy csak ott laksz?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 15. Vasárnap, 0:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem messze dolgozom innen, Mordenben. Te is itt laksz a környéken?
Tényleg tetszik a hely, először az Earls Courtnál laktunk, az a közlekedés szempontjából volt szuper, de egyébként meg zajos volt nagyon.
Ez itt sokkal élhetőbb.Mosoly
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 1:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én jelenleg Brixtonban lakom még kb.2 hétig. Most költözök át Mordenbe. De agusztustol Wimbledonba dolgozok. Hogy tetszik London? Hogy érzed itt magad?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jol erzem magam, a parommal vagyok kint. Kapott munkat, en meg kovettem, aztan szerencsere en is talaltam. Jo kornyek ez a Wimbledon, megvan minden ami kell, nem surun megyunk be a varosba. Bar jonnek a baratok latogatoba, ugyhogy neha menni kell varosnezesre.Mosoly Neked vannak kint magyar barataid?
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Totthingban van egy bár pár magyarral oda szoktam járni, de már uncsi. Szeretem az ismeretségi körömet böviteni. Ismersz magyarokat vagy valami jó helyet Mordenbe?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 22:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem igazán... Mordenbe, mármint a városközpontba csak ritkán megyek be, mert egy ipartelepen van a cégünk, ahol dolgozom, oda meg csak a szendvicses ember jön ki naponta, nincs kocsma.Mosoly Wimbledonban viszont jó az Oneills pub, valamint fent a village-ben is vannak jó helyek. Mivel foglalkozok idekint? Tooting nem valami király hely, egyszer jártam még csak arra. Tudsz valami jó bárt? Milyen gyakran jártok össze?
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 23:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez pénztárca fügö. Ki milyen gyakran esik be. Valamikor elöre megbeszéljük, de magyar mindig van mert a manager helyetes srác is meg egy-két pultos is magyar.Ugy 15 fös csapatról van szó. De mint mindenhol itt is valaki valakivel nem jön ki.Szoval max 6-8 fö jön össze. Elég változo a csapat van vállalkozo, soför, babe sitter, kozmetikus, titkárnö stb.(talán épp ezért megy a kavarás, de nekem tetszik jobb mint akár melyik sorozat) Amugy én esténként a Prince Of Walesbe dolgozok Wimbledonba. Most épp széppé varázsolják. Igy van 5 hét pihenöm. Ti mivel foglaljátok el magatokat? Nem tartjátok a kapcsolatott magyarokkal? Merröl jöttetek otthonról?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 9:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, értem, csak mint otthon, kavarások azért mindig kellenek.Mosoly
Melyik a Prince of Wales? Most tényleg nem jut eszembe, majd megkeresem...Mosoly
Zoli, a párom kapott itt állást egy mobiltelefon játék fejlesztő cégnél, márciusban jött, én meg májusban mondtam fel, és itt most asszisztensként dolgozom egy irodatechnikai alkatrészeket árusító nagykernél. Mi nem tartjuk még magyarokkal a kapcsolatot, mert kb. 2-3 alkalommal voltunk egy "magyar összejövetelen", a Bank metrómegállónál lévő egyik pubban, de egyszer ott volt a Rémember zenekar két tagja, az jó volt, másik alkalmakkal meg egyedül voltunk... Biztos az említett pénzügyi dolgok miatt. Szóval utána már nem volt kedvünk, pláne Wimbledonból oda beutazni munka után. Mással meg nem találkoztunk még itt, szerintem nem itt lakik a magyarok többsége, hanem pont London másik részén, így nem tudom, hogy mennyire van lehetőség barátokra lelni. Így maradnak az egyéb országbeliek vagy itteniek a bulizásra.Mosoly

Egyébként elárulod a becsületes neved is Godfather?Mosoly
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 18. Szerda, 0:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze. Attila vagyok. Észak Londonban tényleg sok Magyar van,de Croydonban is van egy 20-25 fös csapat. Ha jól tudom dolgozik egy Magyar lány valahol a wimbledoni könytár környékén. Talán a könyvtárba? Sosem volt idöm megkeresni. Ugyhiszem pultos.
Észak csak a közlekedés miatt jobb. Talán ezért költöznek többen oda. Én laktam Neasdenben egy kis ideig, hát mit modjak Brixton nyugisabb!
Meddig tervezitek Angliát? Tetszik London? Esetleg Londonon kivüli tapasztalatok?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 14:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tetszik idekint, igen, de nem mondanam, hogy szivesen elnek itt eletem vegeig.Kacsintó Valoszinuleg 1-2-3 ev eleg lesz, mert azert haza is vagyunk, otthon van minden es mindenki. Ez tapasztalatnak, nyelvtanulasnak kivalo, meg tenyleg olyan emberekkel, kulturaval ismerkedhetsz meg, amivel otthon lehet, hogy sosem.
Te meddig tervezel maradni? Szeretnel valami irodai allast is talalni vagy jol megvagy a vendeglatassal?
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ami a vendégláttást illeti imádom, de egyálltalán nem az élet célom! Mondjuk úgy szórakozásból csinálom. Tudom ez egy kicsit nagyképűnek tűnik de meg próbálom megmagyrázni. Mint írtam ESTÉNKÉNT vagyok ott! Ez arra jó hogy ne legyen szabad estém és így nem tudok költekezni! Amúgy az irodai munka egyálltalán nem érdekel. Kicsit pörgössebb természetű vagyok. Nem szeretem a bezártságot! Wimbledon melyik részén laktok? Nekünk nem jött össze a mordeni lakás. Igy keresgélnem kell még. Nem tudsz valami jót? Egy két szobást keresünk kerttel.Valahol Wimbledon körül.Egyenlöre 2-3 évig szeretnék maradni,de bármi közbe jöhet! Szeretek raftingolni? Vannak jó helyek Walesben!
Vissza az elejére
timkeeeee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! En Southfieldsben vagyok, az mindjart Wimblendon mellett van. Hetfo este erkeztem es nagyon szeretnek talalkozni mas kint elo magyarokkal is. udv Timi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

timkeeeee írta:
Sziasztok! En Southfieldsben vagyok, az mindjart Wimblendon mellett van. Hetfo este erkeztem es nagyon szeretnek talalkozni mas kint elo magyarokkal is. udv Timi

Szia Timkeeee? Mit csinálsz kint? Munkát keresel, vagy mar talaltál is?Egyedül vagy, vagy barátokkal?
Hány éves vagy? Mi is a közeledben vagyunk, Croydonban.
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

na akkor leszunk mar elegen errefele, majd szervezhetunk valami kozos programot.Mosoly
Attilanak uzenem, hogy nem vagyunk egy iszonyu sport talentumok, sajnos csak a konditerembe meg az uszodareszbe szoktunk jarni. Raftingon ketszer voltam, akkor ugy dontottunk, nem leszunk nagy baratai egymasnak.Mosoly Sikeresen ment a dolog egy ideig, de utana tobb idot toltotem a vizben mint a hajoban, annak ellenere, hogy nekem kellett volna kormanyoznom.Mosoly
Nem tudok egyelore lakast, mi a gumtree oldalon talaltuk azt amiben most vagyunk. Javaslom, hogy menjetek be az ingatlanirodakba is, es erdeklodjetek, hivnak, ha van a megadott paramtereknek megfelelo lakas. A gumtree-rok meg ugye egyenesen a kiadot is megcelozhatjatok. Mennyiert nezegetted egyebkent? Amikor en kerestem oktoberben, akkor kb. 1000 font korul voltak a lakasok, de lehet alkudni mindket kiado eseteben, az ingatlanirodak is engednek az arbol.

Timi, miutan megvalaszoltad Enci kerdeseit, es latjuk, mit fogsz itt tevekenykedni, megbeszelhetunk egy talalkat.Mosoly
Enci, Ti mennyire vagytok mobilisak a gyerekekkel? Vagy gyerkocok nelkul egy pubos osszeruccanasra?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
1 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban