| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
aTOM82 Haladó

Csatlakozott: Jan 08, 2006 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2006. Március 29. Szerda, 10:06 Hozzászólás témája: ÁRAK, KÖLTSÉGEK |
|
|
Hali!
Ezt a topicot azért nyitottam, mert sehol sem találtam pontos infót a kinti árakról, költségekről. Amit viszont a forumban talál az ember, az álltalában vagy pontatlan, vagy már érvénytelen. Jó lenne egy csokorba (Topicba) szedni, mi mennyibe is kerül annak, aki most fog érkezni Londonba.
Amennyiben van pontos információtok, mennyibe kerül az NI-szám, bankszámlanyitás, jogsicsere, utazás árairól, kérlek írjátok ide. Ezzel megkönnyitve a kiutazók számolgatását a költségekről. És ha van még más számunkra nem gondolt költség is, azt is írjátok meg. Előre is köszi.
(Jogsicserére hallottam már 35font, 50font és 70fontot is )
És hallottam valami Home Office (belugyminiszterium)-ról is, ahol megint csak sokat kell fizetni, de mennyit is?
Várom a válaszokat.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 29. Szerda, 18:29 Hozzászólás témája: |
|
|
jogsicsere: 38 £ + postakoltseg/ vagy szemleyes bevitel eseten nincs postakoltseg.
lakcim cserea jogsin ingyenes
NI szam ingyenes
bankszamla nyitas ingynes, nem kell semmit letenni
WRS 70 font+ postakoltseg
a postakoltseg tobb fele lehet, mert fugg a tavolsagtol, fugg hogy milyen gyorra kered(masnap regegl 9re erjen oda, vagy eleg ket nap mulvara), fugg attol hogy meg akarsz e bizonyosodni hogy oda ert es kersz ertesitest arrol, fugg attol hogy a visszapostat is ajnlva kered, vagy sak sima postaval.......
heti buszberlet, altalanos, minde zonas: 13.50£
ha hozza csatolod az 2, 3 zonas metrot akkor 14£
napi busz jegy: 3.50£
egy vonal, fo idoben 1£, nem fo idoben 80 p Oysertkartyaval) a nelkul 1.50 £
napi metro foidoben (bocs nem emlekszem, kb 8£,) nem foidoben: 5.40£
kenyer ara valtozo.......
[/b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Március 29. Szerda, 19:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt hiszem, a Home Office alatt a Worker Registration Scheme-t érted. A legutóbbi információm alapján ez 50 font, és előbb munkahely kell hozzá.
Élelmiszerárak ügyében látogass el a Tesco weboldalára. Képek is vannak....
Heni[/code] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 29. Szerda, 21:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Füvet 20 font körül kapsz Campden Townban  _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aTOM82 Haladó

Csatlakozott: Jan 08, 2006 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 5:43 Hozzászólás témája: |
|
|
A fű annyira nem érdekel. Nem élek vele.
Viszont érdekelne, hogy mégis mire kell számítani, ha szeretne az ember havonta bizonyos összeget egy magyar bankszámlára utalni?
És érdekelne még az is, hogy ezeket a fent írt papírokat (jogsi, bankszámla,stb.) mennyi idő megcsináltatni?
Ha tud valaki erről infót, irjon. Ja és köszi a gyors választ. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 15:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | Azt hiszem, a Home Office alatt a Worker Registration Scheme-t érted. A legutóbbi információm alapján ez 50 font, és előbb munkahely kell hozzá.
Élelmiszerárak ügyében látogass el a Tesco weboldalára. Képek is vannak....
Heni[/code] |
A Home Office WRS dijat 2005 oktober 1.-tol 70 fontra emeltek. Errol ennyit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 15:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| aTOM82 írta: | A fű annyira nem érdekel. Nem élek vele.
Viszont érdekelne, hogy mégis mire kell számítani, ha szeretne az ember havonta bizonyos összeget egy magyar bankszámlára utalni?
És érdekelne még az is, hogy ezeket a fent írt papírokat (jogsi, bankszámla,stb.) mennyi idő megcsináltatni?
Ha tud valaki erről infót, irjon. Ja és köszi a gyors választ. |
A bizonyos osszeget kulfolfdrol utalni penzbe kerul, nem is kevesbe, de ez szerintem bankonkent valtozo, mennyi. Olcsobb, ha Western Unionon keresztul utalsz, es gyorsabb is. LEgalabbis Magyarorszagrol kulfoldre nem szabad bankon keresztul, mert sokat levonnak, ez tapasztalat.
Amugy a kozlekedesi koltsegrol van a hasznos linkeknel egy tablazat, ami uj. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| ignac írta: | Füvet 20 font körül kapsz Campden Townban  |
Latom te mar nagyon tajekozott vagy az arakban.
Honnan tudod mennyiert es hol lehet fuvet kapni, ha meg Pesten vagy?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 19:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Az én bankom 20 fontért utal pénzt, mindegy, hogy mennyit küldesz. Ha 10-et, akkor is 20-ér viszik el. Plusz a fogadó bank költsége, ha van. Ha nem muszáj havonta küldened, jobban jársz, ha ritkábban küldesz többet, jobban megéri.
Füvet nemcsak Camden Town-ban kapsz, ha mindenáron akarsz venni, nem kell messze menni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fuligjimmy Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 20:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| ignac írta: | Füvet 20 font körül kapsz Campden Townban  |
Igen, de lehet, hogy szénát viszel haza
Hamár füvezel, azt ajánlom, hogy legyen állandó dealered, aki biztosan jó árut biztosít. Egyébként meg a 20 drága, 15-ért megveszed.
Egyúttal kijelentem, hogy nem ítélem el a füfezést, de jómagam nem füvezek, nem veszek, és nem árulok semmiféle drogot, nincsenek efféle kapcsolataim, úgyhogy ez ügyben senki ne keressen!
Üdv, _________________ Fülig Jimmy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 20:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én sem füvezek, csak látom őket, ha esténként kimegyek az utcára netán. A szomszédunk egyébként szivja, és új épület lévén az ajtó alatt van egy szép nagy rés, ahol átszivárog a füst. Úgyhogy ha tetszik, ha nem, füvezünk... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gergoa Újonc

Csatlakozott: Feb 20, 2006 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Henley-on-Thames Oxfordshire
|
Elküldve: 2006. Március 31. Péntek, 12:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| A 15 pounds nagyon sok.En itt Henleyben 10 pounds-ert veszem,es kb 2g.Errol ennyit.Ja es 6doboz Heineken mini hordo 4.19 pounds.Meg ilyenek... De amugy erdemes kijonni mindenkinek,mer megeri.Az elejen negyon szar aztan egyre jobb lesz majd!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dia11 Haladó

|
Elküldve: 2006. Március 31. Péntek, 13:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg ez a két legfontosabb információ,hogy hol lehet olcsón füvet kapni.És hogy mennyibe kerül egy hordó sör.
És az elején szar volt,de miután elszívtam a füves cigit és megittam a hordó sört,már egyre jobb lett... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| fuligjimmy írta: | | ignac írta: | Füvet 20 font körül kapsz Campden Townban  |
Igen, de lehet, hogy szénát viszel haza
Hamár füvezel, azt ajánlom, hogy legyen állandó dealered, aki biztosan jó árut biztosít. Egyébként meg a 20 drága, 15-ért megveszed.
Egyúttal kijelentem, hogy nem ítélem el a füfezést, de jómagam nem füvezek, nem veszek, és nem árulok semmiféle drogot, nincsenek efféle kapcsolataim, úgyhogy ez ügyben senki ne keressen!
Üdv, |
Én nem vittem haza, megtekertem egybol a csatorna partjan! Eloszor en is sokalltam az arat, de miutan elszivtam, mar qrvara nem erdekelt.. !  _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| gergoa írta: | | A 15 pounds nagyon sok.En itt Henleyben 10 pounds-ert veszem,es kb 2g.Errol ennyit.Ja es 6doboz Heineken mini hordo 4.19 pounds.Meg ilyenek... De amugy erdemes kijonni mindenkinek,mer megeri.Az elejen negyon szar aztan egyre jobb lesz majd!! |
Ha kimegyek, vegyuk fol a kapcsolaot!  _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|