Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

korlevel
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 18:40    Hozzászólás témája: korlevel Hozzászólás az előzmény idézésével

sajnos egy baki miatt elment egy korlevel.
oruok hogy osszetartanak a magyarok es szervezodnek, de nagyon kerem a cimlistan szerploket hogy ne hasznaljak fel a cimlistat ujabb korleveere es foleg ne hasznaljak fel maganlevelezesekre, mert abbol mindenki fog egy peldanyt kapni

hozzam naponta tobben is irnak munakkereses ugyeben es nagyon zavaro hogy sok e-mailt kapok olyanoktol akik nem hozzam fordulnak segitsegert es most nagy kusza lett a levelesladam, mert sok felseleget kapok es ez nekem idobe kerul kinyitni es kidoblni oket.A vege meg az lesz hogy ki fogok selejtezni par levelet azoktol akiknek tenyleges segitsegre lenne szukseguk.............utana meg megvadolnak hgoy nem valaszolok a levelkre.Ki a hibas most??????????????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 20:20    Hozzászólás témája: Re: korlevel Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
oruok hogy osszetartanak a magyarok es szervezodnek, de nagyon kerem a cimlistan szerploket hogy ne hasznaljak fel a cimlistat ujabb korleveere es foleg ne hasznaljak fel maganlevelezesekre, mert abbol mindenki fog egy peldanyt kapni

hozzam naponta tobben is irnak munakkereses ugyeben es nagyon zavaro hogy sok e-mailt kapok olyanoktol akik nem hozzam fordulnak segitsegert es most nagy kusza lett a levelesladam, mert sok felseleget kapok es ez nekem idobe kerul kinyitni es kidoblni oket.A vege meg az lesz hogy ki fogok selejtezni par levelet azoktol akiknek tenyleges segitsegre lenne szukseguk.............utana meg megvadolnak hgoy nem valaszolok a levelkre.Ki a hibas most??????????????

Kriszti mielőtt bárkire is mérges lennél légyszives nézd már meg a feladót.
A körlevél a net végződésű lapról érkezett, NEM TŐLÜNK!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 21:26    Hozzászólás témája: Re: korlevel Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
bkriszta írta:

Kriszti mielőtt bárkire is mérges lennél légyszives nézd már meg a feladót.
A körlevél a net végződésű lapról érkezett, NEM TŐLÜNK!!!!!!!

Ja, szeggyed mar ossze magad! Nagyon boldog
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eszrevvetm, nem is veletek van gondom, hanem azokkal akik jogtalanul kihasznaljak a helyzetet!
csak gondoltam hozzatok fordulva talan segithetunk a helyzeten.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hogy gondolod Kriszta? Mosoly
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
eszrevvetm, nem is veletek van gondom, hanem azokkal akik jogtalanul kihasznaljak a helyzetet!

Halihóó!
Anyiban talán igazat kell hogy adjak Krisztának , hogy mindenféleképp etikátlan körlevelet küldözgetni , még akkor is , ha véletlen " figyelmetlenségből" került ki nagyon sok cim.
Csak egy dolgot szintén figyelembe kell venni. Az első körlevelet ( Londoni Magyarok találkozó ) a honlap rendszergazdája küldte , és nem az adminisztrátora , aki ugye az Enci. És mivel a címek már kimentek , nem is igen lehet mit csinálni , azonkivül , hogy elmonja a redszergizda , hogy mea culpa amit a Gabor Wicher meg is tett , és ő szintén nem az Enci.
Tehát! Megoldás? Nincs. A címek kint vannak , ha valakinek kedve szottyan , elküldi az önéletrajzát az összesre. Vagy épp a nagymamája himzésmintáját beszkennelve.
Ezért , csak egy dolgot lehet tenni. Én 14 éve olvastam elöször , most ajánlom , hogy aki teheti , olvassa el , ez a netikett.
Itt található:
https://lists.fsn.hu/illik.html
És aki ezek utánn is úgy gondolja , hogy küldözget körlevelet , az gondolja meg , hogy legalább olyan etikátlan dolgot csinál , mintha egy társasági összejövetelnél beleinna a sörömbe.
Azért haragszom.
És ha mégegy körlevelet kapok , akkor abból azt a konzekvenciát vonom le , hogy aki küldte , az szeret levelezni.
Nekem van kb. 4500 levelem , ami semmitmondó - olasz levelezési lista , freemail levlista , meg sok szemét még. El fogom neki küldeni , hagy böngésszen. Ne kelljen senkivel ezt tennem , kérem.

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 7:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]
bkriszta írta:

Halihóó!
Anyiban talán igazat kell hogy adjak Krisztának , hogy mindenféleképp etikátlan körlevelet küldözgetni , még akkor is , ha véletlen " figyelmetlenségből" került ki nagyon sok cim.
Csak egy dolgot szintén figyelembe kell venni. Az első körlevelet ( Londoni Magyarok találkozó ) a honlap rendszergazdája küldte , és nem az adminisztrátora , aki ugye az Enci. És mivel a címek már kimentek , nem is igen lehet mit csinálni , azonkivül , hogy elmonja a redszergizda , hogy mea culpa amit a Gabor Wicher meg is tett , és ő szintén nem az Enci.
Tehát! Megoldás? Nincs.

Kedves Mindenki!

Lehet, hogy megoldás nincs, de azért egy dologra mindenkit megkérnék.
Mielőtt vitát indítotok róla, hogy ki a hibás és a nevem bele kevernétek, nézzétek már meg, hogy KI A LEVÉL FELADÓJA!!!!!!!!!!

A magyaroklondonban.com SEMMILYEN KÖRLEVELET NEM KÜLDÖTT SENKINEK.

Wicher Gábornak a Magyaroklondonban.com-hoz semminemű köze nincs, se most, sem régebben nem volt a lapunk rendszergazdája, sem semminemű társa.Ő egy másik lap tulajdonosa.
Ha mi küldünk körlevelet, az 3500 embernek ment volna ki, nem 500-nak.
Igaz a cimek sem jelentek volna meg Mosoly

Igen, mi is kívánunk szervezni találkozót, de még nem most és szervezetteben, fix helyen, úgy hogy az mindenki számára emlékezetes legyen:-)
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek szójjatok má hogy hogy néz ki egy körlevél ?!

Mert az ápiszban nem kapok Nevető ű Nevető

Bocsánat .... csak megakartam törni a komo(r-ly)ságot ! Kacsintó
Vissza az elejére
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 13:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oké,véletlenül,kiment egy körlevél.Mindenki emberből van,és mindenki hibázhat.
DE!!!!!!!!!!!!!
Én inkább csak azokat nem értem,akik email-eket küldözgetnek idegen embereknek,hogy szerezzen nekik munkát,én ma 12 db ilyen emailt kaptam.
Hogy veszik a bátorságot ehhez,én még ismerősnek sem irtam,hogy segítsen,nemhogy idegennek.
Tényleg mit gondolnak,otthon a nappaliban ülve,amikor elküldik az emailjüket,hogy de van egy munkám és csak rád vártam?
Nekem eszembe sem jutott,hogy de jó,hogy véletlenül kiküldték ezt a körlevelet,és most egy csomó email címhez jutottam,akkor most irok mindenkinek.
Sőt,ha itt nem irjátok,megmondom őszintén észre sem vettem volna.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 15:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miért ne írjunk körlevelet? Ördögi vagy nagyon őrült Mert a lista nem árulja el,ki hol lakik, milyen beosztásban van, és mit csinál! (lehet,hogy a pesti,szolnoki stb. szomszédot bosszantják fel a levelezők, aki még fel is ismeri valahogy őket!))Kacsintó Ezenkívül hozzám hasonlóan a többség minden nem várt, vagy nem beazonosítható levelet olvasatlanul töröl ki. Ráadásul ezek után, mert a tagok döntő többsége nem munkaerőtoborzással tölti idejét, azt a természetes szolidaritást is lerombolhatjuk, ami két melókeresőt egy idegen helyen mégiscsak összeköthet. :cry:Ja,és aki képtelen rászánni az időt a tájékozódásra,csak levelet ír az akkor se tud majd mit kezdeni az esetleges ajánlattal, ha netán Bp-n kap egy ímélt, hogy másnap legyen itt-ott amott interjúra...mondjuk Manchesterben.... Sokkolt Ma én is kitöröltem minden ismeretlent! Nevető
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:21    Hozzászólás témája: Helló mindenkinek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell agódni, mert azóta nekem is rengeteg levelem jött, úgy vagyok vele, hogy ami érdekes elolvasom, ami nem azt törlöm.
Ja visszont az gáz, hogy a címek segítségével akarnak munkát találni!
Mert ez gáz!
Szerezzen mindenki munkát, ahogy tud. ez van sajnos!

Gabi
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

Kedves Mindenki!

Lehet, hogy megoldás nincs, de azért egy dologra mindenkit megkérnék.
Mielőtt vitát indítotok róla, hogy ki a hibás és a nevem bele kevernétek, nézzétek már meg, hogy KI A LEVÉL FELADÓJA!!!!!!!!!!

A magyaroklondonban.com SEMMILYEN KÖRLEVELET NEM KÜLDÖTT SENKINEK.

Wicher Gábornak a Magyaroklondonban.com-hoz semminemű köze nincs, se most, sem régebben nem volt a lapunk rendszergazdája, sem semminemű társa.Ő egy másik lap tulajdonosa.
Ha mi küldünk körlevelet, az 3500 embernek ment volna ki, nem 500-nak.
Igaz a cimek sem jelentek volna meg Mosoly

Igen, mi is kívánunk szervezni találkozót, de még nem most és szervezetteben, fix helyen, úgy hogy az mindenki számára emlékezetes legyen:-)

Aaah, most mar ertem. Mert en semmi fele korlevelet nem kaptam senkitol. Ezek szerint innen nem is kuldtek hivatalosan. De jo olvasni ezeket a vitakat. Hajra gyerekek. Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 18:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Innen se hivatalosan, se nem hivatalosan nem küldtek.Egy másik lap küldte, csak aki felhozta nem nezte meg a feladót, igy elindult egy félreértés lavina, aminek szerintem sosem lesz vége.
Nem a mi lapunk küldte, nem is használtya a nevünket, másik cég volt.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 19:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Encinek igaza van! Egy másik honlapon történt a baki, azért került ide, mert a tagság átfedésben van! Ha valaki meg ezek után is azt hiszi, vadidegenül elküldött ímélekkel fog célt érni, csak azt tudom mondani: ezen a honlapon ilyen sikertörténetet nem olvashat!!! Aki megcsinálta, az nem félt kiállni a fórumra, és kérdezni, válaszolni, hozzászólni, vette a fáradságot hogy leírja a tapasztalatait,és most már kinnt van! (gratulálok nekik!) ha valaki Felkiáltás ennélkül vág bele,az meg nem fog ímélezni mindenfelé! Mosoly
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Innen se hivatalosan, se nem hivatalosan nem küldtek.Egy másik lap küldte, csak aki felhozta nem nezte meg a feladót, igy elindult egy félreértés lavina, aminek szerintem sosem lesz vége.
Nem a mi lapunk küldte, nem is használtya a nevünket, másik cég volt.

Es mi lenne, ha torolned ezt a formuot (vagy lezarnad) Te mint Adminisztrator? Akkor talan megallna a lavina. Mosoly Csak egy otlet, a lavina megallitasara. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban