Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Diplomával Londonban
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
denzel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 11:33    Hozzászólás témája: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Tudnátok tanácsot adni abban, hogy milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak friss diplomával Londonban ill. milyen elvárások vannak?

Még nem végeztem az egyetemen de arra gondoltam, hogy a jó szakmai gyakorlat ill. a nyelvtudás miatt Londonban próbálkoznék elhelyezkedni. A fizetés nem elsődleges (annyi azért kell, hogy egy min. szinten éldegéljek)!
Közgazdaságtant és marketinget végzek (Szent István Egyetem) és középfokon beszélek angolul (bár a tényleges nyelvtudás azért majd élesben elválik) Mosoly! Elsősorban a filmgyártás ill. a média érdekel de bármi szóba jöhet ami a marketinghez kapcsolódik!

Azt hallottam, hogy gyakran a kezdő munkavállalókat kezdetben gyakornokként alkalmazzák (gyakran fizetés nélkül) és majd csak utána lehet szó a konkrét állásról.Valóban így működik?

Köszi a segítséget!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Először is javaslom, hogy olvasd végig 'A munkakeresésről néhány szót..' cimű tárgy alatt található hozzászólásokat.

A weben nézz körül, hogy milyen állások vannak és mennyit fizetnek.

Szerintem találsz olyan állást, amiért fizetnek. A nemfizetős gyakornoki álláshoz nem tudok hozzászólni, ez speciális szakmai dolog lehet.

Heni
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ajanlom ezt az oldalt:

http://www.reed.co.uk/graduate/
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Én úgy tudom, hogy az angolokat nem érdekli a papír, nekem is van, és azt mondják a kinti ismerőseim, hogy szarják le az angolok, hogy milyen papírod van!

Szia: Gabi

Ja és sok sikert!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Szia!

Én úgy tudom, hogy az angolokat nem érdekli a papír, nekem is van, és azt mondják a kinti ismerőseim, hogy szarják le az angolok, hogy milyen papírod van!

Ja és sok sikert!

Azért ezt ebben a formában nem hinném... hacsak nem valami kulimunkára jelentkezel.
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ignac!

Nagyon örülök, hogy írtál ezek szerint nem haragszól! vagy tévedek?
Lehet, hogy igazad van!!!!
Lehet ezt a dolgot én rosszúl tudom!

Jó légy: Gabi Vicces
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért mondják az angolok, hogy a papir nem érdekli őket, mert a diplomának itt nagyon lement az értéke. Hangsúlyoznod kell valahogy, hogy a tiéd nem angol, és igenis ér valamit.

A te szakmádban rengeteg embernek van diplomája, ez most az új dolog, media studies, marketing, film studies.... Ezeket sok ember nem tartja komoly szakmának... Állás ügyben nem fog tudni neked senki segiteni, csak javaslatokat adhatnak, hogy merre nézz szét. Van olyan hely, ahol be tudod adni a pályázatodat az interneten is, de fel kell készülni rá, hogy hirtelen kell interjúra menni.

A Reed jónevű ügynökség. Még annyit kell tudni általában az ügynökségekről, hogy először hozzájuk kell elmenni interjúra, hogy felmérjenek, és tudják, hová közvetitsenek. Nem garantált, hogy állást fognak neked találni. Viszont kezdésnek jó. Én is be voltam jónéhányhoz jelentkezve, mikor állást kerestem.

Sok sikert!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 21:21    Hozzászólás témája: Re: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

denzel írta:
Hello!

Tudnátok tanácsot adni abban, hogy milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak friss diplomával Londonban ill. milyen elvárások vannak?

Még nem végeztem az egyetemen de arra gondoltam, hogy a jó szakmai gyakorlat ill. a nyelvtudás miatt Londonban próbálkoznék elhelyezkedni. A fizetés nem elsődleges (annyi azért kell, hogy egy min. szinten éldegéljek)!
Közgazdaságtant és marketinget végzek (Szent István Egyetem) és középfokon beszélek angolul (bár a tényleges nyelvtudás azért majd élesben elválik) Mosoly! Elsősorban a filmgyártás ill. a média érdekel de bármi szóba jöhet ami a marketinghez kapcsolódik!

Azt hallottam, hogy gyakran a kezdő munkavállalókat kezdetben gyakornokként alkalmazzák (gyakran fizetés nélkül) és majd csak utána lehet szó a konkrét állásról.Valóban így működik?

Köszi a segítséget!

A film es media terulethez elsosorban gyakorlat kell, es nem papir. Ez tapasztalat. Masodsorban jo angol nyelvtudas a szakmai reszet is beleertve. Harmadsorban, ami az egesz film es tv iparra igaz. KAPCSOLATOK!! Megpedig nem is egy, hanem tobb es jo. Ez az egyik legbelterjesebb szakma. Arrol nem beszelve, hogy Angliaban a filmszakma nem olyan nagy mint Amerikaban. Itt sokkal kevesebb nagyjatekfilmet keszitenek, mint az USA-ban, kb. mint Magyarorszagon. A kulfoldi filmeket nem szamitva. Szoval nem Anglia a filmezes Kanaanja.
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 12:37    Hozzászólás témája: Re: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:

A film es media terulethez elsosorban gyakorlat kell, es nem papir. Ez tapasztalat. Masodsorban jo angol nyelvtudas a szakmai reszet is beleertve. Harmadsorban, ami az egesz film es tv iparra igaz. KAPCSOLATOK!!

És persze könnyűiparra, a nehéziparra, a kereskedelemre, az államigazgatásra, egyszóval az egész életünkre. Jól látom? Mosoly
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:54    Hozzászólás témája: Re: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Artin írta:

A film es media terulethez elsosorban gyakorlat kell, es nem papir. Ez tapasztalat. Masodsorban jo angol nyelvtudas a szakmai reszet is beleertve. Harmadsorban, ami az egesz film es tv iparra igaz. KAPCSOLATOK!!

És persze könnyűiparra, a nehéziparra, a kereskedelemre, az államigazgatásra, egyszóval az egész életünkre. Jól látom? Mosoly

Jol latod, de amig a filmiparban nem igen hirdetnek munkat job centeren keresztul, meg ugynoksegen keresztul, addig az altalad felsoroltaknal inkabb tobbet. A filmszakmaban 10 allasbol 9-et az ismeros kap, minden szinten. Teljesen mindegy, hogy rendezo, vagy operator, vagy csak egy fodraszrol van szo. Ezert nehezebb munkat talalni ebben a szakmaban, mert ha kell ember, azt tobbnyire csak belso korokben kereseik, es amig nem vagy benne a korben....
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 12:56    Hozzászólás témája: Re: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
ignac írta:
Artin írta:

Jol latod, de amig a filmiparban nem igen hirdetnek munkat job centeren keresztul, meg ugynoksegen keresztul, addig az altalad felsoroltaknal inkabb tobbet. A filmszakmaban 10 allasbol 9-et az ismeros kap, minden szinten. Teljesen mindegy, hogy rendezo, vagy operator, vagy csak egy fodraszrol van szo. Ezert nehezebb munkat talalni ebben a szakmaban, mert ha kell ember, azt tobbnyire csak belso korokben kereseik, es amig nem vagy benne a korben....

Sziasztok!

Csak annyit akarok, hogy szerintem itthol se könnyű a helyzett mégpedig, hogy tanuljon az ember mint az állat, mert mindenhova a papír kell!
Szart sem ér, minek tanúljon az ember amikor még munka sincs, mert sajnos a parlamentbe van egy rakás szerencsétlen miniszter!de nem így van! Kérdezzem én???
Szerintem egyre de egyre szarabb lesz itthon a helyzet, és mindenki aki teheti el megy, mert nem fog tudni megélni.

Gabi
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 18:27    Hozzászólás témája: Re: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Artin írta:
ignac írta:
Artin írta:

Sziasztok!

Csak annyit akarok, hogy szerintem itthol se könnyű a helyzett mégpedig, hogy tanuljon az ember mint az állat, mert mindenhova a papír kell!
Szart sem ér, minek tanúljon az ember amikor még munka sincs, mert sajnos a parlamentbe van egy rakás szerencsétlen miniszter!de nem így van! Kérdezzem én???
Szerintem egyre de egyre szarabb lesz itthon a helyzet, és mindenki aki teheti el megy, mert nem fog tudni megélni.

Gabi

Van lázmérőd, Gabesz?? Furcsa dolgokat beszélsz, bevallom, gyakran nem is értelek. Egy dologban azonban biztos vagyok: tanulni feltétlenül érdemes. Neked is ezt javaslom, akkor akár még te is lehetsz miniszter, és megmutathatod... Kacsintó
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 9. Vasárnap, 19:03    Hozzászólás témája: Re: Diplomával Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Gabi írta:
Artin írta:
ignac írta:
Artin írta:

Sziasztok!

Gabi

Van lázmérőd, Gabesz?? Furcsa dolgokat beszélsz, bevallom, gyakran nem is értelek. Egy dologban azonban biztos vagyok: tanulni feltétlenül érdemes. Neked is ezt javaslom, akkor akár még te is lehetsz miniszter, és megmutathatod... Kacsintó

Szia Ignác!

Semmi bajom nincs, köszönöm, lehet, hogy furcsákat írok, de szerintem van bennük lényeg, hogy is mondjam.
Magyarország ma már, olyan, hogy ha nincs ismeretséged, akkor gáz van.
Én is úgy vagyok vele, hogy tanulni nem árt, de minek ha nincs értelme, ha nincs meló.
Szerinted az a sok ember miért megy ki külföldre, biztos nem csak úgy.
Szerintem ezen gondolkodj el.
Nem bántásképpen írtam!!!!!
Jó Légy: Gabi

Ui: Miért látod azt, hogy néha furcsát beszélek?????
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem meg kulkeres diplomam van, de megmondom oszinten, nem is kerestem itt ezzel allast. Szerintem tok remenytelen lehet, hiszen az egesz uzleti adminisztracio mas, nem ertesz egy rakas szakszot, meg roviditest, meg akkor sem, ha felso foku szinten beszelsz angolul.
Szoval inkabb ugy dontottem, meg egy darabik el gagyimelozok itt, de jovore beiratkozok egy itteni konyvelo tanfolyamra, hogy legyen valami lovesem az itteni dolgokrol.

Kishitu vagyok, vagy realista, szerintetek?
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 15:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Szia!

Ja és sok sikert!

Mindenkinek !

Nem tudom ki hol hall ilyen hülyeségeket , de ezt rögtön felejtsd el hogy nem kell papir !!

Nagyon is kell , pláne a jól fizető , neves cégeknél .....sőt....még ha van is komoly opciókkal felszerelt papirod , még az sem 100 hogy megvan a tuti...még az elsők között is válogatnak , ki nyeri a versenyt !

Szóval legyen csak papirod, na meg nem árt ha tudással is párosul aza papir !

üdv
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban