Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - '
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

'

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szbetti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 20:34    Hozzászólás témája: ' Hozzászólás az előzmény idézésével

koszi

Legutóbb szbetti szerkesztette (2006. Április 15. Szombat, 8:56), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 21:12    Hozzászólás témája: Re: Liveout aupair állást keresek(v más munkát)Tud vlk segít Hozzászólás az előzmény idézésével

szbetti írta:
Sziasztok!
Már régóta keresek munkát Londonban, de eddig nem sok sikerrel. Főleg családhoz szeretnék elmenni aupair-kedni vagy nanny-ként, de mindenképp live out-os munka érdekelne.
Sajnos az angolom még elég gyenge, de folyamatosan fejlesztem.
Angliába október végén jöttünk a barátommal, vidéken kezdtünk, mint aupai-pár. A családdal sajnos voltak problémák, kénytelenek voltunk otthagyni őket, így tőlük nem tudnék referencitát kérni, mivel nem a legjobb viszonyban váltunk el egymástól. Egyébként gyakorlatom az tényleg van, mert a saját családomban is nagyon sokat felügyeltem gyerekekre,de sok itteni család angol referenciát kér.
Főként a gumtree-t szoktam nézegetni, naponta 1-3 jelentkezést tudok elküldeni, ahová elvileg megfelelnék (gyakorlatilag nem úgy néz ki...). Ezenkívül boltok kirakatára tettem ki a hírdetésem, de még nem kaptam semmilyen hívást, hogy mehetnék...
Egyébként ennyi idő után már bármilyen munka érdekelne, amit tudnék csinálni.(takarítás, kávézókban, bármi...) Persze próbálkoztam mással eddig is, nemcsak családkereséssel, de eddig mindenhonnan elküldtek. (McDonalds, hotelek...) Nagyon sok helyen otthagytam az önéletrajzom, de nem kaptam még visszajelzést.
Szóval ha valakinek lenne ötlete, hogy még hol keresgélhetnék, azt szívesen venném!
Köszi, hogy végigolvastad!
hello

Ugynoksegegnel probaltad mar? Catering ugynoksegek pl. Blue Arrow, Admiral, Berkely Scott. Pincerkedest. Ha van gyakorlatod, mert azt ott helyben leellenorizhetik rajtad. Pubok, kavezok pl: Costacoffe,Starbucks, Nero Cafe)

Persze mindenhol az angol gyakorlatot fogjak kerdezni eloszor. De probalj meg hazudni, egy kicsit.
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 16:29    Hozzászólás témája: Re: Liveout aupair állást keresek(v más munkát)Tud vlk segít Hozzászólás az előzmény idézésével

szbetti írta:
Sziasztok!
Már régóta keresek munkát Londonban, de eddig nem sok sikerrel. Főleg családhoz szeretnék elmenni aupair-kedni vagy nanny-ként, de mindenképp live out-os munka érdekelne.
Sajnos az angolom még elég gyenge, de folyamatosan fejlesztem.
Angliába október végén jöttünk a barátommal, vidéken kezdtünk, mint aupai-pár. A családdal sajnos voltak problémák, kénytelenek voltunk otthagyni őket, így tőlük nem tudnék referencitát kérni, mivel nem a legjobb viszonyban váltunk el egymástól. Egyébként gyakorlatom az tényleg van, mert a saját családomban is nagyon sokat felügyeltem gyerekekre,de sok itteni család angol referenciát kér.
Főként a gumtree-t szoktam nézegetni, naponta 1-3 jelentkezést tudok elküldeni, ahová elvileg megfelelnék (gyakorlatilag nem úgy néz ki...). Ezenkívül boltok kirakatára tettem ki a hírdetésem, de még nem kaptam semmilyen hívást, hogy mehetnék...
Egyébként ennyi idő után már bármilyen munka érdekelne, amit tudnék csinálni.(takarítás, kávézókban, bármi...) Persze próbálkoztam mással eddig is, nemcsak családkereséssel, de eddig mindenhonnan elküldtek. (McDonalds, hotelek...) Nagyon sok helyen otthagytam az önéletrajzom, de nem kaptam még visszajelzést.
Szóval ha valakinek lenne ötlete, hogy még hol keresgélhetnék, azt szívesen venném!
Köszi, hogy végigolvastad!
hello

Szia!

Én is pont ezt akartam neked tanácsolni, hogy ügynökségeken keresztül probáld, mert ők foglalkoznak vele, magadtól esetleg úgy kapsz ilyen melókat, ha figyeled a hirdetéseket, meg ilyenek!
Sok sikert!
Gabi Kacsintó van sok magyar cég, csak keress!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban