| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
szbetti Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 31. Péntek, 20:34 Hozzászólás témája: ' |
|
|
koszi
Legutóbb szbetti szerkesztette (2006. Április 15. Szombat, 8:56), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 31. Péntek, 21:12 Hozzászólás témája: Re: Liveout aupair állást keresek(v más munkát)Tud vlk segít |
|
|
| szbetti írta: | Sziasztok!
Már régóta keresek munkát Londonban, de eddig nem sok sikerrel. Főleg családhoz szeretnék elmenni aupair-kedni vagy nanny-ként, de mindenképp live out-os munka érdekelne.
Sajnos az angolom még elég gyenge, de folyamatosan fejlesztem.
Angliába október végén jöttünk a barátommal, vidéken kezdtünk, mint aupai-pár. A családdal sajnos voltak problémák, kénytelenek voltunk otthagyni őket, így tőlük nem tudnék referencitát kérni, mivel nem a legjobb viszonyban váltunk el egymástól. Egyébként gyakorlatom az tényleg van, mert a saját családomban is nagyon sokat felügyeltem gyerekekre,de sok itteni család angol referenciát kér.
Főként a gumtree-t szoktam nézegetni, naponta 1-3 jelentkezést tudok elküldeni, ahová elvileg megfelelnék (gyakorlatilag nem úgy néz ki...). Ezenkívül boltok kirakatára tettem ki a hírdetésem, de még nem kaptam semmilyen hívást, hogy mehetnék...
Egyébként ennyi idő után már bármilyen munka érdekelne, amit tudnék csinálni.(takarítás, kávézókban, bármi...) Persze próbálkoztam mással eddig is, nemcsak családkereséssel, de eddig mindenhonnan elküldtek. (McDonalds, hotelek...) Nagyon sok helyen otthagytam az önéletrajzom, de nem kaptam még visszajelzést.
Szóval ha valakinek lenne ötlete, hogy még hol keresgélhetnék, azt szívesen venném!
Köszi, hogy végigolvastad!
hello |
Ugynoksegegnel probaltad mar? Catering ugynoksegek pl. Blue Arrow, Admiral, Berkely Scott. Pincerkedest. Ha van gyakorlatod, mert azt ott helyben leellenorizhetik rajtad. Pubok, kavezok pl: Costacoffe,Starbucks, Nero Cafe)
Persze mindenhol az angol gyakorlatot fogjak kerdezni eloszor. De probalj meg hazudni, egy kicsit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 16:29 Hozzászólás témája: Re: Liveout aupair állást keresek(v más munkát)Tud vlk segít |
|
|
| szbetti írta: | Sziasztok!
Már régóta keresek munkát Londonban, de eddig nem sok sikerrel. Főleg családhoz szeretnék elmenni aupair-kedni vagy nanny-ként, de mindenképp live out-os munka érdekelne.
Sajnos az angolom még elég gyenge, de folyamatosan fejlesztem.
Angliába október végén jöttünk a barátommal, vidéken kezdtünk, mint aupai-pár. A családdal sajnos voltak problémák, kénytelenek voltunk otthagyni őket, így tőlük nem tudnék referencitát kérni, mivel nem a legjobb viszonyban váltunk el egymástól. Egyébként gyakorlatom az tényleg van, mert a saját családomban is nagyon sokat felügyeltem gyerekekre,de sok itteni család angol referenciát kér.
Főként a gumtree-t szoktam nézegetni, naponta 1-3 jelentkezést tudok elküldeni, ahová elvileg megfelelnék (gyakorlatilag nem úgy néz ki...). Ezenkívül boltok kirakatára tettem ki a hírdetésem, de még nem kaptam semmilyen hívást, hogy mehetnék...
Egyébként ennyi idő után már bármilyen munka érdekelne, amit tudnék csinálni.(takarítás, kávézókban, bármi...) Persze próbálkoztam mással eddig is, nemcsak családkereséssel, de eddig mindenhonnan elküldtek. (McDonalds, hotelek...) Nagyon sok helyen otthagytam az önéletrajzom, de nem kaptam még visszajelzést.
Szóval ha valakinek lenne ötlete, hogy még hol keresgélhetnék, azt szívesen venném!
Köszi, hogy végigolvastad!
hello |
Szia!
Én is pont ezt akartam neked tanácsolni, hogy ügynökségeken keresztül probáld, mert ők foglalkoznak vele, magadtól esetleg úgy kapsz ilyen melókat, ha figyeled a hirdetéseket, meg ilyenek!
Sok sikert!
Gabi van sok magyar cég, csak keress! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|