Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repterre
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder Mosoly

Hali!

Nekem meg egy Honda Civic-em van , és nekem az az angol nem esett a kezemre , aki a multhéten nekem jött:-)) ( vagy én neki , jelenleg döntetlenre állunk:-))

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 16:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Ez érdekes... Nekem japán autóm van, Toyota, és az index a bal oldalon van, az ablaktörlő a jobbon. Az előző autóm is Toyota volt, csak régebbi, és azon is igy volt. Más autóhoz nem tudok hozzászólni.
Heni

A japan autok mar csak ilyenek Mosoly Megtevesztik az ellenseget...
Lehet, hogy a Toyota megsem japan?

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 18:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

A japan autok mar csak ilyenek Mosoly Megtevesztik az ellenseget...
Lehet, hogy a Toyota megsem japan?
-seci

Lehet. Mosoly
Nekünk mondjuk Nissanunk van/volt (két különböző típus), de mindkettőn "európai módon" volt az index és az ablaktörlő. Mosoly

Az nem lehet, hogy esetleg csak Neked nem volt szerencséd? Mosoly Lehet, hogy azon a típuson kívül, amit te próbáltál, szinte mindegyik másik "normálisan" kezeli ezt a két dolgot! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder Mosoly

Meg az a szerencse, hogy csak ritkan gyujtasz ra. az autorol csak annyit, hogy szvsz a Ford Probe nem europai piacra keszult, (kivetel anglia) ezert lehet, neked forditva van az elrendezes.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Ez érdekes... Nekem japán autóm van, Toyota, és az index a bal oldalon van, az ablaktörlő a jobbon. Az előző autóm is Toyota volt, csak régebbi, és azon is igy volt. Más autóhoz nem tudok hozzászólni.

Nekem forditva van a bajom, mikor Magyarországra megyek, mindig a bal kezemmel akarok a sebváltóhoz nyúlni, persze csak az ajtót találom helyette... És nagyon oda kell figyelnem, hogy ne az út bal oldalán menjek, és hogy a körforgalomban merre megyek és merre nézek először.

Hamar meg lehet szokni...

Az iskolák itt elég gyatrák, Magyarországon sokkal többet tanitanak. De úgy vettem észre, hogy ez nemcsak itt, hanem Nyugat-Európára is érvényes, Amerikára meg pláne. A magyar iskolák összehasonlithatatlanul jobbak.

Heni

Heni milyen Toyotad van? HA nem akarod itt megirni, ird meg legyszi privatban. Koszonom.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Enci írta:

Meg az a szerencse, hogy csak ritkan gyujtasz ra. az autorol csak annyit, hogy szvsz a Ford Probe nem europai piacra keszult, (kivetel anglia) ezert lehet, neked forditva van az elrendezes.

mi az az szvsz???
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem titok... Toyota Corolla T3. És ha a Toyota nem japán, akkor engem nagyon átvertek...
Vissza az elejére
gergoa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit most irok nem egeszen ide tartozik,de leirom.Ha epsegben akar valaki hazaterni,akkor ne menjen este 9-tol a Hyde Parkba,mer velunk megtortent,hogy mult het szombaton olyan este 11 korul setalgattunk harman a Hydban es egyszer csak 2 egyen megjelent(csak annyit tudtak mondani,hogy FUCK FUCK...)es szepen ki akartak rabolni.A haveromat jol le is utottek,de szarul jartak mert nem volt nalunk semmi.Ez kb. tartott 2 percig,majd elfutottak.Ra 5 percre megjelentek a rendorok,mer valaki ertesitte oket.Csak itt meg az volt a problema,hogy egyikunk se tudott angolul.Hat ez van. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Artin írta:
Enci írta:

mi az az szvsz???

Szerény Véleményem Szerint. Ugyanaz , mint az IMHO .
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gergoa írta:
Amit most irok nem egeszen ide tartozik,de leirom.Ha epsegben akar valaki hazaterni,akkor ne menjen este 9-tol a Hyde Parkba,mer velunk megtortent,hogy mult het szombaton olyan este 11 korul setalgattunk harman a Hydban es egyszer csak 2 egyen megjelent(csak annyit tudtak mondani,hogy FUCK FUCK...)es szepen ki akartak rabolni.A haveromat jol le is utottek,de szarul jartak mert nem volt nalunk semmi.Ez kb. tartott 2 percig,majd elfutottak.Ra 5 percre megjelentek a rendorok,mer valaki ertesitte oket.Csak itt meg az volt a problema,hogy egyikunk se tudott angolul.Hat ez van. Nagyon boldog

Mondd magad szerencsésnek, hogy még csak a Hyde Park-ban próbáltak meg kirabolni. Különben én éppen ezért járok karatéra, és már a lányomat is hordom. Ne adj nekik esélyt sem...
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Enci írta:
Artin írta:
Enci írta:

mi az az szvsz???

Szerény Véleményem Szerint. Ugyanaz , mint az IMHO .

Jaja az szvsz amit pietro irt. Viszont mi az az IMHO??? Sokkolt Sokkolt
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Nem titok... Toyota Corolla T3. És ha a Toyota nem japán, akkor engem nagyon átvertek...

Nagyon TUTTI auto!!! Nagyon boldog Eredeti japan. Nekunk is corollank volt kombiban, most Corolla Verso van. Mosoly
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gergoa írta:

Meg az a szerencsetek, hogy nem volt naluk kes, vagy mas fegyver. Ez most a legujabb divat, sajnos. A keseles.

Amugy hogy jutottatok be a hyde parkba este 11 korul? Amikor sotetedeskor (az most kb. este 6-7 ora) bezarjak.
Vissza az elejére
Pounder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Jaja az szvsz amit pietro irt. Viszont mi az az IMHO??? Sokkolt Sokkolt

in my humble opinion Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gergoa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 15:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A hid utan be lehet menni,mert csak a valamien gardens van bezarva.Amugy mi is azert nem utottuk le oket mert valoszinu kes volt naluk.Amugy nagyon szet bombaztuk volna oket,csak nem tudtuk mi van naluk,meg egy kocsi varta oket,kitudja meg hanyan.hat szerencsenk volt az biztos.De meg kellet elni ezt is.Most ha mennek csak Gas-sprayvel+kessel.Ja amugy meg a rendorok is jofejek.Toluk aztan meg is olhettek volna bennunket,pedig elvileg 10-20percenkent koroznek.Errol ennyit.Most mar nem Londonban vagyo0k,ugyhogy nem kell felnem hogy kirabolnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban