| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
sealspietro Mester

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
|
Elküldve: 2006. Március 29. Szerda, 20:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder  |
Hali!
Nekem meg egy Honda Civic-em van , és nekem az az angol nem esett a kezemre , aki a multhéten nekem jött:-)) ( vagy én neki , jelenleg döntetlenre állunk:-))
Üdv: Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 16:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | Ez érdekes... Nekem japán autóm van, Toyota, és az index a bal oldalon van, az ablaktörlő a jobbon. Az előző autóm is Toyota volt, csak régebbi, és azon is igy volt. Más autóhoz nem tudok hozzászólni.
Heni |
A japan autok mar csak ilyenek Megtevesztik az ellenseget...
Lehet, hogy a Toyota megsem japan?
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pumukli Haladó

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 18:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: |
A japan autok mar csak ilyenek Megtevesztik az ellenseget...
Lehet, hogy a Toyota megsem japan?
-seci |
Lehet.
Nekünk mondjuk Nissanunk van/volt (két különböző típus), de mindkettőn "európai módon" volt az index és az ablaktörlő.
Az nem lehet, hogy esetleg csak Neked nem volt szerencséd? Lehet, hogy azon a típuson kívül, amit te próbáltál, szinte mindegyik másik "normálisan" kezeli ezt a két dolgot!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder  |
Meg az a szerencse, hogy csak ritkan gyujtasz ra. az autorol csak annyit, hogy szvsz a Ford Probe nem europai piacra keszult, (kivetel anglia) ezert lehet, neked forditva van az elrendezes. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | Ez érdekes... Nekem japán autóm van, Toyota, és az index a bal oldalon van, az ablaktörlő a jobbon. Az előző autóm is Toyota volt, csak régebbi, és azon is igy volt. Más autóhoz nem tudok hozzászólni.
Nekem forditva van a bajom, mikor Magyarországra megyek, mindig a bal kezemmel akarok a sebváltóhoz nyúlni, persze csak az ajtót találom helyette... És nagyon oda kell figyelnem, hogy ne az út bal oldalán menjek, és hogy a körforgalomban merre megyek és merre nézek először.
Hamar meg lehet szokni...
Az iskolák itt elég gyatrák, Magyarországon sokkal többet tanitanak. De úgy vettem észre, hogy ez nemcsak itt, hanem Nyugat-Európára is érvényes, Amerikára meg pláne. A magyar iskolák összehasonlithatatlanul jobbak.
Heni |
Heni milyen Toyotad van? HA nem akarod itt megirni, ird meg legyszi privatban. Koszonom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | | Enci írta: | Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder  |
Meg az a szerencse, hogy csak ritkan gyujtasz ra. az autorol csak annyit, hogy szvsz a Ford Probe nem europai piacra keszult, (kivetel anglia) ezert lehet, neked forditva van az elrendezes. |
mi az az szvsz??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem titok... Toyota Corolla T3. És ha a Toyota nem japán, akkor engem nagyon átvertek... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gergoa Újonc

Csatlakozott: Feb 20, 2006 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Henley-on-Thames Oxfordshire
|
Elküldve: 2006. Április 1. Szombat, 12:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Amit most irok nem egeszen ide tartozik,de leirom.Ha epsegben akar valaki hazaterni,akkor ne menjen este 9-tol a Hyde Parkba,mer velunk megtortent,hogy mult het szombaton olyan este 11 korul setalgattunk harman a Hydban es egyszer csak 2 egyen megjelent(csak annyit tudtak mondani,hogy FUCK FUCK...)es szepen ki akartak rabolni.A haveromat jol le is utottek,de szarul jartak mert nem volt nalunk semmi.Ez kb. tartott 2 percig,majd elfutottak.Ra 5 percre megjelentek a rendorok,mer valaki ertesitte oket.Csak itt meg az volt a problema,hogy egyikunk se tudott angolul.Hat ez van.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
|
Elküldve: 2006. Április 1. Szombat, 13:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | | Artin írta: | | Enci írta: | Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder  |
mi az az szvsz??? |
Szerény Véleményem Szerint. Ugyanaz , mint az IMHO . |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Április 1. Szombat, 14:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| gergoa írta: | Amit most irok nem egeszen ide tartozik,de leirom.Ha epsegben akar valaki hazaterni,akkor ne menjen este 9-tol a Hyde Parkba,mer velunk megtortent,hogy mult het szombaton olyan este 11 korul setalgattunk harman a Hydban es egyszer csak 2 egyen megjelent(csak annyit tudtak mondani,hogy FUCK FUCK...)es szepen ki akartak rabolni.A haveromat jol le is utottek,de szarul jartak mert nem volt nalunk semmi.Ez kb. tartott 2 percig,majd elfutottak.Ra 5 percre megjelentek a rendorok,mer valaki ertesitte oket.Csak itt meg az volt a problema,hogy egyikunk se tudott angolul.Hat ez van.  |
Mondd magad szerencsésnek, hogy még csak a Hyde Park-ban próbáltak meg kirabolni. Különben én éppen ezért járok karatéra, és már a lányomat is hordom. Ne adj nekik esélyt sem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| sealspietro írta: | | Enci írta: | | Artin írta: | | Enci írta: | Nekem egy Ford Probem van, de nekem is jobb oldalt index, bal oldalt ablaktörlő.Viszont van egy pozitiv dolog is itt a vezetésben nekem, csak nagy ritkán gyujtok rá, mert az Istennek sem esik a kezemre a hamveder  |
mi az az szvsz??? |
Szerény Véleményem Szerint. Ugyanaz , mint az IMHO . |
Jaja az szvsz amit pietro irt. Viszont mi az az IMHO???  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | Nem titok... Toyota Corolla T3. És ha a Toyota nem japán, akkor engem nagyon átvertek... |
Nagyon TUTTI auto!!! Eredeti japan. Nekunk is corollank volt kombiban, most Corolla Verso van.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 10:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| gergoa írta: | Amit most irok nem egeszen ide tartozik,de leirom.Ha epsegben akar valaki hazaterni,akkor ne menjen este 9-tol a Hyde Parkba,mer velunk megtortent,hogy mult het szombaton olyan este 11 korul setalgattunk harman a Hydban es egyszer csak 2 egyen megjelent(csak annyit tudtak mondani,hogy FUCK FUCK...)es szepen ki akartak rabolni.A haveromat jol le is utottek,de szarul jartak mert nem volt nalunk semmi.Ez kb. tartott 2 percig,majd elfutottak.Ra 5 percre megjelentek a rendorok,mer valaki ertesitte oket.Csak itt meg az volt a problema,hogy egyikunk se tudott angolul.Hat ez van.  |
Meg az a szerencsetek, hogy nem volt naluk kes, vagy mas fegyver. Ez most a legujabb divat, sajnos. A keseles.
Amugy hogy jutottatok be a hyde parkba este 11 korul? Amikor sotetedeskor (az most kb. este 6-7 ora) bezarjak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pounder Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 11:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | Jaja az szvsz amit pietro irt. Viszont mi az az IMHO???  |
in my humble opinion  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gergoa Újonc

Csatlakozott: Feb 20, 2006 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Henley-on-Thames Oxfordshire
|
Elküldve: 2006. Április 3. Hétfő, 15:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| A hid utan be lehet menni,mert csak a valamien gardens van bezarva.Amugy mi is azert nem utottuk le oket mert valoszinu kes volt naluk.Amugy nagyon szet bombaztuk volna oket,csak nem tudtuk mi van naluk,meg egy kocsi varta oket,kitudja meg hanyan.hat szerencsenk volt az biztos.De meg kellet elni ezt is.Most ha mennek csak Gas-sprayvel+kessel.Ja amugy meg a rendorok is jofejek.Toluk aztan meg is olhettek volna bennunket,pedig elvileg 10-20percenkent koroznek.Errol ennyit.Most mar nem Londonban vagyo0k,ugyhogy nem kell felnem hogy kirabolnak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|